Foto: Nanna Møller Karlsen ©
PODCAST

Podcast: Kvistgaarden lyste op i tiltrængt sejr

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

    • Nanna Møller Karlsen
      17. september 2024 - Klokken 09:19
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    17. september 2024 - Klokken 09:19

Brøndby IF fik en tiltrængt sejr, da de søndag aften vandt 2-0 over Sønderjyske på Brøndby Stadion. Men var det kedeligt? Nødvendigt? En kombination?

Hvordan kan der bygges videre på det, når modstanderne de næste mange kampe er top 6-hold? 

Får Jesper Sørensen holdt truppen varm og roteret, eller kommer vi til at se en fast stamme starte de fleste kampe? Det er blandt de emner, vi debatterer i denne uges paneldebat.

Panelet består af Mads Lohse, Casper Valentin og Melo. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er kåret som danskernes foretrukne bank 15 år i træk. De har været hovedpartner hos 3point.dk siden 2015! Overvejer du at skifte bank, så overvej dem, der har været en stor del af grunden til, at vi gennem årene har kunnet udgive så mange gratis podcasts om Brøndby IF. Læs mere og kontakt AL Bank HER.

Partner: GF Forsikring Nordsjælland og Storkøbenhavn

GF Forsikring Nordsjælland og Storkøbenhavn søger Erhvervs- og Privatrådgiver til GF's kontor i Herlev eller Frederikssund. Lyder det som noget for dig? Så læs mere og ansøg om jobbet her.

Partner: Factor

Hos Factor får du friske og velsmagende måltider lige til døren. Klar på få minutter! Lige nu sparer du 40% på din første kasse og 20% på de fire næste, hvis du bruger koden brøndby40 

Bestil Factor HER.

Lyt til podcasten her eller find den i din foretrukne afspiller:





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Lasse P
  • Lasse P
    Betalende bruger
      2 dage siden   

  • Ikke et ondt ord om nogen af deltagerne i denne podcast. De gør det godt.
    For 3-4 podcast siden var der én herinde der skrev at Ulrik Hansen burde have en pause (hvilket jeg intet forstod af), og Nanna respondere på det med noget lignende at de ville kigge på sammensætningen.
    Det er fint at der kigges på sammensætningen generelt, men i min verden så er Ulrik, sammen med Peter Froulund, den klart bedste til at repræsentere panelet i BrøndbyLyd. Så jeg håber at vi snart ser (hører) Ulrik i panelet igen.
    5 enige · 2 god kommentar
     
    • @Lasse P Tillad mig at snige Henrik Madsen med i dit panel dream team. Han bringer efter min mening noget andet og mere end flere end de andre, som dog bestemt også gør det godt.
      2 enige · 1 god kommentar

    Se 19 flere kommentarer
     
    • nannasoph
    • nannasoph
      Administrator
        2 dage siden   

    • @Lasse P Ulrik er på ingen måder ude. Han var faktisk på i går, men havde afbud af arbejdsrelaterede årsager :) Vi planlægger debatterne en måned frem med panelsammensætning alt efter hvem der kan hvornår. Så det er altid lidt et puslespil, men vi gør vores ypperste for at variere sammensætningerne

    Se 2 flere kommentarer

  • Angående paneldeltagere. jeg synes det er fint at panelet skifter lidt rundt så der er lidt rotation så jeg er sådan set godt tilfreds, dog kunne jeg godt tænke mig at der en gang i mellem var deltagelse af en gæst, eksempelvis en chefredaktør fra sportspressen eller en sportskanal. Jeg så Peter Brüchmann deltage på et andet fanmedie og ham så jeg gerne i en gæsteoptræden som inspiration ude fra
    1 god kommentar
     
    • nannasoph
    • nannasoph
      Administrator
        2 dage siden   

    • @Rasmus Stephansen Hej Rasmus, Peter har før været gæst hos os og han bliver inviteret igen. I sidste uge havde vi Steffen Dam med. Jeg forsøger at arbejde mere med eksterne gæster, da jeg også synes det er fedt at få set på os selv lidt udefra
      2 enige

    Se 3 flere kommentarer

  • Stelil
  • Stelil
    Betalende bruger
      2 dage siden   

  • Angående kommentaren i omkring folk i Svinget til kampen. Kan godt genkende at der er blevet mere stille. På nedre syd (øverst lige til venstre fra højre hul) var der dog en ret stor gruppe 'granvoksne' mænd (40+ så min aldersgruppe). Fik mig først til at tænke på om det bitre hjørne var genopstået og rykket mod midten...haha.

    Men det var en gruppe med vokal der var villig til at synge igennem. Dejligt! Ved ikke om de var rykket fra Svinget til denne kamp - men positivt var det.
    1 god kommentar

---

  • Henrik Madsen deltagelse i panelet er helt OK det siger jeg på trods af jeg har været efter ham med både den rigtig store rive men også den lille rive - Jeg synes hans sidste deltagelse var med bedre en bedre balance osv. Det jeg før har savnet i Henrik´s udsagn har været at han, efter min opfattelse, skød mod klubben/ledelsen i alle retninger uden at komme med mere konkrete begrundelser, det har tit bare været at - klubben har ingen strategi, ledelsen er dårlig eller bestyrelsen er inkompetent, jeg har savnet at han underbyggede hans udsagn bedre hans insider viden taget i betragtning, måske vi fremadrette kan få mere indsigt i dette.
    2 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      2 dage siden   

  • Der mangler lidt kontroversielt og udfordrende i denne panelsammensætning. Den ene gentager, mere eller mindre, hvad den anden siger. Alt for mange sætninger starter med: “Jeg synes..”.
    2 enige · 1 god kommentar

  • Ang. Rado og hvorfor han starter inde. Det kan jo sagtens skyldes at Nartey har haft en formnedgang, og at Spierings ikke var klar endnu. Så er Rado jo ligesom det eneste der er tilbage. Og Jesper Sørensen skal da aldrig nogensinde gå ud at sige at Spierings ikke er i spil til startopstillingen. JS snakker ikke KUN til os. Modstanderne lytter også med, og intet skal da afsløres på forhånd. Nartey kommer også ind sidst i kampen og falder igennem. Og det er, hvad der kan ske med en ung spiller. Ligesom Bischoff også burde have siddet over - eller i det mindste være hevet ud i pausen.
    At Rado starter inde, vurderer jeg mere som et fravalg af Nartey end et tilvalg af Rado.
     
    • GARFIELD
    • GARFIELD
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        2 dage siden   

    • @Sejborg

      Grunden til Noah ikke spillede, var i følge Jesper at Noah havde været i gang og spille med landsholdet.
     
    • @Sejborg - jeg kan sagtens følge din tanke.

      Men jeg er sikker på, at vi vil se Rado som fast starter i langt de fleste kampe i dette efterår.

      Der skal sættes en prop i, og vi skal have flere clean sheets.

      Herfra skal det offensive spil bygges op.

      Det skal nok blive godt, når Alves og Vanlebergue er klar igen, samt når Vallys bliver fast starter igen.

      Forza Brøndby.

    Se 1 flere kommentarer

---

  • Jeg må indrømme, at jeg er en af de Brøndbyfans, der efterhånden har svært ved at sidde en hel paneldebat igennem, også selvom interessen bestemt er der! Panelsammensætningen er, efter min smag, kønsløs! Alt for mange deltagere er hentet ud af det samme Twittersegment og Brøndbylyd er, for mig, ved at udvikle sig til et ekkokammer/kaninhul, hvor alle analyser/meninger/betragtninger tager det samme udgangspunkt.

    Brøndbylyd er, synes jeg, ved at fjerne sig fra at være et fanmedie til mere og mere at ligne et poleret pausestudie hos de mere kommercielle udbydere af sportsnyheder.

    Jeg savner Byr...
    4 enige · 3 god kommentar
     
    • @andreasgh
      Hver sin smag. Jeg synes bare det er dejligt at nogle gider deltage og derved os gratis indhold. Man behøver jo ikke lytte med hver uge, ej behøver man høre hele podcasten. Synes ikke man kan tillade sig, at være kritisk overfor noget som helst af det som 3point foretager sig, for uden dem og deres indhold, ville jeg slet ikke være så oplyst om klubben og U-holdene som jeg er nu.

      Tilføjelse: Det kan ikke være nemt at lave en exceptionel god podcast hver gang og selvfølgelig vil kvaliteten variere lidt fra gang til gang. Synes du da, at der har tegnet sig et mønster gennem en længere periode siden du virker til at generalisere det lidt?
      1 enig

    Se 9 flere kommentarer

  • Vi dræber ikke kampen - den dør i hænder på os - intet mindre end en helt genial formulering, kort og præcist det siger alt - det er en ren verdensklasse formulering....!

  • MR
  • MR
    Betalende bruger
      2 dage siden   

  • Savner Klaus Bjur som gæst fra tid til anden i Brøndbylyd. Han var god. Man kunne måske også tænke i kvindelige stemmer? Nanna fra Heinos podcast eller Nanna Daugaard fra Sydsidens stemme..?
    1 enig

---

  • Angående fremtidige podcast - kunne godt ønske mig at i podcast omkring klubbens drift, økonomi at Nils Lunde, tidligere chefredaktør på bl.a. Berlingske Tidende deltog, Nils Lunde er en erfaren og skarp erhvervsjournalist og kommentator. Mit Dreamteam er
    Nils Lunde, Peter Brygmann, Dan Hammer, JBA, Henrik Madsen og Nanna som ordstyrer
    så ska I bare se løjer....!




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder