Connor Goldson og Mathias Greve
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
PODCAST

Podcast: Koefficient special: Brøndbys svære vej i gruppespil

 
Her kan du høre en special om Brøndbys svære vej i Conference League-gruppespillet.

  • Connor Goldson og Mathias Greve
  • Nanna Møller Karlsen
   1. juni 2022 - Klokken 09:41
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. juni 2022 - Klokken 09:41

Brøndby IF kvalificerede sig til Conference League-kvalifikationen via fjerdepladsen i Superligaen. Dejligt! Men let, det bliver det ikke.

I denne podcast kan du høre alt om koefficient, Brøndbys muligheder, mulige modstandere og den svære vej til gruppespillet.

Jonathan Holtegaard er ekspert og Nanna Møller Karlsen er vært.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte med her eller hvor du foretrækker at høre podcast:

 

BrøndbyLyd · #406 Koefficient special: Brøndbys svære vej i gruppespil
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   1. juni 2022   

 • Fint med et godt overblik. Ja, det bliver svært at komme til gruppespillet, men det kan lade sig gøre. Holdet skal dog styrkes hurtigst muligt, så de nye kan løfte niveauet som pt er langt under niveau til top3 og Europa.
  2 enige
   
  • @mp80 langt under niveau til top3 arr hva
   2 enige · 3 god kommentar

 • Hans
 • Hans   1. juni 2022   

 • Is i maven taktikken gør at truppen ikke er på plads i tide så holdet ikke har fået trænet sammen og er ikke er spillet sammen løbemønstre spilmønstre mm plus at de eventuelle forstærkninger der kommer er middelmådig discount løsninger fra lavere rangerende ligaer nøjagtig som sidste transfer vindue kort sagt forvent ikke noget hvis man ville noget og slå sig igennem til PLAY off kampene så agerede man anderledes på markedet og havde truppen på plads i god tid.
   
  • @Hans men at satse butikken på et gruppespil er også et vildt sats - og da vi spille mod langt større hold, så skal der virkelig investeres, men det er måske tvivlsomt om man kan spille relationer ind så hurtigt.. det bliver nok et vindue med fokus på det lange løb og ikke kortsigtede løsninger. Kontinuitet, relationer osv skal bygges - det var en del af opskriften på vores sidste mesterskab.. men jeg håber da selvfølgelig på en profil eller 2 tidligt - man skal nok blot ikke blive skuffet hvis det ikke sker.. jeg håber at der gøres plads til et masterclass talent eller 2.. og jeg håber på en playoff runde, hvilket vil være mere end godkendt..
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Hans men der skal så også lige huskes på at pga. VM starter superligaen så tidligt op at der er kun er omkring 14 dage fra transfervinduet åbner til at vi spiller den første kamp, så det er sgu ikke længe at en ny spiller når at træne med holdet alligevel.
   Eksempelvis skal vi spille den første træningskamp før at transfervinduet er åbent, så det bliver helt uden nye spillere og nok uden de spillere der er afsted og spiller landskampe da jeg næsten forventer at de får en uges ekstra ferie.
   Ja man kan selvfølgelig købe spillere allerede nu, men skiftet går altså stadig først igennem den 1. juli.

  Se 2 flere kommentarer

 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    2. juni 2022   

 • Fin gennemgang, og den kan suppleres med denne side: https://kassiesa.net/uefa/seedecl2022.html<br /> Der er gode hold imellem, men også hold man skal kunne slå.
  Ellers hvad vil så også i Europa, andet end at samle mønter op?
  Jeg synes måske modsat Holtegaard, at vi har en reel chance mod de fleste.
  Der er Villereal, West Ham og måske FC Köln, samt mulige modstandere fra EL/CL kval'en som vi kan ryge ind i som vil gøre det mere end vanskeligt, men derefter hedder de bedste hold: Basel, Slavia Prag, Young Boys, AZ, PAOK, Basaksehir.
  Altså ingen af dem ville vel imponere os voldsomt, hvis vi endte med dem i et gruppespil, så skal de selvfølgelig heller ikke gøre det i kvalifikationen.
  Det er hold som fck som regel slår i deres kval kampe på vej ind i deres gruppespil.
  Det kræver selvfølgelig at vi som hold selv kommer på plads.
  Kommer vi ud som sidste år, jamen så tænker jeg at selv Suduva Marijampole slår os ud.
  Men kan vi komme på plads som hold, hvilket en god pre-season gerne skulle gøre, også med det nye system in mente, og vi kan lande en enkelt eller to til start 11'eren, så skal vi kunne være med.
  Det er noget CV og klubben skal satse på at komme med i, for det er bestemt muligt, og det er der de gode penge ligger.
  1 enig · 3 god kommentar
   
  • @kewell du sammenligner os med FCK.
   Hvor stort er deres budget ift. vores? 3 eller 4 gange større?

   Derudover har FCK som klub opbygget en erfaring i Europa i alle de år hvor vi har tosset rundt som klub.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Solz
 • Solz   4. juni 2022   

 • Er stadig utrolig ærgerlig over at vi valgte at sælge Europa, da vi endelig var sikret et gruppespil. Tror bestemt vi havde fået flere europæiske koefficientpoint, hvis truppen havde været nogenlunde på plads fra sæsonstart i ligaen. Mange argumenterer med, at vi alligevel ikke ville have en chance mod hold med massive større budgetter, og hvis det er indstillingen, så er det da fair nok at være tilfredse.

  FCK har et væsentlig større budget end os, men mange af de hold, som de har slået i Europa, de har sandelig også haft enormt meget højere budgetter end FCK. Vi er nødt til at optimere vores chancer i Europa, i stedet for bare at opgive det hele på forhånd, som vi mere eller mindre gjorde i den seneste sæson.

  Det er saftsuseme ikke nemt at komme i gruppespil, men vi har altså brug for at komme i gruppespil relativt kontinuerligt, hvis vi for alvor skal true de to fc-klubber. Det er så usigeligt vigtigt både for nutiden og fremtiden. Synes det er fint vi er blevet mere realistiske i vores krav til holdet, men vi skal da også have forventninger og store mål.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder