Vallys med fans i Horsens
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Nye gule stjerner glimtede i forløsende sejr

 
Her kan du lytte til denne uges BrøndbyLyd-paneldebat.

  • Vallys med fans i Horsens
  • Nanna Møller Karlsen
   6. september 2022 - Klokken 21:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. september 2022 - Klokken 21:38

Brøndby IF kom søndag eftermiddag tilbage på sejrssporet i Superligaen, da de vandt 2-0 på udebane mod AC Horsens.

Efter en sløv første halvleg fik Niels Frederiksens tropper spillet sig varme og endte med at snuppe en fuldt fortjent sejr, hvor nyindkøbene Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo begge gjorde sig positivt bemærket. Vi analyserer kampen og ser frem mod resten af grundspillet. Hvad er Brøndbys muligheder?

Panelet taler ligeledes om den manglende fenerbahce til Vallys.

Denne uges panel består af Henrik Madsen, redaktionschef på B.T., og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

VÆR OBS PÅ: Der er i disse dage problemer med podcasts på iTunes. Selvom vi for længst har uploadet podcasten gennem vores host Soundcloud, figurerer den endnu ikke iTunes. Vi anbefaler derfor at man finder podcasten hos en anden tjeneste - det kunne være Spotify, Soundcloud eller Podimo.

 

BrøndbyLyd · #458 Nye gule stjerner glimtede i forløsende sejr
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Paneldeltagerne beskriver det som en nærmest umulig opgave at nå top 6. Men ærlig talt, der er 3 point og noget målscore op til 6. pladsen og 4 op til 4. pladsen. Det skulle alligevel være til at nå på 14 kampe.
  2 enige
   
  • @Vild Kimfort Helt enig! Jeg er ikke overrasket hvis vi er i top 6 om 3 kampe - jeg tror W+V+O kommer til at give et signifikant løft. Når dertil så Maxø kommer i form, Hermannsen og Blas retur, så er vi top-3 imo...
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Problemt er vel bare vi burde være i top 6 nu og have spillet en kamp som seeded om et gruppespil :)
   
  • Jeroe
  • Jeroe
   Betalende bruger
     7. september 2022   

  • @nicolai83 Det er korrekt at vi havde muligheden for at være et andet sted. Men det er vi ikke

  Se 1 flere kommentarer

 • Ohi er en kæmpe stjerne. Ikke bange for at påtage sig 2 cifret målscorer rollen og agere som en kæmpe profil. Han indgyder virkelig gi mig bolden attitude... Love it!
  3 enige · 1 god kommentar

---

 • ClausM
 • ClausM   7. september 2022   

 • Dette afsnit var godt nok noget af en begravelse stemming.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    7. september 2022   

 • Top6 er stadig klart indenfor rækkevidde.

  1) FC Nordsjælland (10 point foran): de ser gode ud i år og sommerens transfervindue har styrket truppen, snarere end svækket den. De har samtidig den økonomiske soliditet til at sige nej til store bud på deres spillere og/eller muligheden for at styrke truppen til januar. De bliver svære at håndtere i år. Jokeren er om de meget unge spillere kan holde til presset over en hel sæson, hvis de begynder at opleve modvind.

  2) Randers (9 point foran): har virket meget solide, men har også mistet nogle af profilerne. De virker ikke markant svækkede, men heller ikke markant styrkede og de har slet ikke samme muligheder for at styrke sig til januar som FCK, FCM og BIF.

  3) Viborg (6 point foran): Ligger lunt placeret, men er ikke styrket efter vinduet er lukket. Så tvivler på at de er gode nok i lænden til at holde den placering.

  4) Silkeborg (4 point foran): Har fået mange point, men også mistet er par af de absolutte profiler. Så jeg vil blive meget overrasket, hvis de bare kan fortsætte med samme høje niveau uden f. eks. Vallys or Carstensen. 4 point er ikke meget forspring.

  5) AGF (4 point foran): ser bedre ud end sidste år, men det plejer ikke at vokse ind i himlen for de hvide.

  6) FCK (3 point foran): voldsomt styrket i transfervinduet og ChL kval giver dem en gigantisk økonomisk indsprøjtning, som gør at de til januar - igen - vil kunne distancere alle andre i ligaen ift. store transfers. De bliver næppe ved med at spille så elendigt, som de har gjort, omend de store internationale kampe ofte gør det svært at sætte sig op til kampene i superligaen. Meen, mon ikke FCK ligger i top 3 når vi når mesterskabsspillet?

  7) AC Horsens (2 point foran): Har meget svært ved a se Horsens holde sig deroppe.

  8) FCM (samme pointantal): Den helt store mystiske joker. De har haft kæmpe problemer i superligaen, men materialet er til så meget mere, så mon ikke Capellas forløser det og de kravler i top 6. Jokeren er igen de europæiske kampe, som kan trække veksler på truppen og gøre at de taber kampe i superligaen. Men som med FCK tror jeg at de langsomt og sikkert kravler opad.

  9-12) Aab, OB og Lyngby ligner ikke hold, som er bedre kørende end Brøndby. Aab er i øvrigt ved at sælge Ross, hvilket vil svække dem yderligere.

  Så ja, jeg tror vi ender i top 6 og når mesterskabsspillet, hvis Ohi, Vallys, Wass, Maxsø, osv. undergår skader.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @del Piero Godt indspark og god gennemgang. Jeg er enig i din analyse. Vi kan starte med at vinde over Randers på søndag. Så er vi godt på vej.
   2 enige
   
  • @del Piero det man også skal ha med er at Silkeborg skal spille europæiske kampe her de kommende måneder, så der bliver det også spændende at se hvor god deres brede er.
   4 enige

 • Er du åndssvag hvor jeg glæder mig til Blas er tilbage, (ved nogen hvornår?)ikke at Cappis ikke har gjort det godt, men jeg forstiller mig at Vallys, Greve og Blas kan få et godt samarbejde og seriøst true alle hold i suppen i venstre side både med indlæg og gennembrud. Med Wass, Hedlund og Sebseb i højre, kan også gøre rigtigt ondt på modstanderen, specielt pga Wass nok skal diregere de 2, så han selv kommer til indlæg. Som vi så det i mod Horsens. Det bliver sgu spændende.
  Jeg er ret sikker på, at hvis vi vinder på søndag, kommer vi i top 6. Så har vi kimen til en stime, hvor vi får banket selvtillid ind i holdet.
  Det skal nok blive godt.

---

 • Synes virkelig I var gode i debatten til at nuancere hele situationen omkring Vallys og de følelser man kan have omkring det. Vi er mange mennesker med mange forskellige holdninger - men husk vi alle først og fremmest holder med BIF.

  Kommer jeg til at råbe Vallys navn højt på søndag og håbe vi kalder ham ud ved opvarmning- Ja det gør jeg - havde jeg gjort det hvis tåber ikke havde sendt ham hadbeskeder på Facebook hmm muligvis nej.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder