Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: På søndag er der stormøde

 
Her kan du høre podcast om søndagens stormøde for Brøndby-fans i Brøndby Hallen.

  • Nanna Møller Karlsen
   24. januar 2023 - Klokken 14:13
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. januar 2023 - Klokken 14:13

På søndag skal du sætte kryds i kalenderen, hvis du er Brøndby-fan. Fanafdelingen arrangerer nemlig stormøde i Brøndby Hallen - og alle er velkomne.

Hør mere om baggrunden for stormødet, tankerne om en mulig værdiaftale med Brøndby IF og de nye ejere fra Global Football Holdings. 

Formand for Fanafdelingen, Lars B. Petersen, er gæst i denne særudgave af BrøndbyLyd. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte til udsendelsen her eller finde den, hvor du foretrækker at lytte til podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • haha de er godt nok presset og mangler opmærksomhed nu hvor ingen skriver så mgt om dem mere
   
  • @BIF_Sherra uden at vi skal indgå i en større diskussion her, men det er da en underlig kommentar. Fanafdelingen gør et kæmpe arbejde for at samle de blå-gule tropper - og lægger et kæmpe arbejde for os alle sammen. Det synes jeg vi skal respektere og bakke op om
   1 enig

 • Grundlæggende forstår jeg ikke al fanballaden.
  Det store skift skete jo, da Brøndby i 2013 holdt om med at være ejet af amatørforeningen, og i stedet kom på private aktionæres hænder. Fra det øjeblik var klubben ikke længere ejet af fællesskabet, men at hvem der på et givet tidspunkt havde lyst og råd til at købe klubben. Vi var i praksis blevet det nogen hånende havde kaldt ”rigmands legetøj”, og det var her enhver fan og tilhænger måtte gøre op med sig selv, om det var noget man kunne leve med.
  (Jeg personligt brød mig ikke om det, men da det syntes den eneste holdbare løsning uden vi gik konkurs, lærte jeg at leve med det).
  Mange har så bildt sig selv ind, at det var noget særligt med Jan Bech Andersen som hovedaktionær, fordi han er fan, men jeg har nu altid hellere ville have et ejerskab med forstand på at drive en fodboldklub end en ejer der elsker en fodboldklub, og Jan Bech har jo gjort i nælderne mere end en gang, og har i praksis betalt meget dyre lærepenge for at lære at styre fodboldforretningen Brøndby.
  Virkeligheden er jo, at der ikke er nogen stor forskel på den moralske habitus hos Aldo og hans kumpaner, Jan Bech med hans dirty Glencore-deals eller GFH med deres Blackstone-tilknytning.
  Så for mig bliver det grundlæggende, om de ejerne vi nu har, respekterer kulturen og vil kunne skabe sportslig succes, og ikke så meget med om de er danskere eller udlændinge, ejer flere klubber eller hvad det nu kan være.
  Ift. det første (at respektere kulturen) kan jeg ikke se at GFH har gjort eller sagt noget der tyder på de ikke vil det, om end en dels fans gør det gevaldig svært for dem (”Skal vi respektere de idioter?” må de nye jere jo tænke). Og ift. det andet, så synes GFH med deres erfaringer, netværk og tilgang at være ganske kompetente.
  Faktum er at der er to måder at tjene mange penge på for en dansk fodboldklub: den ene er talentudvikling og spillersalg, den anden europæiske gruppespil. Så med mindre GFH er idioter (og det er de ikke) er det de vil med Brøndby – gøre os bedre til at lave store spillersalg og få os kontinuerligt i Europa – og således synes interesserne hos ejerne og fansne er være ret ens. Og hvis det lykkedes for Brøndby under GHFs ejerskab at sælge spillere for de samme priser som FC-klubberne og tillige få os kontinuerligt i Europa, ja, så er det ikke mig der bliver sur over, at de skummer lidt af fløden.
  Men altså, skulle man have været sur på det niveau mange er det i dag, så skulle man have været det i 2013. For det her er kun en logisk konsekvens af det man gjorde dengang.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • denne type investering vil heller ikke være for at få udbetalt et årligt økonomisk afkast.. Men for en dag at sælge dele eller det hele til en højere pris. Dette underbygger dine argumenter

 • KarlE
 • KarlE
  Betalende bruger
    29. januar 2023   

 • Til info er det på 3point.dk's Facebook-side man streamer fra stormødet. Jeg ledte først forgæves på denne side.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder