Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Hvor skal vi hen, du?

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   15. maj 2023 - Klokken 22:39
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. maj 2023 - Klokken 22:39

Brøndby IF tabte derby. Nu resterer der tre kampe i sæsonen. Hvad skal de bruges til? Panelet analyserer nederlaget til FCK og ser fremad både på den kortere, men også lidt længere bane. Hvor skal Brøndby egentlig hen nu?

Panelet består af branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, redaktionschef på B.T., Henrik Madsen, og bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Vil du også støtte vores arbejde og sikre meget mere BrøndbyLyd, så støt med et årligt eller månedligt beløb. Meld dig ind her.

Du kan høre ugens paneldebat her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   16. maj 2023   

 • Jesper Drillo Sørensens udtalelse efter kampen om vi skulle bare have det sidste kvarter til at gå fordi man var 10 mand.. det siger alt om ham, FCK var ikke farlige offensivt, man kunne sagtens have satset mere på at angribe.

  Alt for meget boldflytteri og lange tilfældige bolde uden modtager.

  Der er ingen undskyldning, JS er ikke og bliver aldrig den rette træner. Han er alt for passiv og der er ingen gejst fra ham, han virker nærmest ligeglad både under og efter kampen.
  2 enige · 2 god kommentar

 • mp80
 • mp80   16. maj 2023   

 • Henrik har helt ret, Brøndby spilleres elendigt alt for mange fejl og forkerte valg af start 11’er, hvorfor skulle fx Evjen sidde på bænken?

 • Enig med Henrik og Peter, de rammer det spot on.

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    16. maj 2023   

 • Jeg tabte simpelthen sutten, da Aske sagde, at han håbede Jesper Sørensen stiller med samme opstilling igen og dermed bygger på. Aske bør simpelthen læse op på kontraktlængderne og gøre sig den mindste overvejelse om næste sæsons trup med de nuværende udløb og forstående salg.

  5 enige

 • Solz
 • Solz   16. maj 2023   

 • Først og fremmest har jeg vanvittigt svært ved at forstå, at man ikke allerede fra starten trimmede truppen, da vores enorme trup sandsynligvis ødelægger motivationen hos mange spillere, mens alt for mange breddespillere skygger for unge spillere som Schwartau etc. Mener Laudrup sorterede 10-12 spillere fra så truppen nåede ned på omkring 22 spillere og så var der også plads til at bygge op derfra. Er klar over CV og JS tidligere har talt om, at vi ikke bare smider spillere væk, men truppen er åbenlyst for stor og helt skævt sat sammen.

  Jeg forstår egentlig godt at JS har ændret system, da adskellige kampe under JS har været noget af det mest horrible og ydmygende vi som klub har oplevet, men vi har jo altså også kun spillet så ultra defensivt pga, at vi har fejlet i en helt ekstrem grad. JS må nu træffe nogle valg, hvor de luger godt og grundigt ud i truppen, mens de finder ud af f.eks. at få plads på banen til både Vallys og Evjen og et ungt stjerneskud som Schwartau skal simpelthen have mere spilletid med mindre der er problemer med attitude eller form, som man ikke har fortalt om. Vi kan i øvrigt heller ikke bare fortsætte med et system, der gør spillere som Vallys og Ohi dårligere. Vi er ingen vegne kommet under JS, i bedst fald er situationen status quo, men langt hen ad vejen er vi nok nærmere en endnu større rodebutik, som både CV og også JS pga hans agern bærer ansvaret for.

  JS må nu vise hvad han duer til og han skal kunne levere både flot spil og resultater i de resterende kampe, i modsat fald må vi hente en mere sikker profil som træner, da vi ikke kan blive ved med at starte forfra. Jeg er klar over det er meget at bede om i vores nuværende forfatning, men JS har sat sig selv under maximalt pres og vi skal se noget der peger fremad snarest.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Der var flere grunde til vi tabte den her kamp. Den helt åbenlyse er dommeren og hans linje, da Claesson skulle klart have haft rødt i starten af kampen. Han får kun gult fordi han sikkert er anfører og det er start på kampen, men en fod i den højde, som flækker et øjenbryn, skal give rødt. Det har vi og mange andre hold prøvet, men FCK får nogle mærkelige domme i den kamp, specielt første halvleg. Kvistgården blev jo tydeligvis skubbet i ryggen, men ingenting. Modsat får FCK et billigt frispark, hvor spilleren opfører sig som benet er brækket eller det i hvert fald gjorde meget ondt. Sekundet efter går/løber han helt normalt uden nogen tegn på, at være ramt.

  Taktisk tabte vi kampen fordi JS og trænerteamet forventede en lignende kamp eller i hvert fald opstilling fra FCK. Vi kan selvfølgelig ikke forudsige deres opstilling og tilgang, men vi kan ændrer og tilpasse os hurtigere, hvilket slet ikke sker. Ikke før vi faktisk er bagud og igen kommer JS med nogle hjernedøde udskiftninger. Og så må vi sige, at vi totalt ignorerer deres indskiftninger og intentioner med kampen.

  Daniel Wass har nu flere gange vist tegn på ekstremt aggressivt spil og svinestreger. Om han er frustreret over, at være kommet hjem til et hold og en klub i den tilstand ved jeg ikke, men det er langt fra første gang vi har set det fra ham og med hans alder og karriere, så er det svært, hvis motivationen og ydmygheden ikke helt er der.

  Start 11'eren var forkert og som der nævnes i podcasten, så skulle vi have overbefolket midtbanen, da FCK ikke brugte deres kanter meget. Daramy lå meget i midten og vores 3 forsvarer skulle kunne klare deres 2 offensive midtbanespillere og Claesson som falsk 9'er. Riveros skulle ikke spille og Mensah tage den plads og tro på Seb Seb kunne klare Daramy. Og specielt som kampbilledet udviklede sig og han mere spillede overfor KT end og være ude på kridtstregen. Rado var offer for trænerteamets tro på vi ville være mere presset, så der kom intet fremadrettet og han rendte flere gange rundt som offensiv midtbane, winger, højreback og nærmest aldrig som den defensive midtbane han er. Vallys spiller bare dårligt med de spillere omkring sig. Han har ingen forbindelse til midten eller venstrebacken og han er ofte for langt fra mål. Han trækker ikke mere ned fra feltet og fører den derind, men fra en venstrepositioneret 10'er og ned på midten. Og Lauritsen har bare ikke været god. Han er ofte for langt fra sin modstander og kommunikationen virker ikke for god.

  Så der blev bare fejlet på nogle vigtige områder, men der var nogle lyspunkter og Kvistgården virker som han er inde i en god udvikling. Havde han haft lidt mere held ville kampen have udviklet sig på en anden måde.
  1 enig

---

 • Vi skal have kompetente folk ind som ikke læser facebook kommentarer og agerer der ud fra. Her tænker jeg specielt på de ledende poster, træner og ansvarlige på ungdomsrådet.

 • Det var godt nok en deprimerende omgang at lytte til.
  Hvor skal vi hen? Godt spørgsmål og god titel. Aske var den eneste der svarede på det.

  Madsen er mester i at brokke sig på et generelt plan, men er altid meget ukonkret i hvad han egentlig synes vi skal gøre i stedet for alt det han klager over. Hvem er de kreative spillere han vil spille med i stedet? Schwartau, fint, i stedet for Rado, eller hvad havde han tænkt sig? I stedet for Vallys eller Kvistgaarden? Come on.
  Det giver ikke mening at spille med Mensah og Blas. Ok, hvem skal så spille backs? Og er Sebulonsen mere kreativ end de to?
  2 enige

 • Jeg er enig med Aske, forsvaret er nøglen, vi har lukket 47 mål ind og scoret ok mange. JS skal fokuserer på defensiven, de 2 andre vil jo det hele på en gang og de snakker og snakker,man kan godt høre det er kontor folk. Madsen vil sætte OS ind istedet for Blas eller Mensah.... , ham bankmanden hopper på madsens kommentar om at spille Rado på 8´eren det helt sort.... kan vi ikke få nogle ind som Aske der i stand til at holde hoved koldt - Madsen hælder hele MC set Upét af brættet, og glemt at vi har solgt Jobbe, Frende,og snart Hermansen, så vi kommer op påvel ca. 200.000.000 i transferindtægt - undskyld mig har han glemt få sin Fontex
  1 enig · 1 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder