Taktiktavle
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Masterclass Magasinet: Det daglige arbejde med samarbejdsklubber, børn og trænere

 
Her kan du høre et afsnit af Masterclass Magasinet, hvor vi igen sætter fokus på Brøndby Masterclass Samarbejdet.

  • Taktiktavle
  • Nanna Møller Karlsen
   1. maj 2024 - Klokken 17:01
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. maj 2024 - Klokken 17:01

Det er igen blevet tid til en podcast om arbejdet i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi har fået en del henvendelser efter den udsendelse, som vi lavede i februar, fordi folk gerne ville høre endnu mere om det daglige arbejde med samarbejdsklubberne.

Så den får I her. Igen er Christian Sørensen, som er sportslig ansvarlig for samarbejdsklubber i BMS, med i panelet. Denne gang er han flankeret af kollegaerne Kenneth Carlsen, der er klubudvikler, og Noah Bach-Marklund, der er klubudvikler på pigesiden.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Partner: N3O

Husk, at de partnere, vi har på udsendelserne, gør det muligt for os at lave indholdet fuldstændig gratis og frit tilgængeligt. Sådan er vores model, og sådan vil vi have den er. Men samtidig sætter vi så pris på, at I tænker vores partnere ind, når I skal bruge en service, som de kan yde. Det er den cirkulære økonomi, der giver mening. Så skal du i din virksomhed eller på din arbejdsplads bruge et IT-udviklingshus, så tøv ikke med at kontakte vores partner N3O.

Du kan lytte til denne uges udendelse lige her eller finde den i din foretrukne podcastapp:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Indsigtsfuld og meget fagligt og især saglig podcast, hvor er det rart at gæsterne helt nøgternt og sagligt ikke bringer sig ind i et intermezzo omkring Albertslund Casen.

  Jeg var ikke klar over hvor mange ude dage klubudviklerne osv. har pr. uge, det er fedt at få indsigt i deres arbejde, jeg er blevet meget klogere og det sætter jeg pris på, tak for god podcast, nu må jeg sku snart få taget mig sammen og blive betalende medlem.....
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder