Ohi Omoijuanfo og Kevin Tshiembe
Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Keep attacking, keep controlling eller keep defending?

 
Her kan du lytte til den seneste paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Ohi Omoijuanfo og Kevin Tshiembe
  • Nanna Møller Karlsen
   7. november 2022 - Klokken 23:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. november 2022 - Klokken 23:20

Det lignede på mange måder noget, vi havde set før - og så alligevel ikke. Men på bundlinjen stod blot et enkelt point, da kampen mellem OB og Brøndby IF søndag aften blev fløjtet af. 

Hvorfor endte det sådan? Hvorfor bliver Brøndby stadig så passive? Hvad er der sket med Mathias Greve? Trives Simon Hedlund bedre med en makker som Ohi? Kan vi bruge et point til noget?

Det og meget mere taler vi om i denne udgave af BrøndbyLyds paneldebat. Panelet består i denne uge af Aske Stentoft og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte med her eller hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Har ikke hørt episoden i nu, men jeg regner næsten med at det vil blive nævnt, at det bedste forsvar er et godt angreb. Og at man holder både kontrol og forsvarer bedst når man presser modstanderen og er i angreb.

  IMO så er det et kæmpe selvmål at stille sig ned og forsøge at forsvarer en føring hjem, det er imod den måde klubben sagde den ville spille, ligesom det er imod det vi gider se på.
  Det vi laver er nærmest en modsat AZ, han lavede kamikaze fodbold (specielt tidligt) som kostede point da man smed mål i et forsøg på at scorer endnu mere. Nu laver vi en Bo Henriksen og stiller os ned med alle mand, og vi kan alligevel ikke holde den.
  2 enige
   
  • @thorrium og 99% af alle Brøndbyfans kunne overleve ved at smide kampe i ny og næ, fordi vi buldrede fuld smæk derudaf.
   0% af Brøndby fans kan overleve ved at skifte vores angriber med Rosted efter 75’
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder