Brøndby spillere
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Kickoff med Casper de Linde: FC Nordsjælland - Brøndby IF

 
Her kan du høre optakt til søndagens kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF.

  • Brøndby spillere
  • Nanna Møller Karlsen
   4. august 2023 - Klokken 15:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. august 2023 - Klokken 15:10

Søndag aften venter der Brøndby IF en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland, som er kommet godt fra land i den nye sæson.

Hvad bliver det for en kamp? Bør Brøndby vende trekanten på midten om? Kommer Kevin Mensah tilbage i startopstillingen? Og hvor godt er det her FCN-hold egentlig? Casper De Linde, FCN-fan og fodboldnørd, er med til at gøre os klogere.

Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.

Vi har ingen partner på Kickoff-programmerne. Derfor er det værdsat dybt herfra, hvis du melder dig ind i 3point.dks venner og støtter os med et årligt eller månedligt beløb: Meld dig ind.

Du kan lytte til ugens Kickoff her eller finde programmet, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • At være Brøndby fan er lidt som at gå på en date med en kvinde du ved kun er der for maden. Det er rigtig svært ikke at føle sig til grin når hun beder om en to go bag for at kører hen til ham der skal pløje hende igennem hele natten.

  Ingen forstærkninger, ingen tro på tingene ingen vision og ingen strategi. Jeg ved pt ikke hvor klubben reelt ser sig være inden for et par år.
  Jeg ved ikke hvordan de vil spille fodbold, jeg ved ikke hvad slags typer de vil spille, og jeg ved ikke hvad type træner der bliver hentet når JS bliver sparket på porten (snarest muligt).

  Hvorfor er det at jeg som fan, skal sidde og have det på samme måde som når man midt i middagen opdager at ens date sidder og skriver med en anden? Hvorfor er det jeg skal sidde og føle mig så utroligt meget til grin??
  2 enige · 1 god kommentar

 • Skønt at i for en gang skyld virkelig tager bladet fra munden og siger tingene som det er og kommer med klar og tydelig kritik af både CV og JS.

  Er helt enig i de problemstillinger i kommer med, håber i tager debatten med de to, når de kommer i studiet.

  Spiller for spiller er der flere gode spillere og med en tydelig strategi kan de nå langt. Giv MC mere spilletid, hvis ikke de får chancen, kigger de andre steder hen.

  Håber på en god kamp mod FCN, hvor holdet levere en hel god kamp, noget som sker alt for sjældent og ved at være længe siden.
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     6. august 2023   

  • @olemartin.dk - Meget enig. Jeg elsker når Nanna tager ordet. For hun er har en stor indsigt i klubben og en rigtig god forståelse for hvad der kunne og burde ske, for et komme på rette vej.

 • Solz
 • Solz   4. august 2023   

 • Man kommer selvfølgelig nemt til at se dum ud, hvis man fyrer en cheftræner efter få kampe i en ny sæson, men på et eller andet tidspunkt skal blødningen jo stoppes, da det meget apropos ligner, at det for JS primært handler om konstant at stoppe blødningen, hvilket jo så bliver på bekostning af udvikling.

  Alternativt håber jeg, at JS en morgen vågner op med lyst, mod og ikke mindst en genvundet personlig integritet, der får ham til at sætte alt ind på spillemæssig fremgang. Der er jo nærmest intet som helst positivt, der peger fremad pt.

  Vi brugere diskuterer konstant om krisen skyldes manglende strategi, CV's ageren eller om det bare er fordi vi mangler den rette 6'er. At the end of the day, der tror jeg dog de fleste af os er enige om, at JS har fået den stærkeste trup i årevis stillet til rådighed, hvilket absolut ikke er nemt at få øje på i kampene.
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • Ligesom under KASI 1.0 er min tro på sejr her under KASI 2.0 minimale.
  Spændende om nogle spillere på holdet internt kommer op og slås i løbet af kampen. Det er vel snart det eneste vi mangler?

 • Det bedste ved dette format er, at Nanna kan udtale sig mere frit som gæst. Hun har mere indblik i klubben end de fleste, og der bliver talt hurtigt med mange fine pointer.

  Jeg antager, at nogle i Brøndby også hører BrøndbyLyd og læser med i debatterne, og er bekendt med de frustrationer, der er ved at være bygget op omkring strategien (eller mangel på samme) og spillet på banen. Klubben må komme på banen og giv os noget vi kan forholde os til. Den nuværende tavsheden skaber kun yderligere frustrationer og mistillid, og det er dybt skadeligt for en klub som Brøndby.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     6. august 2023   

  • @Klipklapperen - Meget enig. En bedre og mere tydeligt kommunikation kunne gøre meget for os fans.

 • Fed podcast, især fordi i har ham Casper de linde med (kender ham ikke), han var skide god, mange gode taktiske betragtninger, og var ikke bange for at dele ud, det virkede nærmest som om i var lige så lettet over, at nogen italesatte de mange udfordringer, ligesom alle os andre.
  Tak for det :-)
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jeg synes Nanna er mere kritisk end normalt. Kunne godt tænke mig hun var lige så kritisk overfor CV næste gang han er med i en podcast, og går mere til ham. Det har jeg savnet de gange, hun har haft interviewet og synes det bliver alt for meget at stryge ham med hårene, men som her stiller sig kritisk overfor hans transfer vindue og mangel på samme. For CV er en mester til at tale sin sag, og der må man godt gå mere til ham.

  Casper burde få CVs nummer med alle de punkter han har ret i. Har sagt helt samme også med min kritik af VWB pga Blas ikke er god nok defensiv og er for svingende)

  Samt at 18 millioner købet af Rasmus Lauritsen, ikke giver helt mening.når man ikke formår at kunne spille bolden op, her er Hey FCN en langt mere teknisk og offensiv back, giver Casper ret i vores defensiv ikke presser højt nok op, men også pga vi spiller med et forkert system i 532 burde være 442 og glad for Casper også stiller ? Ved Ohi skal bidrage med lidt mere i kampene, når han ikke får scoret mål

  Et super godt indspark at have Casper med, han ser rigtig mange af vores mangler, og Nanna er dejlig kritisk overfor vores transfer.

  Den håber jeg hun tager med, næste gang hun sidder overfor CV, fremfor at lade ham styre det. CV har igen lavet et underligt vindue uden køb de steder vi mangler mest. Søndag er næsten 1/10 kampene spillet og tager tid at få nye folk spillet ind. Det er CVs ansvar
   
  • @Brøndby if for evigt - hvis vi vinder i Farum, forventer jeg hyldest-indlæg til JS og CV på 3point.dk

  Se 6 flere kommentarer

 • En mærkelig podcast, i starten bliver alle enige om de defensive mangler på midtbanen og dels WB, som årsagen til de spillemæssige problemer, men ender mere eller mindre ud i træner kritik. Uanset hvem som måtte være træner eller hvilket system som der spilles, er der stadigvæk de samme defensive mangler på midtbanen.

  Mht. JS evne til at ændre kampe. så jeg i SIF kampen at indskiftningerne ændrede kampbilledet, i modsætning til indskiftningerne mod OB, som i bedste fald var anonyme.

  Endeligt kan jeg slet ikke forstå at Nanna mener at NF spilsystem var klart og tydeligt. Siden AZ blev fyret har der været en konstant kritik af først NF og siden JS for at være for defensive og utydelige i deres udtryk på banen.

  Når det er sagt skal JS selvfølgelig skrabe mere end 1,5 point pr kamp i gennemsnit, hvis han ikke evner det må CV finde en som kan.

  Det er iøvrigt pudsigt, at Casper godt kan se hvordan BIF ønsker at spille fodbold under JS
  1 enig · 1 god kommentar

 • Har hørt den her podcast to gange nu. Det gør jeg ellers aldrig. Jeg synes det er en af de bedste til dato. Casper er virkelig god. Nanna tager i den grad bladet fra munden.

  Brøndby er i den største krise siden 2013. Det sejler FULDSTÆNDIG

---

 • Voxamp
 • Voxamp   6. august 2023   

 • Hvor går man hen hvis man ønsker en positiv, optimistisk og håbefuld omtale af Brøndby??
  Jeg er ved at være træt af al den negativitet - både her, på bold.dk og sandelig også i Brøndby lyd. Man må gerne ytre sig, men man hat altså også ansvar for at modtageren ikke trækkes med ned i sølet.
  Jeg bliver trist når jeg orienterer mig om Brøndby for tiden, og vi har altså masser at glæde os over. Fremragende trup og dygtige spillere på vej. Come on!
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder