Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Sørensens aftryk, Vallys risikerer lokkerne og Greve over det hele

 
Her kan du lytte til denne uges BrøndbyLyd-paneldebat.

  • Nanna Møller Karlsen
   21. februar 2023 - Klokken 12:53
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. februar 2023 - Klokken 12:53

Sikke en forårsstart! Brøndby IF-offensiven sprudlede og bøllebankede AC Horsens med 5-2 på Brøndby Stadion søndag aften. Nicolai Vallys scorede hattrick, Mathias Greve dækkede hvert et græsstrå, Ohi Omoijuanfo var anfører og to defensive blundere kostede to kasser.

Hvor så vi Jesper Sørensens aftryk? Vi gennemgår kampen og alt det uden for. Panelet består i denne uge af Henrik Madsen, redaktionschef på B.T., og Martin 'Valencia' Vestergaard, Brøndby-fan med et godt blik på Masterclass. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte med her eller finde afsnittet, hvor du foretrækker at høre dine podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tak for en god podcast.

  Jeg er enig med panelet i at vi langt hen af vejen spillede en god og underholdende kamp, dog med skønhedsfejl og udfordringer i minutterne før og efter pausen.

  Jeg er begejstret for genpresset og de mange afslutninger, som giver minder tilbage til AZ dagene. Det var en fantastisk flot offensiv kamp mod et defensivt orienteret Horsens hold. Og den flotte offensiv bryder med de problemer vi har haft mod defensive hold i de senere år.

  Sidst men ikke mindst, fortsatte vi linjen med at score på dødbolde.

  Vi skal selvfølgelig have løst udfordringerne med gennembrud i vores højre forsvarsside. Det bliver spændende at se hvad træner teamet kommer med af løsninger, jeg kunne godt tænke mig at se Wass i stedet for Bell sammen med Greve.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @DoctorEnigma Meget godt opsummeret. Lyttede selv til podcasten her tidligere, og der er ikke meget jeg kan tilføje til dit glimrende indlæg.

   Kunne nemlig også rigtig godt tænke mig, at se Wass og Greve udgøre den defensive midtbane, selvom jeg også gerne vil se Bell lykkes på holdet.

   Nu er holdet stadig ret nyformet, men det lader umiddelbart til, at defensiven er vores svageste led. Det kan og bør dog ændre sig, når Rasmus Lauritsen en gang er kommet over sin skade.

   Gad godt at se en firebackkæde bestående af: Riveros - Tshiembe - Lauritsen - Sebulonsen.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   21. februar 2023   

 • Wass, Greve og Håkon centralt og SEB på HB. Det går desværre ud over Bell, men de andre er bare bedre. Evt. Wass i stedet for Hedlund, så er der plads til Bell, Wass kan godt spille kant.
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    21. februar 2023   

 • Udlejning af Nartey allerede nu?! Jeg tror, at han vil have bedre af, at træne med vores Superligatrup en sæsons tid inden det bør komme på tale.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Er kaffemaskinen gået i stykker ? :)
  1 god kommentar

 • Dejligt med en 5-2 over ACH, dog er jeg bange for at vi er blevet forblændet af resultatet, mod FCM kommer vi til at se hvad holdet er lavet af:) Der momenter i spillet som var gode, der var så også en masse momenter som mindede meget om efteråret, og ja der skal tid til før vi kan se den fuldstændige transformation af holdet. Bell synes jeg overhovedet ikke spillede nogen særlig god kamp, og jeg har ikke nogen fidus til ham, vi skulle efter min mening ha' fundet en 6'er i stedet for flere CB's

 • Pirmin
 • Pirmin   25. februar 2023   

 • Uenigheden på fansiden benævnes som en “Regulær trussel mod Brøndby som topklub”. Det er vist et udtryk for, at den offentlige debat mest drives af folk der er bundet hårdt op på én bestemt gruppering og deres holdning. De er mange og de fylder ret meget og man kan bestemt mærke det på stemningen på stadion. Jeg har respekt for at de har deres holdning, og retten til at syntes det de gør. Man skal bare være obs på, at en meget stor del af opbakningen til Brøndby udgøres af langt flere. Af folk der ikke nødvendigvis kan være på stadion, og af folk hvis primære tilknytning til klubben intet har med Alpha eller andre fangrupperinger at gøre. Vi har været andre ting igennem som har testet tilhørsforholdet mere end det der sker nu. Og vi er mange der har været med i mange år, og som er med til at tilsikre næste generation (min søn har i hvert fald adopteret min betingelsesløse kærlighed til Brøndby)
  Det bliver også nævnt at der var 19.000 på stadion og der sidder +100.000 rundt omkring i landet, der i sidste ende er Brøndby i hjertet. De er ikke Alpha eller lignende i hjertet. En del af tiltrækningen af Brøndby er da oplevelsen på stadion, men det er bare absolut ikke på nogen måde afgørende for tilhørsforholdet. Det er klubben, historien, holdet og fornemmelsen af tilknytning til en ånd og en kultur. Og den har ikke så meget med de konfrontatoriske fans at gøre.
  Derudover tror jeg, at den store bagvedliggende opbakning til klubben vil gøre, at hullet efter de stemningsskabende fans bliver udfyldt på et tidspunkt. Og indtil da må vi acceptere, at stemningen bliver lidt mindre højlydt men til gengæld har et bredere udgangspunkt på hele stadion.
  Slutteligt kan vi konstatere, at holdet rejste sig af sig selv bagud 1-2 på et stadion uden særskilt opbakning - med 4 kasser i 2 halvleg som resultat. Det er vist lang tid siden det er sket selv med fuld opbakning. Så konsekvenser den vej rundt har det ikke umiddelbart haft endnu. Jeg tror faktisk heller ikke det får det. Den negative effekt på spillerne er måske mere fokusset og spørgsmålene fra omverdenen, end det er den direkte effekt på banen.
  Så måske vi skulle få de samlede perspektiver på plads - måske endda med input fra folk der ikke er en del af inderkredsen, men som er en del af en gruppe af brøndbyfans der er væsentligt større end den lokale gruppe. Jeg anerkender at de lokale fans, der fysisk kan og vil gøre mere end os “distancefans”, har en særlig stemme og status. Det syntes jeg også. Men nogle gange er det alene deres stemme der definerer hvad brøndbyfans generelt tilsiges, og derfor er spekulationerne omkring konsekvenserne af nuværende konflikt i mine øjne lidt unuancerede og for bombastiske.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder