Sejrsfejring efter Silkeborg
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Stilhed før stormen, Brøndbys udvikling og random spillertrøjer

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Sejrsfejring efter Silkeborg
  • Nanna Møller Karlsen
   21. juni 2022 - Klokken 12:35
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. juni 2022 - Klokken 12:35

Udenlandske investorer er på vej ind i Brøndby IF, og det berører vi igen i denne podcast. For hvor skal fokus lægges og hvor meget rykker nye penge egentlig Brøndby? 

Samtidig ser vi frem mod den kommende sæsons nye trøjer og taler om random navne på ryggen. Byd gerne ind, hvis du har en sjov spillertrøje med tryk liggende derhjemme.

Panelet i denne udsendelse består af branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, samt Klaus Byr. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

(Podcasten er optaget mandag aften, altså inden det kom frem at det er en amerikaner, der er på vej ind i Brøndby IF. Vi optager derfor en special onsdag aften med specifikt fokus på dette)

 

BrøndbyLyd · #412 Stilhed før stormen, Brøndbys udvikling og random spillertrøjer
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • nawwal
 • nawwal   21. juni 2022   

 • Hvornår forventes det, at den nye trøje præsenteres?
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     21. juni 2022   

  • @nawwal Mit bud vil være i starten af juli, så det bliver inden sæsonen begynder
   2 god kommentar

 • fabi
 • fabi   22. juni 2022   

 • Panelet (som jeg ellers rigtig godt kan lide) skyder med spredhagl i forhold til brøndbys udvikling. På den ene side skal vi hente helt unge kæmpe talenter og konkurrere med fck og fcn om de spillere. (det bliver virkelig svært at konkurrere imod disse. fcks økonomiske muskler. fcn behøver ikke at vinde og kan spille med alle deres unge spillere)
  På den anden side skal vi have etablerede spillere der kan løfte vores niveau, så derfor skal vi også ud og købe spillere der er markant dyrere, da vi så i højere grad vil ramme rigtigt.

  Ydeligere skal investeringspengene helst bruges strategisk med et langt sigte, men bliver ikke præciseret helt hvad der menes.

  Men umiddelbart mange retninger der alle skal dækkes af en ny investor. Der skal godt nok mange nye penge i kassen fra den nye investor. Panelet har allerede bruge de første 100 mio. på markante forstærkninger og kæmpe talenter i de første år. Det er så let at sidde i panelet og vil bruge penge og ønske noget nyt nyt nyt.

  Men tak for en god podcast. Et stærkt panel, som jeg dog idag synes rammer lidt ved siden af.
  1 god kommentar
   
  • @fabi
   Det er da rigtig nok. Skær transfers på den bløde mellemvare helt fra. Man har de sidste 15 år vel brugt 100 mio+ på spillere der ikke var specielt meget bedre end de talenter man havde. Imens render der eks-BIFere for en milliard+ rundt på landsholdet som man ikke har fået en krone for. Det er helt i skoven.

   Senest i vinters. Man bruger 20 mio på Divko, Björck, Bell. Kunne man i stedet have ladet være, og brugt Børkeeiet, Salech, Kvistgaarden?

   Jaja, det er nemt at være bagklog, men BIF laver den samme fejl hver eneste fucking transfervindue (2020 sommer og vinter undtaget - og hvordan gik det?)
   2 enige

 • Er jeg den eneste der er ved at være godt træt af Klaus Byr??
  Altså manden er da så klog at han kunne undvære hoved. Og drop nu at kom med de der “sjove” morfar kommentare hele tiden..
  og vis gæster noget respekt når de ikke er enige med ham, snak dog til folk med respekt i stedet for at lyde som sådan en nedladende hat når de ik lige mener hvad han mener..
  2 enige
   
  • @Ingen Over Klubben han virker meget stædig og virker ikke til at lytte til andre i panelet
   1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder