Foto: Carl Johan Dahl ©
PODCAST

Podcast: Oprejsning, intensitet og 90 gode minutter

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

    • Nanna Møller Karlsen
      20. august 2024 - Klokken 00:54
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    20. august 2024 - Klokken 00:54

Torsdagens Europa-exit niver stadig, men Brøndby IF fik leveret en flot reaktion, da de tog til Aalborg og vandt med hele 4-0.

Det var 90 gode minutter, der var masser af intensitet og Brøndby jagtede konstant det næste mål. Vi analyserer kampen og ser nærmere på Frederik Alves i midten, den dynamiske offensiv og angrebshierakiet.

Panelet diskuterer også det igangværende transfervindue og forventninger til de sidste uger af det, samt de forlængelser, der endnu ikke er faldet.

Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Jonathan Lorenzen og Tobias Hansen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: GF Forsikring Nordsjælland og Storkøbenhavn
Partner: Viaplay

Lyt til podcasten her eller find den, hvor du foretrækker at lytte:





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Oliver Provstgaard Og Tobias Slotsager bør være nogle man går efter, specielt Provstgaard har den helt rette fysik og højde. Klaiber skal ud på kanten igen frem for centralt.

    Tschiembe og HH bør sendes videre og fx af de to førnævnte, som begge er unge og med masser af potentiale.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • Kenneth
    • Kenneth
      Betalende bruger
        27 dage siden   

    • @olemartin.dk
      Er helt enig i, det er en ide at hente en ung spiller ind der kan bruges i rotationen (gerne en venstre benet spillet). Men jeg synes ikke det giver mening at skulle betale mindst 20 millioner for en af de 2 spiller du nævner. Så hellere have Vraa-Jensen som rotation.

      Skal også tænke på at Søndergaard er på vej.

      Men lad os bare sende Heggheim og Tschiembe videre nu, især når Klaiber i nødstilfælde kan hjælpe til i bagkæden
      2 enige · 3 god kommentar

    Se 4 flere kommentarer
     
    • @olemartin.dk
      Jeg synes sgu egentlig at SebSeb har slået Klaiber en smule af back pladsen. Desuden spillede Klaiber den højre stopper til UG imod AAB, i mine øjne. Han var jo her, der, og alle vejene tiltrods for et udgangspunkt længere tilbage og centralt.

  • Dejligt med en podcast tilbage på sporet med gode kamp analyser.

    Jeg vil gerne hjælpe panelet der undrer sig over manglende Wass udskiftning. For mig lignede de sidste 20 minutter en træningskamp for Wass i 6er rollen.

    I Polen skulle det efter sigende have været meget varmt, det kunne være årsagen til Wass udskiftningen og den lavere intensitet generelt for holdet.
    1 enig · 4 god kommentar

  • Kenneth
  • Kenneth
    Betalende bruger
      27 dage siden   

  • Jeg kunne godt tænke mig at Brøndby hentede Christian Rasmussen (03) i Ajax.
    Lavede en leje aftale med Stuttgart om Faghir (03) (er dog i tvivl om hans speed. Nogen der har input til den ? )
    Alternativt løber der en meget utilfreds spiller rundt i Aberdeen (Duk (00) ), som også virker til at have en spændende pakke. Han er uddannet hos Benfica og har været 2 sæsoner i Skotland. Første sæson var rigtigt god, men sidste sæson var middel. Han er udeblevet fra klubben fordi han vil videre i dette vindue. De har lige solgt deres anden angriber (Bojan Miovski) til Girona.

    Få lavet kæmpe salget af Suziki og send Ohi videre.

    Det bliver et meget ungt angreb, men de har Vallys og resten af Brøndby holdet har også en del erfaring.
    1 enig

---

  • egil
  • egil
    Betalende bruger
      27 dage siden   

  • Jeg synes man kan kritisere CV for ikke at have hentet en ekstra spiller til midtbanen, når man ser at Vallys er skadet forholdsvis tidligt og vil være ude en god tid.

    Men man skal også huske at kigge på de to kampe mod Legia og se hvad der faktisk skete i de kampe. Det var ikke som i tidligere så sæsoner på grund af manglende kvalitet at BIF ikke slog dem, da BIF var klar bedre over to kampe, men derimod store personlige fejl og manglede det sidste held. Det er altså svært at klandre CV eller JS for.

    Derfor synes jeg også at man godt kan konkludere, at transferstrategi som blev lagt helt tilbage i sidste sommer, sådan sådan set har været fin nok (handlede til to vinduer i vinters).

    At sammenligne med f.eks., FCM som har brugt over 200 millioner på nye spillere de sidste to år giver ikke så meget mening, ikke mindst fordi at FCM også fejede i kvalificere sig til Europa sidste år.

    PS., når alle mand er klar i forsvaret bliver det overordentligt svært at pille bolden fra dem, og jeg synes også at vi så at forsvaret var mere offensivt indstillede og brød op igennem midtbanen flere gange i kampen mod Aalborg. Det tegner godt.
    3 enige · 2 god kommentar

  • Hmm
  • Hmm   25 dage siden   

  • Jeg synes det er lidt fladt at rose holdet til skyerne og tale om genoprejsning for denne præstation.
    Det er et AAB hold der er oprykker, ny træner og med et forsvar der tydeligvis ikke er klar til SL bold endnu.
    Sådan en kamp skal vindes, og der skal mere til for at tale om genoprejsning fordi BIF har lige spillet sig ud af Europa og det går et år før vi ser om vi er med igen - en kamp mod en oprykker er, efter min mening, ikke noget der rykker helt vildt.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder