Yuito Suzuki
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Status fra Vestegnen: Bliver det Yuitos forår?

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Yuito Suzuki
  • Nanna Møller Karlsen
   15. januar 2024 - Klokken 22:03
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. januar 2024 - Klokken 22:03

Brøndby IF vandt en hemmelig træningskamp med 3-1 over Brentford og Yuito Suzuki strålede. Bliver det hans forår?

Hvad med Schwartau og de øvrige unge Masterclass-talenter? Vi tager temperaturen på Vestegnen i denne paneldebat.

Panelet består i denne uge af Ulrik Hansen og Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Bliv en del af Boozt Fællesskabet - køb målaktier og støt klubben.

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Godt at man så sjældent skal høre på brokkehovedet Henrik Madsen.

  Og spændende at se, om eksperimentet med 3-4-3 bliver fulgt op i de næste træningskampe.
  3 enige

 • Dejligt og høre Henrik Madsen, så det ikke bare bliver snik-snak og rygklapperi.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Doktor D
 • Doktor D
  Betalende bruger
    16. januar 2024   

 • Arhhhmen for pohker, hvad sker der med min gamle ven Henrik Madsen? Sur for en sikkerheds skyld. Man bliver SÅ træt! Og jeg får lyst til at slukke for min højt elskede BrøndbyLyd!
  5 enige · 2 god kommentar

---

 • Henrik Madsen virker godt nok rimelig snæversynet her..

  Når det er sagt, så synes jeg folk måske misforstår JS tanke med Klaiber på HCB, kan det potentielts blive en genistreg.
  Man skal ikke tænke på klaiber bliver brugt som hcb i en Alm 5-3-2, men nærmere som en mulighed for at står stabilt i de få defensive aspekter i en kamp, men hvor man offensivt vil kunne trække ham med på midten, eller supplere med Sebseb på backen, så vi altså får 2 kant/back spilere på den offensive del, hvor man derved kan trække de offensive folk mere centralt.
  Så offensivt set er vi mere en fireback kæde, hvor sebseb er kant, klaiber er back, og Eks Kvist bliver trukket mere centralt.

  Det er lidt henimod Jung casen, men måske nærmere set Guadiolas måde at bruge en 3 back kæde på.

  Stabil defensiv, men rigtig offensive.
  Et rigtig stærkt kort at bruge i kampe mod lavtstående modstandere/hold hvor vi er i kontrol, uden at satse og ofre vores defensive stabilitet.

  Det er jo ikke fordi JS tænker “ej Klaiber skal være mere defensiv.” Han er jo altså ikke helt dum heh
  Åben øjnene og tankerne for de taktiske aspekter i spil og formationer.
  9 enige · 7 god kommentar
   
  • @Detvender God analyse ift brugen af Klaiber. Han skal netop ikke ses som (i tilfældet af han spiller højre stopper) ikke ses som en traditionel en af slagsen, men fordi han skal bidrage i den fase hvor Brøndby er på bolden og hvor modstanderne fx lukker Wass helt ned.
   5 enige · 5 god kommentar

 • Solz
 • Solz   16. januar 2024   

 • Man misser mange input og ting man kan reflekterer over, hvis man altid lukker af over for dem, der har andre holdninger end én selv. Elsker at BrøndbyLyd favner bredt, så lærer aldrig at forstå kritikken af at have individer med forskellige synspunkter repræsenteret i panelet.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Kramer
  • Kramer   16. januar 2024   

  • @Solz men for faen, overskriften ligger op til, at vi skal bygge en stemning op og komme i stødet til en fed mesterskabskamp, hvor Suzuki hamrer dem ind. Lige nøjagtig den her podcast, midtvejs i et kedeligt transfervindue og med et godt udgangspunkt for at alt endnu kan ske, der kunne man måske godt dæmpe det kritiske lidt og gemme det til næste gang. Jeg blev helt nedtrykt.
   3 enige · 1 god kommentar

 • Det var fint med noget modspil til HM i denne podcast. Jeg synes simpelthen ikke meget af det han siger, hænger sammen. F.eks. har han gentagne gange snakket om at BIF altid skal vinde mesterskabet hvert år, men nu lyder det på ham som om at han mener at træneren skal vælge et talent fremfor en mere etableret spiller, fordi talenterne skal have spilletid. Dette selvom træneren åbenlyst har vurderet hvilken spiller han bedst mener kan vinde kampene (typisk ikke talentet). Men var det ikke netop det, han ville have tidligere? At træneren skulle gå efter at vinde kampene?

  Tidligere har HM i BL argumenteret for at det var MC der ikke var god nok til at uddanne talenterne, og de derfor ikke var gode nok til startopstillingen. Det var vistnok i foråret. Men nu er det åbenbart trænerens skyld at de ikke spiller. Og CVs, for at købe Suzuki, må man forstå.

  Jeg er desværre enig i nogle af kommentarerne her. Det er lidt trættende i længden med alt det brok.
  5 enige · 3 god kommentar

---

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    16. januar 2024   

 • Ja, Suzuki er vores bedste angriber pt. Også selvom han er japaner og ikke fra Masterclass.....fantastisk første touch og målfarlig.....røverkøb af CV..
  .
  1 enig
   
  • @Sunderland

   Hvad bygger du din teori på?

   11 kampe spillet i superligaen, med 1 mål + 1 Asssist på 329 minutter, er på ingen måder imponererende tal, han er ikke i nærheden af Kvistgaardens niveau som angriber, så nej han er ikke vores bedste angriber

   Suzuki skud på mål er 7 og 1 mål det giver udnyttelse % på 14 og det er elendige tal

   Så nej din teori, om at er vores bedste angriber, er helt hen i vejret igen, det er useriøst at skrive, særligt med tanke på Kvistgaarden er blandt dem. Du forebygger på at han i en trænings kamp har scoret 2 mål , da du altid har vist stor glæde for ham. Vil give dig ret i at CV hentede ham billigt hvis ikke var vores nye ejerkreds forbindelser der gjorde udfaldet. For hvorfor skulle vores scout/CV kigge den vej pludselig
   2 enige

  Se 6 flere kommentarer

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    17. januar 2024   

 • Jeg er ikke nødvendigvis enig med alt hvad Madsen siger, men her er jeg enig med ham i bekymringen for manglende spilleminutter til MC. Det ligger i vores DNA at udvikle unge spillere, og hele vores eksistensgrundlag ligger deri. Vores økonomi er afhængig af salg af unge spillere med stor fortjeneste. Vi kan ikke leve kun af de penge vi (måske) får via Europa. Jeg kan godt følge tankegangen med at vi pisser i bukserne for at holde varmen, og at vi risikere at grave et økonomisk hul. Når Kvistgaarden er solgt, hvem skal så være vores næste store salg? Lige pt. er der ingen i den pipeline.
  Det er ikke uden risiko at nedprioritere MC også selvom at det kun er “midlertidigt”.
  Når det er sagt er alt håb jo ikke ude. Tør JS begynde at bruge de unge her til foråret, og CV får trimmet truppen her til vinter/sommer, jamen så er chancen for at se et MC talent eller to i startopstillingen til sommer. Det forventer jeg er det der kommer til at ske. Ellers så får Madsen ret.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   17. januar 2024   

 • Dejligt at Madsen endelig er tilbage.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder