Fans sydsiden away
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Special om ejerskab: Fodbold, følelser og forretning

 
Her kan du lytte til en special om det potentielle skifte i ejerkredsen i Brøndby IF.

  • Fans sydsiden away
  • Nanna Møller Karlsen
   27. september 2022 - Klokken 22:08
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. september 2022 - Klokken 22:08

Rygterne om et potentielt nyt ejerskab i Brøndby IF har bragt følelserne i kog over alt i fanbasen. I den kommende tid sætter vi i BrøndbyLyd debatten under lup og tager de dybdegående samtaler om klubbens fremtid samt det gode ejerskab. Der vil derfor komme flere specials om ejerskab i den kommende tid.

I denne episode er deltagerne Christian Barrett fra amatørafdelingen og selskabets bestyrelse med, sammen med koefficient-ekspert og bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen Jonathan Holtegaard, tidligere Slo og formand for Fanafdelingen Lasse Bauer og redaktør på B.T. Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg kan godt forstå, at der er mange følelser i spil, men som jeg ser det, peger alt på, at flere og flere danske klubber bliver solgt. Hvis vi ikke ønsker at være en del af nedrykningsspillet eller på sigt rykke ned, så tror jeg på, at vi har brug for en ny ejer. Jeg er med på, at det kan ende med en kamp om at finde en rigmand med dybere lommer end de andre, som en af debatdeltagerne siger, men her står vi forhåbentlig meget godt ift., at vi trods alt er et meget attraktivt brand. Nu skal vi bare undgå, at diverse slagsbrødre ødelægger vores brand alt for meget…
  Nogle fans vil måske ryge fra, hvis vi bliver solgt, men jeg tror også på, at nogle vil ryge fra og færre (unge) fans vil komme til, hvis vi ikke fremover kan kæmpe med om mesterskabet. Og ja, vi har fulgt og støttet klubben i alle de år uden mesterskab, men det er bare sjovere at følge og støtte, hvis vi er blandt de bedste.
  1 enig
   
  • @Anton Dværg og os gamle - jeg har personligt været med siden 1989, har altså en forståelse af Brøndby, som en klub som går nye veje, vinder over Liverpool into kampe og finder nye veje for professionel fodbold i Danmark. Ikke som en social økonomisk virksomhed.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Først og fremmest flot at det lykkedes at lave en god debat. Jeg synes dog ofte at der mangler det perspektiv at Brøndby er en rigtig stor investering. Og hvis investeringen skal være god for en ny investor, skal Brøndby leverer som forretning gennem spillersalg, præmiepenge og forretning. Der adskiller Brøndby sig fra eksemplerne fra SønderjyskE, Fremad Amager osv . De er små klubber som kan tømmes og investeringen har været lille
  Men det forholder sig ikke sådan i Brøndby . Derfor bliver investor jo nødt til at have samme interesser som os fans. En stærk bæredygtig klub, hvis investeringen skal give mening.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder