Mathias Greve
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Mathias Greeeeeeve og sen derbyforløsning

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Mathias Greve
  • Nanna Møller Karlsen
   9. maj 2022 - Klokken 22:39
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. maj 2022 - Klokken 22:39

En vis herre ved navn Mathias Greeeeeeve (tak for den, Blas Riveros) sikrede søndag Brøndby IF et enkelt point i derbyet. Det var en forløsning for Brøndby, som endelig fik point igen, men samtidig var det en kæp i hjulet på FC Københavns mesterskabsambitioner.

I BrøndbyLyd gennemgår panelet kampen og præstationerne, ser nærmere på hvad Brøndby realistisk set kan nå at hente på de sidste tre kampe, og så kommer interviews fra Jan Bech Andersen og Carsten V. Jensen også under kærlig behandling.

Panelet består i denne uge af Klaus Byr, Markus Bindslev og Villads Kirk Thomsen. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

BrøndbyLyd · #395 Mathias Greeeeeve og sen derbyforløsning
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Solz
 • Solz   10. maj 2022   

 • Endnu en fin podcast med gode betragtninger. Ligesom Nanna har jeg også svært ved at komme mig over, at vi valgte at sælge Europa og de potientielle koefficientpoint, som er så vigtige for vores fremtidige muligheder. Den måde vi forvaltede momentum fra mesterskabet, den gør bare stadig så pokkers ondt. Især fordi det har været så åbenlyst selvforskyldt qua vores indkøb. Oveni er jeg også nervøs for om det pt er muligt at tiltrække den slags profiler, som vi kunne have tiltrukket lige efter mesterskabet. Synes situationen kalder så meget på selvransagelse, at det er befriende den bliver mere og mere italesat.
  1 god kommentar
   
  • @Solz Har kun lige hørt første del af podcasten. Så har ikke hørt den del.

   Dog er der en ting der irritere mig meget med den snak- det har jo været en debat hele sæsonen. Ingen taler om en plan der mislykkes. Den plan CV havde, den mislykkes. Han har selv sagt, at han troede markedet vil åbne sig som det plejer, men det gjorde det ikke.
   Når planen er mislykkes, er det ret svært at rette op i januar- skulle de købe dyrt når de var ude af europa?

   Når en plan mislykkes, ja, så mislykkes den. Det kan man ikke ændre på midt i sæsonen.

   CV skal ligge en ny plan til sommer. Det vigtigste for mig er, at man lærte fra sidste sommer. Og ikke begår samme fejl igen.

   Vi giver heller ikke NF hug uge efter uge for en tabt kamp fra starten af sæsonen. Den kamp er spillet, videre!
   1 enig · 1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   10. maj 2022   

 • Jeg mener absolut vi skulle have rettet op på situationen, selvom vi var ude af Europa, men i stedet fik vi endnu et ringe transfervindue, hvor det væltede ind med middelmådige spillere. Vi har i øvrigt brugt mange penge, så det er ikke fordi jeg anfægter vores vilje til at investere.

  Du har da ret i at det ikke hjælper noget, at man konstant vader rundt i det, men det er bare svært at ignorere betydningen af de valg man foretog. Vi lider jo helt aktuelt i ligaen pga samme omstændigheder.

  At sammenligne et historisk ringe transfervindue med et nederlag, det synes jeg er noget søgt.
  1 enig · 2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder