Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Operationen lykkedes, men patienten døde

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   12. december 2023 - Klokken 10:42
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. december 2023 - Klokken 10:42

Brøndby IF vandt 2-1 over AGF, men det var ikke nok til samlet avancement. Panelet tager i denne uge returkampen og det samlede nederlag under kærlig behandling, men ser også på perspektiverne for foråret og for Masterclass-spillerne.

Panelet består af Morten Svan og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Pluto TV

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at lytte med:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    12. december 2023   

 • Tak for lyttet - og godt det er juleferie!
  Jeg blev simpelthen arrig af at høre dette afsnit. BrøndbyLyd er for mig den hellige gral, når det kommer til fodboldpodcast og panelet skal, som i skal, overstråle værten. Det var langt fra tilfældet. De roder rundt i symptomer og årsager, Klaiber er 35 år, kampen set på TV, og begge, som i begge, begynder med “kynisk”. Jeg vil simpelthen høre linealen sige klask over fingerne, hvis det sker igen. Og så runder vi det hele af med tud over dommeren, tud over MasterClass.
  3 enige
   
  • @Saesonkort Rolig nu mr. Altid-positiv. Nogle gange burde du altså passe på blodtrykket, for det kan ikke være sundt at blive så frustreret, over noget så småt. Deltagerne/panelet gør sit bedste for at levere underholdning til os fans, og mig bekendt får de ikke rigtig penge for det. Og nu tror jeg alle paneler ville have svært ved at overstråle Nanna, så jeg ved ikke lige hvor du vil hen med det? Dertil må der åbenbart ikke snakkes om dommeren og masterclass? - det kunne godt blive nogle korte, mangelfulde og indholdsfattige programmer til tider, hvis det bliver tilfældet. Synes sgu du burde tage fat i Nanna og høre om der er mulighed for at du kan deltage næste gang - så får brøndbylyd også sin egen Blachman.
   2 god kommentar
   
  • @Saesonkort jeg blev ikke arrig, mere bare meh...da jeg hørte denne blege og tamme udgave af ugens podcast. Jeg er normalt også kæmpe podcast fan, men her swinger det bare ikke. Jeg kunne ha sagt nøjagtig det samme som deltagerne og jeg er bare en helt tilfældig leverpostejsfan. Derfor var det uinspirerende og jævnt kedeligt. Nanna er dog hurtigt tilgivet, for hun leverer som altid en helstøbt indsats og jeg glæder mig til sæson evalueringen, hvor jeg håber at Madsen er tilbage i startopstillingen.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Med hensyn til Ohi. Jeg synes at JS og klubben står over for et svært valg. I bund og grund mener jeg ikke, at han passer til den nuværende spillestil. Og hvis JS mener det samme, så må man træffe det svære valg og sælge ham.
  Samtidig skal CV og co scoute mere specifikt til spillestilen. Så vi bygger noget langsigtet op.

  Hvis vi vil spille fodbold med højt pres og possession, så skal der købes efter dette. Ellers bliver det halvhjertet.

  Jeg kan sagtens forstå, at det er fint med forskellige typer i truppen. Dog kan vi ikke have en viceanfører og en højtlønnet spillet på bænken, som bare skal være vores plan B...

  Så enten skal man træffe et hårdt valg, og sælge en god angriber, der bare ikke passer til systemet. Eller også skal man tilpasse spillestilen efter vores profiler. Hvis man bliver ved med det sidste, så ender vi med, at skulle bygge nye koncepter op hver gang vi mister/sælger en profil.

  En ting er, hvad man gør på den korte bane. Forstår sagtens hvis man går 100% efter mesterskabet, og så er spilkoncept mindre vigtigt. Men fra sommer af, der håber jeg, at vi kigger fremad. Noget vi ikke har været pisgode til de seneste par år.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     12. december 2023   

  • @Ville bliv vild !, Ohi er bare ikke en god angriber. Ohi er en elendig fodboldspiller, som blot har vist sig effektiv i sine afslutninger over en længere periode i den Norske liga. Vi skal op på Annette Heick hylden, hvis vi skal have en chance i Europa. Og Ja, Carsten Vagn har brændt exorbitante summer af på middelmådighed og eventyr.
   4 enige

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @Ville bliv vild !,

   Jeg synes godt nok ikke at der er et svært valg. Ohi er ikke i nærheden af at være god nok til toppen af suppen, og man bør sælge ham hurtigst muligt.

   Og så kan man ved samme lejlighed udleje Suzuki til Hvidovre i håb om at han lærer noget spilforståelse.
   2 enige

 • Ibber
 • Ibber   12. december 2023   

 • Jeg er helt på linje med @seasonkort og @villeblivvild - nu må skeen tages over i den hånd i forhold til Ohi. Jeg ser en spiller som har mega travlt på de forskellige medier samt travlt med at takke guderne på med tegn og trøjevalg - han er efterhånden faldet helt uden for tavlen og kan ikke længere tæmme en helt almindelig aflevering - kan det virkelig ikke passe at 3point ikke tør at stille kritisk ind på ham!!
  Set over hele efterårsturneringen har det godt nok været grimt at se på.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Ibber - ja sådan ser vi vidt forskelligt på verdenen. Jeg ser en utrolig sympatisk Ohi, der har overskud til holdet, på trods af at han spiller i en formation, og med en placering på banen, der bestemt ikke gavner hans karriere.
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Det er sikkert blot min subjektive holdning, men jeg føler ofte, at når hold jagter vores føring, så bliver der som regel lagt 6-8 minutter til. Og så bliver der lige fundet et ekstra minut oveni. Hvorimod når vi skal jagte noget, så lander vi på 2-4 stykker. Og den følelse har jeg godt nok siddet med i mange år.

  Måske det også bare er et tegn, at vi taber flere point i overtiden end vi vinder.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder