Brøndby IF fans Sydsiden
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Status fra fanrepræsentanten Claus Bjørn Billehøj

 
Her kan du lytte til en aktuel podcast med Brøndbys fanrepræsentant.

  • Brøndby IF fans Sydsiden
  • Nanna Møller Karlsen
   23. september 2022 - Klokken 16:09
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  23. september 2022 - Klokken 16:09

Der er mange Brøndby IF-relaterede diskussioner rundt om middagsbordene i øjeblikket. Derfor er der naturligt nok meget at se til for Brøndby IFs fanrepræsentant i bestyrelsen, Claus Bjørn Billehøj, som dog fandt tid tirsdag aften til at medvirke i en podcast.

Det gjorde han, da 3pointholdet afholdt erhvervsnetværksaften hos Select i Glostrup. Her kunne Billehøj give en status på tilværelsen og udfordringerne i Brøndby netop nu. Du kan høre udsendelsen herunder.

Hvis du gerne vil høre mere om erhvervsnetværket 3pointholdet, kan du sende en mail til 3pointholdet@3point.dk.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

Lyt med her eller hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Thumbs up til CBB. Han lyder fornuftig og som en god fanrepræsentant.
  2 enige · 1 god kommentar

 • God podcast der kommer rundt om nogle gode ting. Meget enig med CBB i at vi er en forretning, fodboldklub og en kulturinstitution og de tre ting skal alle tre være til stede i Brøndby. Også en god pointe, at vi plus de 40 har et andet billede på BIF-DNA end man muligvis har hvis man er under 30. Vi oplevede mesterskaber på stribe og en klub der først og fremmest ville vinde titler. Er man under 30 har man skulle skabe sig en anden Brøndby identitet, hvorved diskussionen mellem unge vs. ældre nok meget naturligt opstår for vi har vidt forskellige BIF-historier med os.

  CBB virker i øvrigt meget fornuftig og velafbalanceret - er glad for at han er vores repræsentant i bestyrelsen. Jeg var faktisk ikke klar over at BIF var den eneste danske klub der har den model - det synes jeg godt man kan kippe lidt på hatten over i disse tider.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder