U/19 jubel
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast med Christian Larsen: Hvad er status i Brøndby Masterclass?

 
I denne særudgave af BrøndbyLyd kan du blive klogere på det daglige arbejde i Brøndby Masterclass sammen med Christian Larsen.

  • U/19 jubel
  • Nanna Møller Karlsen
   17. august 2020 - Klokken 11:56
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. august 2020 - Klokken 11:56

I denne podcast kan du blive klogere på det daglige arbejde i Brøndby Masterclass. Hvordan arbejder man sammen på tværs af ungdomsafdeling og Superliga? Hvordan skal holdene spille? Hvor meget gør man i at rekruttere spillere udefra?

Dét og meget mere kan du høre Head of Talent og daglig leder i Masterclass, Christian Larsen, fortælle om her i BrøndbyLyd.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

 

BrøndbyLyd · Interview med Christian Larsen: Hvad er status i Brøndby Masterclass?
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Altid dejligt at høre om MasterClass. Christian Larsen har nogle fine pointer.

  Han siger selv, at Cornoa har gjort det seneste halve år specielt. Lad os håbe det Corona-kapitel er overstået og vi igen kan fokusere fuldt ud på spillerne fremover - herunder især at give de spillere som forlader klubben en ordentlig forklaring og afsked.

  I øvrigt fint at få en forklaring på hvorfor de eksempelvis spiller 4-4-3 på U19 lige nu. Giver god mening at spillerne skal kunne noget forskelligt og ikke kun én ting/formation.
   
  • @Broder Salsa Det er vel for at kunne have en ekstra spiller på banen.
   
  • @Broder Salsa
   Ja, nu synes jeg efterhånden vi har fået slået fast en del gange, at klubben ikke går op i formationer i ungdomsrækkerne, men forskellige nøgleprincipper i uddannelsen, blandt andet presspillet.
   Man anser simpelthen bare ikke formationen som noget der har væsentlig betydning i forhold til transitionen til SL-holdet. Det er egentlig interessant nok. Jeg gad godt vide hvordan man ser på dette i de andre klubber.

 • Joblar
 • Joblar   17. august 2020   

 • Fin podcast, som jeg syntes tegner positivt fremadrettet, lyder som om der er ganske mange fine spillere på spring, forhåbentlig får vi nogle af dem at se på stadion snart.
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    17. august 2020   

 • Fremragende Nanna, din bedste til dato! Christian Larsen lyder begavet og det var en elegant måde, som han fik smidt Kim Vilfort under bussen på...

---

 • Fin podcast Nanna, rigtigt gode spørgsmål du får stillet. Christian Larsen virker som det helt rigtige mand til jobbet. Når man ser på u19, u17, u15 og u14 har der nærmest kun været fremgang at spore sidste sæson. Jeg tror MC går en fin fremtid i møde, med ham bag roret.
  Vi er desuden begyndt at skrive kontrakter med de mest åbenlyse talenter langt tidligere end før og Christians take på træner siden er også spændende, hvor man leder efter de bedste, hvis man ikke har dem i klubben
  U19 virker til at blive en stor årgang, og egentligt det samme gælder u17.
  Det bliver spændende at følge.

 • Ham Christian Larsen er lige nøjagtig så dygtig som Brøndby har midler til at hente de bedste spillere!!

  Hvor er tallene der viser at Brøndby rent faktisk er dygtige til talent-udvikling?

  Min påstand er at ingen i Brøndby er bedre til at spotte talenter end de fleste der ser fodbold i weekenden.

  Brøndby har et kæmpe antal spillere igennem og det skal sættes op mod hvor mange spillere der slår igennem på superligaen, landshold osv.
  Lavede Brøndby et bedre talent-arbejde end de andre klubber så var det jo ikke nødvendigt at hente spillere i hobetal til U15, U17 og U19.
  Spillerne bliver jo hentet fra 'mindre' gode miljøer og det er jo interessant i sig selv at disse spille så pludseligt er bedre end spillere med mange år i Masterclass (virker træningen ikke?).

  Og så alle klichéerner om at spillere er egen avl!!!
  Det billede vil Brøndby gerne bevare udadtil men det er falsk varebetegnelse.

  Brøndby henter langt flere spillere end HB Køge, Næstved, Viborg, Slagelse osv... og alligevel skal vi høre om at de er dygtige i Brøndby!?

  Forstå dog at de to vigtigste ingredienser er penge og det 'brand' klubben har.

  Lad os få tal på hvor mange Brøndby har hentet i nuværende U15-17-19 trupperne og hvor mange de har haft igennem trupperne for at nå dertil hvor de er.

  Vi får aldrig tallene for de ville afsløre at man ikke skal være dygtig men bare have økonomi til at få de bedste spillere.

  Summasummarum, Brøndby og Christian Larsen er ordinære på evner og ekstra-ordinære på midler.

   
  • @Brøndbyfan123 Det er det største vås jeg længe har hørt!
   Siger du at vi ikke skal rekruttere talenter fra andre klubber?
   Selvfølgelig skal vi det og vi skal forsøge at hente de største talenter vi kan.
   Så vidt jeg ved har vi 6 talenter i FØRSTEHOLDSTRUPPEN, jeg nævner i flæg, Jobbe, Bjur, Frendrup, Corlu, Anis og Kvistgaarden.
   Det har alle haft forskellige veje til truppen, men de er alle et produkt af masterclass.
   Jeg vil pt skyde på at vi er den klub der har flest spillende talentspillere i førsteholdstruppen i SL, måske lige med undtagelsen af FCN, der også henter unge spillere ude fra til deres akademi.
   1 enig

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Brøndbyfan123 De fleste større klubber støvsuger DK for spillere. Det er ikke nødvendigvis godt for hverken spilleren eller talentudviklingen, og dybest set ved jeg ikke nok til at vurdere det, men jeg ka se at alle gør det.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     8. october 2020   

  • @Brøndbyfan123 - Jeg mener vi bør have det bedst mulige hold, hele vejen op gennem årgangene. Og vi kan ikke forvente at have de 20-25 bedste spillere på alle årgange, kun fra Brøndby, Albertslund og anden når omegn.
   Alt kalde Anis MasterClass er måske en tilsnigelse, da han blev hentet til, meget kort tid før han fik debut for førsteholde. Men i den modsatte ende har vi Jobbe, som har været i Brøndby siden han var 5.
   Et andet eksempel er Maxsø, som faktisk også er et produkt af MC, men som røg videre i en for tidlig alder.
   Så så længe vi har nogle knægte fra nærområdet, har jeg ikke noget imod, at der også bliver rekrutteret fra andre klubber.
   Det ville da være en skam at lade et kæmpetalent fra Næstved risikere at spilde sit talens på Sydsjælland, fordi der ikke er et superligahold i byen.


---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder