Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Rasmus Lauritsen: Jeg har mere at bidrage med

 
Her kan du høre en podcast med Brøndby-midtstopperen Rasmus Lauritsen.

  • Nanna Møller Karlsen
   4. august 2023 - Klokken 13:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. august 2023 - Klokken 13:00

Her kan du høre et interview med Brøndby-midtstopperen Rasmus Lauritsen, som blandt andet sætter ord på sit første halve år i klubben, sin rolle, form og indflydelse på holdet.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Hvis du også kan lide, hvad vi laver, og gerne vil støtte os med et årligt eller et månedligt beløb, så meld dig ind i 3point.dks venner her - og vær med til at sikre dækningen af Masterclass og Pedersbæks analyser.

Du kan høre interviewet med Lauritsen her. Eller finde det, hvor du foretrækker at høre dine podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mimor1
 • mimor1   4. august 2023   

 • Har hørt programmet og Rasmus lyder som en god fyr og virkelig som en Jesper S må elske. Han snakker nemlig også om hvor vigtigt man bliver af at spille og træne sammen. Det har de så gjort i 7 mdr nu og intet er sket.
  Ved ikke om de tror vi har 2-3 år uden udskiftninger for man kan spille sammen. Sgu godt de ikke kigger rundt til andre klubber så. FCN skifter rimelig meget ud og det samme gør FCK og de ser ud til at kunne spille sammen. Måske fordi de har en plan, hvilken Rasmus også mener Brøndby har. Håber snart vi må se planen
  4 enige · 1 god kommentar

 • Det må man virkelig håbe.

  Det har været meget undervældende fra Lauritsen indtil videre, og han er slet ikke blevet den styrmand, man havde drømt om. Han kan måske blive okay som den midterste stopper, hvor der kan kompenseres for hans manglende fart og evner på bolden ligesom det var tilfældet med Maxsø. Men går vi tilbage til firebackkæden, tror jeg han bliver en belastning.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Det skriger til himlen, at CV bruger næsten 20 millioner på en 27 årige forsvarsspiller, som om par år ikke vil have samme salgsværdi som en ung spiller til den tid på 22 år fra FCN.

  FCN køber et af de helt store backs navne i Superligaen, for næsten kun 1/2 af beløbet, en spiller som kommer med god form.
  Deres er en spiller på kun 20 år, med gode salgsmuligheder om et par år.

  Om 2 år er Lauridsen 29 år og HEY er kun 22 år, det er ikke svært at vide hvem der har den største salgs værdi med samme succes en der er 22 år eller en på 29 år. Den ene købt for 10 millioner og en stor profil i superligaen den anden Lauridsen købt for 18 millioner

  Så når mange taler om hvor god købmandsevner CV har, så er det her et godt bud på, det ikke altid passer. Mange spillere i superligaen sælges dyrt, det gør de pga danske klubber og spillere sælges dyrt og klare sig godt. Det giver de danske klubber større muligheder for at sælge deres talenter dyrere og den del kan vi takke særligt klubber som FCK, FCN og FCM for da deres priser til udenlandske klubber er høje, og det er ikke større talenter end Jobbe, Mads H, Frendrup, Slimane eller en top scorer i Uhre. For så god en købmand er han altså ikke, og tit de spare kroner på løn koster ham aftaler hvor spillere smutter i 11 time.

  CV har flere gange ikke handlet i rettidigt omhu, eller køber ind på de pladser som træneren står og mangler. Havde vi haft en træner med lidt mere mod, ville det også være mere synligt. Det er pinligt en målmand og 6er 3 kampe søndag endnu ikke er lukket.. det er 10 % ca af sæsonen der så er spillet.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Brøndby if for evigt snakker du stadigvæk om den hey transfer? Kom nu videre.

   RL er en større fodboldspiller med langt større kampe på”CV’et”

   Der er da ikke noget odiøst i at hey har en højere værdi om 2 år?
   Nuamah har måske også en højere værdi end Cristiano Ronaldo, det gør ham for fanden ikke til en bedre fodboldspiller
   1 god kommentar

  Se 25 flere kommentarer

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder