Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Ny forsvarskaptajn - men skibet sejler stadig uden gps

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   7. august 2023 - Klokken 22:34
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. august 2023 - Klokken 22:34

En flot debut af den nye kaptajn i forsvaret, Jacob Rasmussen, overskygges af en dårlig anden halvleg, hvor Brøndby IF faldt sammen og tabte i Farum.

Brøndby-skibet sejler fortsat uden retning, nogen bør måske tænde gps'en. Men hvor skal den tændes? Trænerbænken? Direktionsgangen? Bestyrelseslokalet? 

Det og meget mere debatterer panelet i denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Panelet består i denne uge af Henrik Madsen, Adam Mossin og Casper Valentin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt 

Du kan lytte til udsendelsen her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    7. august 2023   

 • Dejligt befriende og frustrerende. Det her stikker så dybt, at 1-2 timers gryderet med alt fra en spillerpræstation til bestyrelseslokalet og ejerskabet bliver for rodet.
  1 god kommentar

 • Super podcast som altid og jeg nyder at lytte til jeres betragtninger. Podcasten blir bestemt ikke mindre interessant nu hvor Madsen har publiceret sin JBA bredside i Tipsbladet. Det lugter af genvalg til ham i næste udsendelse :-)
  1 enig

 • Joblar
 • Joblar   7. august 2023   

 • Den bedste podcast til dato, tak til panelet keep it up. Og helt enig med Madsen omkring bestyrelsen - tillad mig at spørge hvornår har vi sidst hørt noget fra bestyrelsen, jeg kan ikke huske det..... FCK hold for nogle måneder siden et pressemøde hvori de fremlagde strategi, mål og en plan - det savnes i den grad fra Brøndby og det har desuden været efterlyst ganske længe, jeg spørger hvad er det bestyrelsen i Brøndby laver??????
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • JS bør vælge en 4-2-3-1 formation

  Ny målmand (backup TM evt. Ægidius)
  Seb. - Lauritsen (backup Heggheim) - Rasmussen Ny VB (backup Riveros)
  Wass - Ny defensiv central midt (backup Rado)
  Kvistgaarden - Evjen (backup Schwartau) - Vallys
  Ohi (backup Salech)

  Bænken skal primært fyldes med de største MC talenter.

  Ohi skal have mere at arbejde med, det får han med en 4-2-3-1, så skal han ikke ud og spille på kanten. Man får Vallys og Evjen på deres favorit plads. Forsvaret har ikke gavn af 3 centrale CB, det gør man står dybere og de to wingbacks bidrager ikke med nok, seneste kamp, havde hverken Mensah eller Riveros nogle afgørende aktioner hverken defensivt eller offensivt.
  4 enige
   

 • Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen:

  - Vi har fulgt Mateusz’ udvikling og ser et stort potentiale, som allerede har betydet masser af seniorminutter på trods hans unge alder.

  - Mateusz har også landskampe for det polske U19-landshold under bæltet og deltog i U19 EM denne sommer. Han er venstrebenet, hårdtarbejdende og har både mål og assists i sig, så alt i alt er det en alsidig spiller, vi får tilføjet til truppen..

  Synes da man på Brøndbys egen hjemmeside kommer med en fin beskrivelse af hvorfor man hentede Mateusz.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen:

  - Justin Che er en ung og meget talentfuld back, som allerede har prøvet kræfter med tysk fodbold og Bundesligaen. Med det talent og den skoling, Justin har fået, kan vi sammen få det forløst, og så tror vi på, at Justin kan komme til at spille en stor rolle hos os.

  Vi har en rigtig stærk trup og dygtige talenter på vej fra Brøndby Masterclass, og med nye tilgange som Justin, fortsætter vi med at bygge ovenpå det elitemiljø, vi allerede har i dag, hvor vi har stærk konkurrence på alle positioner.

  Endnu engang en fin forklaring på købet fra CV, så at sige man ikke kommer med en forklaring på købene, synes jeg er helt forkert.
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     8. august 2023   

  • @olemartin.dk, de floskelformuleringer inviterer til flere spørgsmål end de giver svar…
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @olemartin.dk ,

   Synes du virkelig at det er fine forklaringer? Det er jo bare en sludder for en sladder. Du kan copy/paste et hvilket som helst navn ind inde floskler, og det vil stadig passe. Det er en slags astrologi for sportsdirektør, om man vil. Det overrasker mig at nogle falder for det.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Henrik Madsen/MadsenMedier påstår at MC bliver mishandlet, ja han sagde mishandlet.!!

  Mishandling er en særlig grov form for legemsangreb, der udøves mod den samme person i flere tilfælde eller over en længere periode. Sager om mishandling er omfattet af Straffeloven § 245

  At et sådant ord skal bringes et ind i debatten begriber jeg simpelthen ikke,hvad skal det nu til for HenrikMadsen????, hvorfor vil Henrik Madsen hælde mere benzin på bålet og hvad er det egentlig for et bål han har sat gang i....? Fyrer han op under sit eget bål i markedsføringen af hans nystartede mediefirma der skal brødføde ham fremadrettet....!
  Jeg ved det ikke....! Dejlig at Adam deltager til at se mere kompetent og nuanceret på tingene og han har ret i at før JS kan spille med den foretrukne bagkæde af Lauritzen,Rasmussen og Tsheimbe i 3 kampe i streg,før kan man helt reelt ikke bedømme strategi/spillestilen.
  3 enige · 4 god kommentar
   
  • @Rasmus Stephansen, i stedet for, at copy paste noget vi to debatterede i en anden tråd for 3 timer siden, hvor du efterfølgende afsluttede med, at du på ingen måde var ude i et attentatforsøg på Henrik Madsen, laver du præcis det tidligere stunt her med dit nonsens omkring hans person/virksomhed.
   Er det seriøst overfor debattører, som egentlig bare vil en god debat omkring vores alles BIF, som jeg har været en del af siden 1972?
   Hvis du havde givet dig tid til, at lytte på hele debatten, så fremkommer Henrik med mange fornuftige udsagn, som jeg er helt enig i.
   1 enig · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     9. august 2023   

  • @Rasmus Stephansen - Hold da op du er i stødet og begyndt at fluekneppe ord. Ord som mishandle skal igennem nudansk ordbog, for at vi ser den korrekte betydning.
   Imens du selv snakker om at hælde ‘benzin på bålet’. Men mig bekendt, er det ikke er fysisk bål i hverken BIF eller BrøndbyLyd studiet. Ej heller hørte jeg nogen væske blive hældt.

   Og ja, hvis du går tilbage i dette indlæg, bruge jeg ordet fluekneppe. Og inden du begynder at Google den ordrette betydning, så kan jeg berolige med, at det blev var en metafor (læs: “et sprogligt billede, hvor en konkret genstand bruges som et billede på en mere abstrakt genstand”)
   2 enige · 2 god kommentar

---

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    8. august 2023   

 • Jeg bliver simpelhen så ked af at BrøndbyLyd bliver ved med at være så skinger omkring brugen af masterclass spiller på a holdet.
  Jeg har tidligere lagt et svar op i en tråd med antal spille minutter for årgang 05-07 i superliga'en, hvor Brøndby ikke har noget at være flove over.
  Derfor ville jeg elske at 3point gik forrest og vendte debatten til hvorfor er det at Brøndby ikke lykkes med årgang 03 og 04 (som er dem de øvrige superliga klubber lige nu bruger i stort antal). Sjovt nok passer de to årgange med de årgange der skulle starte op da Zorninger var HC.

  Brøndby har intet at være flove over i forhold til antal af årgang 05 til 07 i spillertruppen, når du sammenligner med de øvrige top klubber.
  Bare en ligge sjov stats, så fik Bertram Kvist 2 minutters mindre første holds minutter end samtlige 05-07 spiller i FCN (som alle jo synes gør det fantastisk). Og smider vi Schwartau i puljen, ja så er FCN's samlet 12 minutter jo ikke engang noget der er værd at nævne.

  Hvis vi kigger på de store salg fra superliga'en, så så er spilleren typisk omkring 20 år eller ældre når de bliver solgt. (ved godt Andreas Schjelderup kun var 18 år), så synes ikke Brøndby skal have så travt med at smide helt ung spiller ind. Og jeg er ikke imod de får lidt minutter rundt omkring i stedet for spiller der måske er på vej videre, men det er altså ikke det deres karriere står og falder med.

  Jeg håber virkelig at man vil nuancere debatten bare en smule i stedet for at blive ved med at gøre det i overskrifter når det gælder Masterclass og brugen af de spiller på a holdet.
  7 enige · 8 god kommentar

 • Alves har altså ikke spillet godt ! Han er altid langt fra sin modstander og har svært ved, at løbe folk op. Han presser dem aldrig eller og han har allerede kostet flere mål fordi han ikke holder sig helt op af sin nærmeste modstander. Når han skal spille bolden op, så laller han altid dovent rundt med den i flere sekunder.

  Come on ! Ingen spiller godt under JS og forsvaret lige så... Men Alves har altså ikke spillet godt.
  1 enig

 • Jeg synes at en ekstremt ufortalt del af MC er, at vi denne sommer indtil videre har tjent omkring 75 mio. kr. på salg af talenter (Anis, MH og solidaritetspenge for Højlund). Bliver Joppe og Frendrup også solgt, som der har været rygter om, kommer vi langt over 100 mio. kr. på én sommer! Og sæt så lige tingene i perspektiv omkring Schwartau. Han er 17 år gammel, havde en frygtelig indskiftning mod OB på et hold, der bliver haglet ned. Det er altså noget andet end at kunne skifte Højlund-tvillingerne ind, når man er foran med tre. Han skal have sine minutter på et hold, der fungerer, som i 5-1 kampen mod FCN . Ikke skiftes ind, når vi jagter.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Mortensputnik Enig det er nok ikke optimalt lige nu at starte med Oscar S. det vil nok være for stort et ansvar/pres at lægge på hans skuldre.

  Se 1 flere kommentarer

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder