Niels Frederiksen og trænerteamet
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast med Niels Frederiksen: Holdets udvikling, forsyningslinjen og et spændende forår

 
Her kan du høre en times interview med Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen.

  • Niels Frederiksen og trænerteamet
  • Nanna Møller Karlsen
   13. januar 2021 - Klokken 15:36
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. januar 2021 - Klokken 15:36

Brøndby-spillerne er i fuld gang med vinteropstarten, inden de i begyndelsen af februar tager hul på en spændende forårssæson. Men hvad kan vi egentlig forvente os af den?

Cheftræner i Brøndby IF, Niels Frederiksen, fortæller i denne podcast om truppens styrke og udvikling, forsyningslinjen fra Masterclass og de spillemæssige forbedringsmuligheder.

Han fortæller også, hvem der toppede i Vo2-max-testen og hvem der skal steppe op i foråret. Og meget mere. Det hele får du her.

Hovedpartner er Arbejdernes Landsbank.

Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Du kan lytte til BrøndbyLyd her eller finde udsendelsen, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Interview med Niels Frederiksen: Holdets udvikling, forsyningslinjen og et spændende forår
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fin udsendelse igen igen.
  Et forslag: Kunne det være en idé at lave et interview med Retov og Jesper Sørensen? Vi hører fra Niels at de ser anderledes på nogle aspekter af fodbold. Jeg synes det kunne være interessant at høre hvad de kommer med af inputs, hvordan de ser Brøndby, spillertruppen, osv.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Chuck
  • Chuck   13. januar 2021   

  • @Christian Brøndbyman - enig. Det kunne være interessant at høre fra de 2 andre.
   1 enig

 • Som udgangspunkt rigtig fin podcast med et seriøst indhold, dog har jeg en enkelt anke.
  I forbindelse med NF præstationer henvises der ofte, i forskellige artikler til, at han ikke har nået målet vedrørende, at vi skal have Nordens bedste presspil, og derved ikke følger strategien.
  Det er bare ikke korrekt. Pågældende pasus er taget ud af den opdaterede vision fra 19, og det der kommer tættest på i den nuværende, er: “ Vi er anerkendte for vores måde at tænke attraktiv fodbold i helheder på.”
  Når vi fremadrettet vurderer NF foreslår jeg at vi gør det ud fra nuværende strategi https://brondby.com/klub/strategi-64
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     25. januar 2021   

  • @Faxes største fan - Jeg er helt enig med dig i, at NF skal bedømmes fair. Der ar mange punkter han har/skal levere på og de fleste af dem har han opnået. Det er for mig at se, kun presfodbold han ikke helt har opnået.

   Men som jeg læser i linket til strategi 6.4 fra 31/1/2020, er det 'kun' ''de sportslige målsætninger'' der er opdateret pr. januar 2020.
   Som jeg forstår det, bygger den blot videre på strategien fra 6/3/2019. I den står der: ''Ligeledes er Strategi 6.4 funderet på de 6 fokusområder; Stærk presfodbold, Bedste talentakademi, Fælles udvikling af mennesker, Mest engagerede fans, Høj tilfredshed i partnerskaber samt Digitalisering.''

   Jeg kan dog have misforstået. Men hvis ikke, så ønsker klubben stadig at have fokus på stærk presfodbold.
   Men det er jo elastik i metermål, så det er svært at måle konkret på det.

   Dette må ikke lyde som en kritik af NF, for jeg synes han har gjort det rigtig fint på flere af de andre punkter. Og jeg er sikker på, at presfodbolden nok skal komme, med mere kontinuitet i truppen.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Faxes største fan og Jensen
   Ja, presspil er ikke nævnt et eneste i den nuværende/gældende strategi. Det har været på tidligere som et vigtigt punkt, som alle ved, men der er heller ingen henvisninger til det i den gældende strategi. Jeg kan ikke tolke dette anderledes end at målsætningen om presspillet ikke længere er aktuel. Jeg har heller ikke hørt CV nævne det på noget tidspunkt.

   Derfor giver det heller ikke mening at vurdere NF udfra om presspillet er en dominerende del af vores spil eller ej.

   Jeg synes der er en endog meget stor overensstemmelse mellem det der kommer fra CV og det NF har implementeret på banen.

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder