Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Status fra Vestegnen: To transfervinduer i ét og det buttede timeglas

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   8. januar 2024 - Klokken 23:52
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  8. januar 2024 - Klokken 23:52

BrøndbyLyds paneldebatter er tilbage. I januar i form af status fra Vestegnen, hvor vi tager temperaturen på klubben nu og her - eller dykker ned i forskellige temaer.

I denne episode ser panelet på vinterens vindue kombineret med det kommende sommervindue og truppens sammensætning.

Panelet består af Adam Mossin og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Pluto TV

Du kan lytte til udsendelsen her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Er ikke enig i jeres antagelse, at Rado har aftjent sin værnepligt. Det forudsætter, at man kan finde en lige så god eller bedre 6'er - og de er altså ret sjældne. Det mest sandsynlige, som jeg ser det, er at køre videre med Rado og Greve, men optimere holdet og gøre spillestilen mere fleksibel og uforudsigelig for modstanderne
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Michael Hansen
   Man behøver nødvendigvis heller ikke at finde en bedre 6'er end Radosevic. Men man skal finde en, der passer bedre til spillestilen, og på den måde vil det gøre hele holdet bedre.

   Radosevic er ikke en dårlig spiller. Han passer bare ikke til en spillestil, hvor man vil dominere med bolden.

   Skal Brøndby udvikle sig yderligere. Så er dette helt klart et punkt

  Se 3 flere kommentarer

 • Doktor D
 • Doktor D
  Betalende bruger
    9. januar 2024   

 • Tak for en meget lødig og nuanceret debat om Masterclass-talenterne i dag! Det var dejligt at slippe for det til tiders hysteriske niveau i den debat.

 • Der bliver snakket om at beholde Rado til bænken, men det koster bare alt for meget i spildte lønkroner. Man bør hente en klasse spiller med erfaring fx Abildsgaard, når der så skal skiftes ind bør de minutter gå til fx Nartey. Får de ikke chancen vælger de klubben fra og det bliver dyrt på sigt. Er sikker på, at hvis Nartey kommer ind og kan læne sig op af Wass, bliver det langt nemmere at finde sig tilrette i SL, det så man også med Kaiser/Frendrup.
   
  • @olemartin.dk - hvis du gerne vil smide mesterskabschancen, så værsgo.

---

 • Jeg er glad for at der endelig bliver snakket om talenterne og brugen af dem. Der nævnes bl.a. at Frendrup var 18, Lindstrøm 19 og Kvistgaarden var 20 før at de fik kontinuerlig spilletid i Superligaen.
  Det er ikke mange spillere på 16 - 17 var får meget kontinuerlig spilletid, faktisk har Schwartau i det her efterår fået mere spilletid end Frendrup fik inden han var 18.
  Det er heller ikke fordi at der er blevet givet debut til mange spillere under 18, eksempler på spillere der først fik debut efter at de blev 18 er, Mike Jensen, Kasper Lorentzen, Wass, Jens Stryger, Hjulsager, Durmisi, Bruus, Lindstrøm og Kvistgaarden.

  Så hvis at man sige at Jesper Sørensen ikke bruger talenterne nol, så kan man ligeså godt sige at så har alle Brøndby trænere ikke brugt talenter nok.
  Dertil skal det så også siges at jeg forventer da at vi ser spillere som Nartey og Bischoff få minutter enten her i foråret eller senest efter sommerferien.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder