Jubel
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Sidste sekunds bollespark, instant impact og eksamenstid

 
Her kan du lytte til den seneste paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Jubel
  • Nanna Møller Karlsen
   12. september 2022 - Klokken 23:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. september 2022 - Klokken 23:50

Det er jo definitionen på et Brøndby-bollespark at indkassere et sådant mål to sekunder før tid. Den gjorde avs. Brøndby IF måtte nøjes med et enkelt point mod Randers FC efter at Nicolai Vallys ellers havde gjort sit for at sende de blå/gule på sejrskurs og Brøndby Stadion i ekstase.

Vi analyserer og gennemgår kampen. Denne uges panel består af Peter Froulund, der er branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, samt Malthe Johansen, som er tidligere professionel fodboldspiller i Brøndby IF og FC Porto. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

obs: Vi har i denne weekend skiftet host fra Soundcloud til PodBean. Vi bør derfor være tilbage i Apple Podcasts, men hvis der er steder, vi ikke dukker op, så send en mail til nanna@3point.dk

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ang Radosevic. Så er en kæmpe hæmmesko for opspillet. Jeg forstår slet ikke tankerne om, at bygge spillet op på en anden måde, eks med Wass som 6'er i det opbyggende. Hvis man gør det, så fjerner man reelt set en mand fra banen. Man fjerner Wass fra 8'eren- og så har modstanderen en mand mindre at forholde sig til. Det er håbløst!

  Det kan siges meget enkelt. Spiller man Radosevic. Så er det ikke en dominerende tilgang til spillet man skal have. Så er det direkte fodbold ala mesterskabssæsonen. Så må NF beslutte sig for, hvordan han vil spille. Og ikke stå mellem to stole.

  Håber man giver Bell 4-5 kampe i streg. Så han kan få noget kontinuitet. Og holdet vænner sig til ham.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder