Andreas Maxsø og Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Paneldebat: Er Jesper Sørensen den rette mand for Brøndby IF?

 
Lyt til paneldebat fra BrøndbyLyd om Brøndby IFs ansættelse af Jesper Sørensen som ny cheftræner.

  • Andreas Maxsø og Jesper Sørensen
  • Nanna Møller Karlsen
   3. januar 2023 - Klokken 12:51
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. januar 2023 - Klokken 12:51

Mandag den 2. januar blev Brøndby IFs nye cheftræner præsenteret. Valget faldt på den tidligere assistenttræner på Vestegnen, og altså et velkendt navn, Jesper Sørensen.

Her kan du lytte til en paneldebat, hvor der er blandede meninger om ansættelsen, fremtidsperspektiverne og ledelsen.

Panelet består af Peter Froulund, Aske Stentoft og Kasper Pedersbæk. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Herligt billede, han har tilsyneladende Maxsø's opbakning :-)
  1 enig · 2 god kommentar

 • Jeg synes Froulund rammer den meget godt. Hvor stort et spark har Brøndby brug for? Hvis den sportslige ledelse vurderer, at vi er på rette vej (og dermed også godkender sin egen strategi og udførelse heraf) er JS et logisk valg. Er man derimod af den overbevisning, at Brøndby har brug for kraftige spark for at iværksætte "gearskiftet", er man blevet slemt skuffet. Bottomline: Er Brøndby grundlæggende et godt sted og skal "bare" bygge på eller er Brøndby gået i stå og behøver eksterne impulser?

  Det står samtidig lysende klart, at Brøndby ikke får en klar retning og tydelig spillemæssig identitet, så længe CV er ved roret. CV vælger den vej han tror giver størst mulighed for succes, og det er jo sådan set også det han får sin løn for. Vil Brøndby noget andet skal CV ud.
  7 enige · 3 god kommentar
   
  • @Klipklapperen
   Jeg forstår ikke helt det der mantra der kører lige nu med at vi ikke har en spillestil.

   CV og andre har flere gange meldt det ud, som Jesper Sørensen har sagt i sine interviews. At vi skal dominere på bolden, være målsøgende og dynamiske, og spille aggressivt mod bolden. Er det ikke en spillestil? Eller skal det være 100% gegenpressing, tikitaka, kick'n'rush eller lange indkast før vi kan kalde det karakteristisk for et hold?

   At det så har været en anden, mere defensiv form med omstillinger i de første år under NF (og så efterfølgende bare pivringe meget af tiden), er så en anden sag. Det betyder vel ikke at vi ikke har og har haft ambitioner om en spillestil.
   6 enige · 1 god kommentar

  Se 11 flere kommentarer
   
  • @Klipklapperen Jeg er helt med på præmissen om, at i forhold til udmelding, så kan JS opfattes, som et sjovt valg.
   Men samtidig tror jeg ikke, at Brøndby kun kan få et stort spark fremad ved at ansætte en træner udefra. Generelt set er det meget få trænere, som er kommet udefra til superligaen, som har klaret sig godt. Jeg vælger at tro på, at JS faktisk har nogle ideer til et nyt projekt, men samtidig siger har klogt, at i Nannas podcast, at det vil være dumt ikke at se om en ny træner kan få nogle, som måske var på vej ud til at blomstre - også selvom nye kompetencer kan blive nødvendige.

  Se 3 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   3. januar 2023   

 • 3-5-2 er ikke = offensivt og underholdende spil, som man snakker om man praktisere. Det er en Juve opstilling, hvor man går efter en sejr på 1 mål, præcis som under NF. Solid defensiv og så se om man ikke kan lave et mål mere end modstanderen. CV havde en gylden mulighed for at bringe tro på forandring og på underholdning på banen, men han skuffer gang på gang. Øv en nytårs fuser, hvor blev det show JBA lovede af? Man ville vise GFH var kommet til osv.? Tomme ord.

  CV jubler over en NF type igen, som fik jobbet ved ikke at ville ændre noget ved trup og stab, men stille sig tilfreds med hvad der er. Billigste løsning, men heller ikke noget som rykker klubben tætter på mesterskabet eller Europa.

  Håber GFH bliver utålmodige og fyre CV, hvis top6 glipper.
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Mogens
 • Mogens   3. januar 2023   

 • Egentlig en ok debat. Jeg er helt på linje med Peter Froulund. Det ER et skuffende valg af træner. Underligt at klubben har lagt op til det helt store og så trækker de Jesper op af hatten.

  Hvad sker der for Kasper Pedersbæk? Han er ikke sig selv. Det er åbenbart svært for ham at finde rundt i cheftræner og assistenttræner. Vi var kede af at miste JS som assistent…. Læs Assistent. Det er IKKE det samme som at alle ønsker ham tilbage som cheftræner. Pedersbæk udtaler: JS kommer fra en række SKARPE trænerjobs. Peter Froulund og undertegnede var ved at tabe underkæben. Hvad pokker mener du med skarpe trænerjobs. Det er 100% sikkert ikke det samme som det jeg opfatter. JS har ALDRIG lavet noget skarpt som cheftræner. Han er indtil videre en tabertræner i superliga regi. 17 kampe og 4 point med Silkeborg. Han var/er en dygtig Assistent. Jeg tror, at han er den bedste assistent man kan få….. håber at han kan drive det vidt i Brøndby som cheftræner og modbevise undertegnede…
  2 enige
   
  • @Mogens Det lød ikke som om Pedersbæk helt havde tid til at deltage, og var igang med noget andet samtidig.

   Man vil selvfølgelig gerne være i Breaking når der sker et trænerskift, men lidt mere forberedelsestid (som Bjarne Goldbæk ville have sagt) havde nok været meget godt for kvaliteten af debatten.

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Mogens Hej Mogens - om jeg var mig selv, det var jeg skam, det virker mere som om du var uenig med mig, og derfor skal finde en vinkel at angribe.

   Grundlæggende virker det dog helt generelt som om vi to står meget langt fra hinanden i forståelsen af hvad der bliver sagt og skrevet. Du er naturligvis velkommen til at tolke som du vil - men jeg kan kun sige, at du er langt fra det spor jeg ligger i holdningsmæssigt.
   1 god kommentar

 • Ja det er han. Truppen er der jo. Spillerne er der til at skabe et vinderhold. Men der skal ny ledelse til
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    3. januar 2023   

 • Har virkelig svært ved at forstå, hvorfor nogle af jer allerede dømmer JS som en fiasko!
  Der er ikke spillet et eneste minut endnu, han har vel dårligt haft sin første træning..

  -havde personligt også håbet på en træner fra en højere hylde, men come on! giv manden en fair chance...
  6 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg tror også det har talt som noget positivt (for JS i rekrutteringsprocessen) at JS formodentlig bliver relativ let for CV at lede igennem transfervinduer etc. JS har jo allerede gjort arbejdet let for CV ved at sige, at man skal have mere ud af den eksisterende trup, så presset er nu på JS ikke CV - hvilket om 5 kampe måske vil vise sig at være en fatal tilgang. I min optik skal vi forstærkes for vi kan tabe til samtlige hold. Som tingene står nu er det dog meget vanskeligt at forestille sig en JS som slår i bordet, og kræver markante forstærkninger. CV er altid rolig og fattet, og i JS har han mere eller mindre ansat sit eget spejlbillede hvilket by the way er klassisk leder-rekrutteringsadfærd. De er begge ekstremt følelseskontrollerede og derfor næsten umulige at drive et smil ud af. Derfor blev pressekonferencen til en ørkenvandring at se på. Men spændende bliver det om JS fodboldtaktiske snilde kan løfte os. Jeg har egentlig en god fornemmelse og jeg tror han har spillernes opbakning.

 • ClausM
 • ClausM   4. januar 2023   

 • Kan Peter Froulund ikke snart få¨en pause eller står der i aftalen med AL at han skal være med hele tiden, det er trættende at høre på hans negative syn på Brøndby hele tiden, jeg mindes ikke at han har sagt noget positivt om Brøndby....
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     4. januar 2023   

  • @ClausM Det står der naturligvis intet om i en aftale, Peter inviteres med som debattør på lige fod med de andre vi har med fast.

   Og så er det vigtigt for mig at understrege at jeg altid forsøger at sammensætte et panel med forskellige holdninger. Således også i denne. Derfor er det naturligt at man ikke er lige enig med alle.
   6 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Simpelt. Nej.

---

 • Ja lad os evaluere ham inden han er startet. God ide
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder