Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Status med fanrepræsentanten: Værdiaftale, generalforsamling og fremtiden

 
Her kan du høre en podcast med fanrepræsentant i Brøndby IFs bestyrelse Claus Bjørn Billehøj.

  • Nanna Møller Karlsen
   14. februar 2023 - Klokken 19:58
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. februar 2023 - Klokken 19:58

Meget vand er allerede løbet gennem åen, siden fanrepræsentant i Brøndby IFs bestyrelse Claus Bjørn Billehøj sidst gæstede BrøndbyLyd.

Derfor er det igen blevet tid til en status, og i denne udsendelse fortæller Billehøj blandt andet om forhandlingerne om en værdiaftale mellem klub og fans, den kommende generalforsamling i Fanafdelingen og fremtiden i Brøndby. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at lytte:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Gizmo
 • Gizmo   14. februar 2023   

 • Jeg glæder mig til at se reaktionen, på mulige modkrav fra klubben.
  Der var jo åbenlyse problemer før.

  Flad stemning er noget lort.
  Men måske eneste løsning i forhold til ikke at få et hav af bøder og lukkede afsnit i fremtiden.

  Det er der ikke noget brand værdi i.
  1 god kommentar

 • Det kan godt være de orange farver udspringer af kærlighed til klubben. Men det er samtidig et symbol på splittelsen, og ikke mindst på en dyb mistillid over for Jan Bech og overfor de nyere ejere. Altså med en udtalt negativ værdiladning. Så kan vi diskutere, om det er i orden at bringe dette ind på stadion - for nu 3.gang - til et afgørende hjemmekamp. Jeg synes det ikke. Og jeg er ligeglad om man føler man har været i forhandling siden i sommers, for det har man ikke. Man har blot kommet med nogle ønsker, hvoraf ikke alle er blevet respekteret af Jan Bech i forbindelse med ejerskiftet.

  Og derudover, når man hører initiativtagere til den orange bevægelse omtale overtagelsen af aktierne og af GFH, så får man indtryk af at de mener at apokalypsen er indtruffet, og GFH er verdens ondeste kapitalister, nogle udbyttere, der sidder med deres jakkesæt og store cubanske cigarer i et glastårn og griner højlydt af de nyttige idioter der udfører frivilligt arbejde for klubben. Og med den holdning må den eneste reelle løsning for dem være, at GFH forsvinder igen. Jeg kan simpelthen ikke se at mange af de folk kan have en anden dagsorden, hvad mange heller ikke lægger skjul på.

  Men GFH kommer ikke til at forsvinde igen. De stopper ikke med at være flerklubsejere. De flytter ikke fra Delaware. Og de stopper ikke med at være amerikanske. Så hvorfor blive ved med de prostester? Det gavner intet. Stop det nu for hulen og lad os andre, klubben og holdet give hinanden de bedste muligheder for succes.
  14 enige · 13 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman
   Jan Bech må gerne tjene penge på frivillig arbejde. Men, GFH må ikke...?
   Synes det et lidt spøjst, at denne debat først kommer nu, og ikke i 2013
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 17 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   14. februar 2023   

 • Jeg har et spørgsmål til Christian, du siger i podcasten, at de nye ejere er meget positive overfor fanafdelingen og synes den er vigtig, hvorfor så denne stemningsboycut? Du mener ikke vi er så uenige, tal sammen og lyt m.m., igen hvorfor så denne store modstand, som rammer klubben og holdet i en tid, hvor holdet har brug for alt den opbakning de kan få?

  Synes det er mærkeligt ikke at vise tillid, når man møder en modpart, som ønsker et samarbejde.

  Folk må gøre hvad de synes er det rigtige, håber på snarlig løsning for alles skyld.
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    15. februar 2023   

 • I min optik er det ok, hvis man er ramt på følelserne og ikke kan stå for at skabe aktiv stemning. Men, så bliv hjemme og pust ud.

  Lad være med at møde sur, mut og bitter op på stadion med protestbannere og negative råb fra tribunen. Det er at tage spillerne og medfans som gidsler.
  8 enige · 2 god kommentar
   
  • Nemlig,,, Bliv hjemme eller tag ud og støt Glostrup hvis man er så meget imod klubben.
   1 enig · 1 god kommentar
   

 • En lidt vag podcast hvor Nanna på ingen måde stiller kritiske spørgsmål til alt det der sker med orange og boycut og værdiaftale. Og at hr bestyrelsesmedlem opfordrer til god stemning på søndag er da fint nok og at sige at alle elsker brøndby på trods af boycut og orange farver lyder da også fint, men de orange elsker jo kun brøndby når de får det som de vil, have… og hvor meget elsker man sin klub hvis man står en time efter kamp og synger smæde sange ??. Derudover påpeger han jo også at brøndby stor over for en meget meget vigtig sportslig periode men omfavner samtidig en stemningsboycut …det lyder meget hult
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Brøndby 1964 IF synes desværre at det er et tilbagevende problem, at der ikke kommer nogen kritiske spørgsmål.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    16. februar 2023   

 • Det ville være dejligt hvis Brøndbylyd kunne lave en podcast med Christian Barrett med hvad der er fup og fakta omkring den licens aftale der ligger med foreningen og A/S.
  Og hvad aftalen omkring frivilligt arbejde på stadion er.

  Jeg ser desværre en del være bange for at der vil kunne ændres farver og stadionnavn.
  og der er desværre også en del der kaster om sig med falske forudsætninger omkring frivilligt arbejde på stadion.

  Hvis nu det blev helt tydeligt hvilken magt foreningen har i forhold til licens aftalen, og hvilken aftaler der er omkring frivilligt arbejde på stadion, kunne det være det kunne berolige nogle fans.
  4 enige · 3 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder