Brøndby fans Sydsiden
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Sæsonafsluttende gruppeterapi med Tor og Juri

 
Her kan du høre en omgang gruppeterapi med Tor og Juri, hvis du har brug for det.

  • Brøndby fans Sydsiden
  • Nanna Møller Karlsen
   2. juni 2024 - Klokken 00:17
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. juni 2024 - Klokken 00:17

Du kender måske allerede Tor Scavenius (ja, ham med løbevideoerne) og Juri Rao (ja, Brøndbys huspoet). Måske gør du ikke, men så kommer du til det.

Nu er Tor og Juri gået sammen i BrøndbyLyd-regi og giver dig Gruppeterapi. BrøndbyLyd udgiver mange podcasts, hvor vi nørder det taktiske, det analytiske og alt det seriøse og alvorlige. Men vi skal huske vores følelser. 

Og det er det, du får i Gruppeterapi. Ikke ret meget taktik. Men masser af følelser, som du helt sikkert vil kunne identificere dig med som Brøndby-fan.

I første omgang forsøger vi med nogle udsendelser sæsonen ud og ser, om det er noget, vi skal fortsætte. 

Det kan lade sig gøre, fordi vi har medlemmer, som støtter vores arbejde gennem 3point.dks venner. Vi tror ikke på betalingsmure, men at vi giver til hinanden. Så hvis du har økonomisk overskud, kan du støtte 3point.dk med et årligt eller månedligt beløb og på den måde være med til at sikre at vi altid kan kaste os ud i nye projekter og holde hånden under programmer uden partnere. Lige nu sender vi en gratis loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer. 

Meld dig ind i 3point.dks venner her

Dette er fjerde afsnit af Gruppeterapi. Og I ved godt, hvad det handler om. Guldet glippede på sidste spilledag, så nogle af jer har helt sikkert brug for den her podcast.

Lyt til afsnittet her eller i din foretrukne podcastafspiller:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg håber der kommer flere betalende medlemmer, jeg kunne godt ønske mig (måske til Jul) at 3 point udkom som videokanal på Youtube så man fik levende billeder, det kunne være et godt kvalitetsløft, håber det kommer med tiden, men nu vil jeg sætte mig og lytte på gruppeterapien med de 2 herre som jeg finder stor værdi i at lytte til og med det rigtig god sommer herfra. Når der ikke er noget at glæde sig over - Er der noget at glæde sig til....Smukke heldbredende ord......!

 • Jan G
 • Jan G
  Betalende bruger
    2. juni 2024   

 • Nu hvor jeg ikke har noget at glæde mig over, så vil jeg glæde mig til at der kommer flere gruppeterapi podcast
  1 enig · 1 god kommentar

 • joobs
 • joobs   2. juni 2024   

 • Første gang jeg hører jeres podcast. Det er super godt. Tror vi alle har godt af noget terapi, specielt efter i søndags. Ikke sidste gang jeg lytter til den podcast :-)

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder