Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Kickoff med Randers-Rejsningen: Randers FC - Brøndby IF

 
Her kan du høre optakt til torsdagens pokalkamp mellem Randers FC og Brøndby IF.

  • Nanna Møller Karlsen
   1. november 2023 - Klokken 09:46
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. november 2023 - Klokken 09:46

Det er ikke længe siden Brøndby IF senest var i Randers. Nu står den på endnu en tur til det kronjyske, når de blå/gule torsdag aften møder Randers i pokalturneringen.

Her får du optakt til kampen med Randers-Rejsningen, som man helt sikkert kender, hvis man er på Twitter. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.

Partner: Birgitte Greve

Lyt til podcasten her eller find den, der hvor du lytter til BrøndbyLyd:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg har før lavet samme kommentar; jeg forstår ikke helt opbygningen af kick-off programmet? Jeg har et par pointer;
  - hvorfor bruger vi så lidt tid på Brøndby i podcasten? Så vidt jeg hør, så snakker i om Brøndbys opstilling eller hvad vi skal gøre fra 12:30 til 18:50 ca.
  - En stor del af snakken går på hvordan den respektive fan er kommet ind i fodbold og personens forhold til modstanderen, jeg synes bare det er begrænset hvor interessant det er og høre på?
  Er jeg den eneste der synes det er lidt ærgerligt, jeg hør nærmest alle jeres podcast, kan bare ikke komme helt op og køre over den her podcast (udover hugo’s predictions)
  1 enig
   
  • cantessier
  • cantessier
   Betalende bruger
     2. november 2023   

  • @jesuslind jeg er meget enig. Det går ofte op i anekdoter og hyggesnak. Lad os nu få lidt ordentlig analyse ind i optakten. Det er simpelthen for jovialt lige nu. Jeg gider i hvert fald, som formatet er nu, ikke at lytte til dem.
   
  • @jesuslind Synes det er et velkommet og alsidighedsskabende element i den journalistiske platform. Hvis man ikke finder andre menneskers historier og fodboldliv interessant så lukke man jo bare ned,men det er nok det der er det reelle problem.

 • Omkring tidspunktet må man have med, at det er i bedste sendetid, og største værdi for tv selskaberne kl 20-21. Det er primetime, det har helt sikkert indgået i forhandlingerne, at de store klubber skulle spille kl 20.00

  Kan godt se for dem, der skal hjem fra Jylland, at det bliver sent. Omvendt ville dem der ikke kunne få fri gå før ikke nå det. Hvis kampen startede ved 17-18 tiden, så ville det blive svært for folk der er på job.

  Så der er fordele og ulemper med tidspunktet, men dem der har fuldtidsjob i 3point er det træls, men for folk i job som ikke kan få fri eller gå før, er tidspunktet ok.

  Det er desværre ikke alle, som kan gå før tid, eller har 3point som sit fuldtidsjob som nogen har. Så man skal se det fra alle vinkler, og så er prisen TV har betalt nok en del mere, med primetime at vise BIF, FCK, FCM kampe på
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder