Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Interview med Scott Krase: Status i Brøndby IF

 
Her kan du høre en podcast med Scott Krase, som giver en status på tingenes tilstand i Brøndby IF.

  • Nanna Møller Karlsen
   12. juli 2023 - Klokken 10:58
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. juli 2023 - Klokken 10:58

Scott Krase spillede en stor rolle, da forhandlingerne om værdiaftalen blev genoptaget. Han og resten af GFH er ved at finde sig til rette i Brøndby IF.

Men hvad er egentlig status i det store billede på Vestegnen og hvad er planerne? BrøndbyLyd har fået mulighed for at tage en snak med Krase, og det kan du høre i podcasten herunder.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Hvis du kan lide, hvad vi laver, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb. Meld dig ind her.

Du kan høre podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcasts:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • lyder som om der næsten intet kommer ind.

  Han er kun positiv stort set i hele interviewet, ja vi lå på 10 pladsen, men vi taler om meget få point 4 pladsen til 10 pladsen, og vi lå jo næsten allerede på pladsen så lige meget melde den op

  Han har i den grad jubel hatten på med alt er godt, jeg synes vi også under JS flere gange viste svagheder og MC det samme kun U17 stort set var succes historie og hvilken en, flot af dem. Men med salg af Slimane, Hermanssen samt flere, må der ligge flere spillere end 1-2 spillere vi skal hente højere hylde.

  Jeg er ikke begejstret for alt er så rosenrødt i hans øjne lige fra CV, JS og MC
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Brøndby if for evigt jeg tror ikke at du skal være bekymret for at Hermansen ikke vil blive erstattet 1 til 1 , Slimane behøver vi vel ikke ligefrem at finde en erstatning for. Han siger jo også at der skal min. to spillere ind til at forstærke holdet og jeg mener faktisk at hvis og det er et stort hvis de finder en rigtig god 6’er som har de kvaliteter de søger så er vi allerede 30 % bedre fordi den plads er så vigtig og så behøver der faktisk i første omgang ikke mere end 1 måske 2 forstærkninger til før at vi burde kunne rykke os langt , jeg frygter bare at vi ikke har den træner som kan rykke os det stykke og så er det ligegyldigt hvormange nye spiller der kommer til.
   5 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • TACKLER
  • TACKLER
   Betalende bruger
     12. juli 2023   

  • @Brøndby if for evigt
   Det ville godt nok også være besynderligt hvis han sad og svinede setuppet for fuld pedal i en fan-podcast.

   GFH har anlagt en datadrevet og analytisk tilgang så mon ikke de har styr på deres målepunkter?

   Den gode stemning skal også ses i et kulturelt lys. Den amerikanske/positive stil anlægges tydeligt udadtil. Hvad der gøres indadtil har vi stadig til gode at opleve - hvilket vel er positivt nok.
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 13 flere kommentarer


 • Rigtig fint interview og viser igen, at de nye ejere ønsker klubben alt det bedste, da det i sidste ende også vil gavne deres egen investering. De ønsker at være i baggrunden, men træder til, når det er nødvendigt. Enig i han er noget for optimistisk i forhold til den nuværende trups niveau, men omvendt ser det ikke ud til man får sendt ret mange videre.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Med tanke på højeste spiller budget brugt og dårligste placering i 10 år.

  Så synes jeg han maler det billede alt for pænt op af JS og MC savner han også tager brillerne af

  Enig der er mange gode spillere, men der er både mangler i MC og truppen med tanke på salg på flere spillere er det altså lidt mere end 1-2 spillere taler om

  Synes han sætter det lidt for pænt op og det finder jeg lidt ærgerligt.
  1 enig

 • Solz
 • Solz   12. juli 2023   

 • Jeg kan jo godt lide, at de tilsyneladende holder sig lidt i baggrunden, mens vores ledelse styrer butikken, så det hele ikke bliver for mudret. Synes umiddelbart GFH kommunikerer og agerer dygtigt og professionelt - i hvert fald indtil videre.

  Jeg forstår også udemærket grunden til at tale om sportslig fremgang og bedre resultater, men ærligt, når der bliver talt om hvor flot en bedrift det var at rykke fra tiendepladsen til femtepladsen, så er det selvfølgelig rent spin. Alle ved det var tæt og i øvrigt mere eller mindre tilfældigt, at vi endte i mesterskabsspillet, hvilket især er eksemplificeret ved den uafgjort kamp mellem Silkeborg og FCM i grundspillets sidste runde.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Solz enig vi gik videre på held og marginaler

   Dertil lå der så mange hold og kæmpede om mange pladser så det er melde det meget positivt op
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Glimrende interview. At SK ikke er negativ nok til 3points brugere, er den mindste overraskelse i 2023 indtil nu.
  7 enige · 6 god kommentar

---

 • At Scott for nogen 3points brugere kun kommer med alt er godt, er den mindste overraskelse i 2023.

  Mange brugere herinde synes truppen er god, men der er mangler som vi skal forbedre os på og MC ikke er så fantastisk som han gør det til.

  De samme brugere, synes ikke alt er så lyserødt som det gøres til, samme negative brugere i følge nogen har både rost U17 træner og holdet, samt skrevet positivt om CV, hvis det lykkedes ham at få solgt Slimane og Hermansen til de priser der været nævnt

  Men alt er ikke så lyserødt, som nogen brugere herinde altid er omkring ledelsen og det sportligt set up. De samme brugere som omtales som negative er sjovt nok samme brugere som kommer med både positive og kritiske indlæg, men formår modsat de andre altid kun positive brugere, ikke altid at have JA hatten på med alt ledelsen kommer med
  3 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    12. juli 2023   

 • En ting som står hakket i granit er, at begrebet ‘indefra og ud’ er stendødt. Der skal scoutes globalt og udelukkende tiltrække de rigtige profiler til holdet. Samtidig har Carsten Vagn og Jesper Sørensen fået en presbold om at præstere en 3-plads som minimum med den nuværende trup.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • mimor1
  • mimor1   13. juli 2023   

  • @Saesonkort har mine tvivl om CV vil fjerne sin ideologi om indefra og ud, selvom alle pånær ham selv kan se det er en katastrofe
   2 enige · 2 god kommentar

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    12. juli 2023   

 • Jeg håber Scott har noget bund i alle de flotte ord..hvis ja. Så træder vi ind i en ny og spændende sæson. Dog.. havde jeg også forventet mere klar udmelding om salg/køb og hvad der er nødvendigt for at ramme toppen i den nye sæson
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BrianV enig og måske også lidt for positivt med alt, faktisk kan det bekymre mig mere at han slet ikke er kritisk
   1 enig

---

 • Kaiser
 • Kaiser   12. juli 2023   

 • Flot interview og gode strategiske tanker for fremtiden i Brøndby. Det bliver interessant at følge udviklingen over de næste 3-5 år
  2 enige
   
  • @Kaiser

   Rigtig fint interview ja, men hvad er det for strategiske tanker du hører? Scott kommer med en række løse ambitioner, men jeg hører intet strategisk.

   Det kan man også leve med - GFH har trods alt kun været ejere i et halvt års tid, og de har haft rigeligt at se til. Og der var ikke rigtig nogen sportslig strategi i klubben tidligere. Men de skal til at rykke på det - inden for et halvt år risikerer man at eksempelvis Masterclass begynder at løbe ud i sandet, hvis talenterne begynder at opgive at slå igennem på 1. holdet.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Hvorfor synes I, at interviewet var så godt? Jeg synes ikke, han siger noget som helst?

  Han snakker om investeringer i alt i Brøndby, men bliver ikke konkret (udover mågerne han vil skyde), og hans ord om Masterclass lød helt skudt forbi. Han siger, vi har Danmarks bedste akademi? Vi er ikke engang tæt på. Han siger, at vejen er kort baseret på de nuværende spillere på førsteholdet, og så nævner han blandt andre to 23 årige og nogle nyindkøb?

  Jeg er bestemt ikke positiv over hans positivitet. Jeg synes, det lød alt for jubiloptimistisk, og det er bekymrende, hvis han ikke kan se de udfordringer vi har hele vejen rundt fra dameholdet, masterclass, stadion og til herreholdet.
  1 enig
   
  • @Daniel Jepsen

   Helt enig med dig det skrev jeg også i mit indlæg, for har helt samme holdning som dig.

 • Deprimerende “feel good” lytning (sic). Hvem fanden er det egentlig, der sidder ved rorpinden i det her foretagende?

  Vi er (af flere årsager) en underpræsterende klub, og har været det i snart tyve år. Hvorfor skal vi tro på, at det ændrer sig ved en markant øget gearing? Drop det bullshit bingo, og kom med en konkret retning vi kan forholde os til! Den nuværende kommunikative strategi er at tale ned til fansenes intelligens.
  1 enig

---

 • Joblar
 • Joblar   13. juli 2023   

 • Hold da k... en omgang, jeg er sgu ærlig talt rystet, hvis det her er hvad vi kigger ind i. At man kan optræde så blindt og i den grad lukke både øjne og øre for tingenes tilstand er jo rystende. Jeg forstår at vi skal konkurrere om mesterskaber og blive en skandinavisk magtfaktor ved at udtænke vores konkurrenter - HOLD NU OP - for det første har vi ikke allerede hørt den sang før, og lad mig spørger med det personale der er i Brøndbys ledelse, tror man selv på den - en sportsdirektør der nu i over 2 år har ramt ved siden af skiven på tansfers igen og igen og ikke kunnet/ville implementere en sportslig retning, hvordan skal han på nogen måde udtænke nogen som helst ?

  Det bliver simpelhen for rosenrødt og der bliver malet et billede som jeg kan se mange ikke kan genkende, og så er der ingen konkrete løsninger på hvordan vi skal rykke os fremad, og det er der ellers i den grad brug for - FCK, FCM, AGF og FCN er vel alle sammen på nuværende tidspunkt foran os når det kommer til at kigge på næste sæsons slut stilling, dvs. vi kommer til at kigge på endnu en 5 plads.

  Og så med hensyn til MC, og spilletid på første holdet, der bliver talt totalt uden om, referencer til Hermansen og Kvistgaarden, og at man har hentet Håkan E., det er vel ikke det der spørges om fra Nannas side, men i stedet om hvorfor der ikke kommer flere igennem af de unge fra MC, og her taler vi under 20 år, det forholder han sig ikke til ?
  Jo han begynder at fable om mænd og kvinder's udvikling af hjernekapacitet - WTF - det forholder sig vel præcist på samme måde for de unge mænd i FCK og FCN, her er der flere unge spillere der får minutter, men i BIF skal vi jo ikke ødelægge de unge mennesker - HOLD NU OP. TOP3 siger han - altså skulle vi ikke spille med om mesterskabet ? - jeg har ærlig talt svært ved at finde ud af hvad målsætningen er, den virker forskellig alt afhængig af hvem man spørger, personligt forholder jeg mig til at vi skal spille med om mesterskabet, det var hvad der blev meldt ud på pressemødet da GFH overtog os, det kan man ikke begynde nu 6 måneder efter af nedgradere...... Jeg forventer at vi kommer til at lave min 2,0 point i snit næste sæson - den vej rundt burde vi være i spil til mesterskabet, et parameter der er nemt at måle på :-)
  4 enige · 3 god kommentar

 • Nanna, hvis du læser med: Kæmpe godt arbejde med BrøndbyLyd (også) for tiden. Offseason har været , gode afsnit, spændende analyser, fede interviews og interviewpersoner og bare generelt høj kvalitet! Så fedt som fan at have jer!

  Jeg savner, at du går mere til Scott Krase i det her interview. At du prøver at gøre ham mere konkret, og at han ikke får lov at svare på dine spørgsmål med lange anekdoter og dermed svare noget helt andet, end det du spurgte ham om. Jeg kan godt se, at det er svært at være kritisk og gå hårdt til ham som fanmedie måske, men GFH stiller ikke op andre steder, og jeg føler mig ikke klogere på GFH efter det her interview.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om, hvad GFHs scouts konkret hjælper med, hvorfor han ser det som vigtigt at have et internationalt samarbejde med de andre klubber de ejer, hvad de konkret har tænkt sig at gøre, for at gøre Masterclass og dameholdet bedre og mere konkurrencedygtigt osv.

  Men jeg vil virkelig gerne rose dig/jer for at lande sådan en aftale, og som du selv sagde, så stiller GFH ikke op hos andre klubbers podcasts, så det er fedt, du kan få dem til det. Det må bare ikke være så let, som det her interview var, synes jeg ikke.
  - Og hey også en ros til dit engelsk! Du er velformuleret, har en god accent, er skarp og forståelig. Fornøjelse! :)
  3 enige · 2 god kommentar

 • 1878
 • 1878   13. juli 2023   

 • Han siger, vi kommer til at spille exciting og attacking! Det lyder sgu godt! Det kommer dog nok til at kræve en anden træner.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jeg forstår ikke hvorfor man ikke spørger til ejerne hvad de tænker om at egne fans, og såmænd også andre latterliggør klubben og medarbejderne DAGLIGT i hån over hvordan klubben ledes?

  Det er jo helt vildt hvad man håner med i stort set samtlige indlæg.

  Hvad mener klubben om det, og hvad vil man gøre ved det???
  2 enige
   
  • @Billboard Håner ligefrem? Fordi vi stiller os kritisk overfor det, klubben gør og ikke gør? Ved ikke, om jeg vil kalde det hån. :)

   Men hvad kalder du egentlig dine egne kommentarer så? Eksempelvis den til Nilas Yacobi, hvor du skriver:
   Vi kommer aldrig til at huske ham. Der er næppe noget så ligegyldigt som eks spillere i U-trupper man slet ikke kan huske eller har set spille
   Synes du ikke det er en hån? Og så endda af en af vores egne. Sådan hører jeg heldigvis ikke mange snakke om vores egne spillere.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder