Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Stort interview: CV om sommerens transfervindue

 
Her kan du høre fodbolddirektør Carsten V. Jensens tanker om det netop overståede sommertransfervindue.

  • Carsten V. Jensen CV
  • Nanna Møller Karlsen
   2. september 2023 - Klokken 21:06
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. september 2023 - Klokken 21:06

Her kan du høre fodbolddirektør Carsten V. Jensens tanker om det netop overståede transfervindue i Brøndby IF. Hvad var godt, hvad var skidt og hvad er facit?

Hør også om GFH-netværket, lejeaftaler, at scoute bredere, et disrupted transfermarked og den 6'er, der aldrig kom.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre med:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Varm luft og dårlige undskyldning gennem det meste af interviewet, synes der manglede flere kritiske spørgsmål og de få der blev stillet, gled CV let over uden modspil. Man følger ikke med de store konkurrenter desværre, CV må videre, hvis man skal flytte klubben.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @olemartin.dk Hvad præcist syntes du CV gled af på uden modspil?
   1 enig · 2 god kommentar
   
  • @olemartin.dk - hvad er det du savner modspil/svar på?
   1 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   3. september 2023   

  • @olemartin.dk - Det format du efterspørger fungerer ikke i denne slags samtale-podcasts. Men kan selvfølgelig altid diskutere, om man ikke er kritisk nok, men jeg synes Nanna finder den rigtige balance, hvor CV føler sig tilpas afslappet og ikke bare konstant forsvarer sig uden nogen form for indrømmelser.

   Jeg har selv lavet utallige interviews i dette format, så det er ikke bare noget jeg gætter på. Nanna er efter min mening lige præcis så kritisk, som man kan være og hun er i hvert fald ikke bare mikrofonholder.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Intet nyt under solen. CV kigger på en væg, hvor vi sandsynligvis skal have årstallet 2037 (eller senere) op og hænge.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg syntes egentligt CV slipper godt fra dette interview, med sin hudløse ærlighed. Det klæder ham.

  Jeg bliver rigtigt glad ved at høre, at midtbaneproblematikken ikke er løst, og den grundlæggende ikke blev løst i dette vindue, da der var nogle handler der gik i vasken af den ene eller den anden grund.
  Der er elleve kampe at spille om fra nu, og arbejdet med at finde 6/8eren typen påbegynder igen op mod vintervinduet.
  Men det er super surt, da det ville give trænerteamet en række muligheder for et taktisk setup, hvor vi ville langt være sværere at læse, og derved ville havde været en seriøs bejler til 3.pladsen.
  Men så længe klubben/CV anerkender problemet og rent faktisk har arbejdet på at løse problematikken, er jeg sådanset tilfreds. Vi skal ikke bare købe for at købe. Jeg undrer mig dog stadigt over, hvorfor den type er så svær at finde og det peger på CV og hans ringe netværk .

  Derudover mener jeg at snakken omkring indefra og ud, der længe har være min kæphest, endelige viser at den sportslige ledelse, har forstået konkurrence situationen, og derfor arbejder med en bredere horisont, hvilket dette tranfervindue jo også har vist. Så tak for det!

  Hvad angår MC/Nartey/Schwartau emnet har jeg længe syntes det var ude af proportioner. Nu er der ryddet op, og det giver rig mulighed for de 4 for at byde sig til.
  Nu er det op til dem, hvis de er klar.

  Med hensyn til flerklubs snakken, syntes jeg det er utroligt fedt, at vi nu kan sende de største talenter på et udenlandsophold, hvor det kan få det voksenfodbold der skal til, således de bliver klar til at spille førstefodbold for os. Jeg glæder mig til at se Che/Salech når de kommer tilbage, for jeg tror det giver det sidste. Jeg er i den grad flerklubs pro, og det sjove er jo at nogle fans brokker sig om os, mens de roser FCN for deres ageren og hvorfor vi ikke gør som dem. Well sorry to say it, FCN ER flerklubs matricen og noget vi bør praktisere yderligere, således vi holder os konkurrence dygtige i fremtiden ligesom FCN.

  3point, tak for endnu en fed podcast! Det er virkelig kvaliltet!
  11 enige · 12 god kommentar

---

 • Fint interview hvor jeg syntes Nanna kommer godt rundt om transfer emnerne. Ditto gode svar fra CV, hvor vi får et indblik i maskinrummet og analyserne bagved mange af de spørgsmål der har rumsteret.

 • En mindre vrissen CV end i hans seneste mange interviews. Måske fordi han ikke bliver forholdt sin egen fejlslagne transferstrategi og holdets dårlige resultater de seneste to sæsoner.

  Jeg savner meget, at CV bliver konfronteret med de seneste års fiaskoer og slingrekurs. Ikke for at slå ham i hovedet, men for at få svar på hvilke (hvis nogen) evalueringer og konklusioner der er foretaget heraf. Jeg har en fornemmelse af, at vi kører videre “som vi plejer” bare med flere midler uden et større strategisk sigte. Det tror jeg simpelthen ikke på, kan bringe os derhen, hvor vi ønsker.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   3. september 2023   

  • @Klipklapperen helt enig, han slipper simpelhen om det alt alt for let.

 • Joblar
 • Joblar   3. september 2023   

 • Vi skal vokse organisk bliver der sagt vi skal ikke ud og fyre penge af, hvordan hænger det sammen med at vi skal være bejler til mesterskabet og være en skandinavisk magtfaktor, det kommer jo til at tage mange mange år, det hænger bare ikke sammen, og hvis det er rigtigt hvad skulle vi egentlig så med GFH ??? Jeg er faktisk enig i at det er varm luft som det plejer at være, og syntes også mange af forklaringerne fra CV halter gevaldigt, skuffelsen er kolossal….. Nu har vi så igen igen fået en ny målsætning som er TOP3, det med at være bejler til mesterskabet bar nok bare noget man sagde så GFH overtagelsen kunne glide lidt lettere ned, utroligt. Savnede faktisk og en snak med CV omkring spillestil og strategi.
  1 enig

---

 • Interviewet er lidt både/og synes jeg, lidt ligesom transfervinduet.

  CV giver et ok indblik i virkeligheden omkring de/n signing(s) der ikke skete. Vi har formentlig været tæt på 1-2 spillere ud over målmændene, men er under konkurrence, hvor andre betaler mindst ligeså meget i løn, og spilleren måske kan få kontrakt i en lidt større liga.

  Men alligevel.. Som jeg husker det blev der fremlagt et årsbudget med en forventet større underskud, grundet i at der skulle investeres i at geare forretningen et niveau op, hvilket formentlig betyder større udgifter men muligheder for større indtægter. Op på niveau med fx FCM. Selvom det givet er rigtigt, at opgearing ikke kun er på førsteholdstruppen, kan det godt undre mig, at vi tilsyneladende kommer ud af transfervinduet med et pænt overskud. Var det meningen? Det er jo ikke et problem i sig selv, tvært imod, men jeg synes ikke truppen er blevet væsentligt forbedret på kvalitet, i hvert fald ikke på den korte bane, Yeboah, Suzuki og Kowalczyk ved vi jo ikke hvad kan endnu, men kan de løfte os i denne sæson.

  Når man tænker på, hvilke spillere de tre konkurrenter til top 3 har hentet ind, virker det noget mere ambitiøst på den korte bane. Har vi de rigtige netværk, skal der opgraderes på scouting? Vi er tilsyneladende til stede mange steder nu - gennem GFHs fangearme - men kunne vi ikke have fanget os 2-3 spillere yderligere, der virkelig kunne have rykket klubben. Det er det, jeg synes det virker til at holdet mangler for at kunne spille med deroppe. Jeg håber, jeg tager fejl, men FCN var en klasse bedre end os, da de satte tempo på i den 2. halvleg.

  Når det er skrevet, er det selvfølgelig rart, at der er ryddet noget op. Det trængte truppen også til, og med frasalg fortryder CV så nogle af de tidligere signings, eller er det KUN fordi vi nu handler for en del mere, at vi stod med spillere, der aldrig rigtig noget at tilføre os noget?

  Jeg havde håbet, at Nanna havde stillet nogle af de spørgsmål, de gør det jo aldrig i TV, hvor det hele bare er uinteressant stillet op i forhold til konfliktpotentiale.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    4. september 2023   

 • Jeg nyder at lytte til disse interviews og at CV deler ud af tankerne, men i nogle segmenter bliver det lidt en sludder for en sladder, hvor CVs forklaringer tager sig noget tvivlsomme ud.

  Omkring Salech siger CV at han blev lejet ud for at få kontinuerlig spilletid, men udelader den detalje at det jo er CVs egen ageren med købene af yeboah og Suzuki der optager de pladser, som Salech bød ind på. Det er muligt at de to også er købt i tilfælde af et salg af Kvistgaarden, men det ændrer ikke på at sandheden nok er at CV har vurderer at Salech endnu ikke er god nok. Det kunne være befriende, hvis CV bare sagde det, i stedet for at lade som om at helt udefrakommende faktorer pludselig har fjernet Salechs mulighed for spilletid.

  Det er også højst overraskende at Brøndby pludselig ikke skulle være på udkik er efter en venstre back, mens vi åbenbart var i markedet efter en højre back. Det strider noget mod tidligere udtalelser og han slipper desuden for at svare på, hvor købet af Klaiber og spilletiden til Mensah stiller Sebulonsen. Sandheden er nok at vi efter landsholdspausen spiller med Divkovic og Klaiber, med Mensah som den primære backup til begge sider. Intet tyder på at Sebulonsen kommer meget på banen og det lugter lidt af et salg eller udlejning.

  Slutteligt er der talentdiskussionen, hvor han bortforklarer det simple faktum at de tre FC klubber ganske enkelt har været bedre til at tiltrække, udvikle og integrere og sælge talenter end vi har. Vi har bare været dårligere på alle parametre og jeg hører ingen bud på, hvad vi skal ændre for at forbedre os.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    4. september 2023   

 • Rigtig fin podcast, jeg nød at høre.
  CV bøjer af på de fleste spørgsmål, som han plejer. Men det glæder mig at høre, at Nanna endelig går til ham. CV bliver forholdt klubbens strategi, manglende spilletid til Master Class og ‘indefra-og-ud-princippet’. At CV så lukker varm luft ud, når han svarer, kan man ikke gøre mere ved. Det er ikke BrøndbyLyds opgave at blive ved med at prikke for at komme dybere og dybere. Men det er vigtigt, at der bliver gået kritisk til værks.

  Men en ting jeg tog med mig fra dette afsnit, er sikker ilde hørt. Men det er, at Brøndby IF er en midterklub i en lille liga.
  Det har jeg sagt et nogle år nu, men det er en svær kamel at sluge.
  I 90’erne var topklubbEN i Danmark og blandt de stærkeste klubber i Europa.
  Men sportsligt at vi på højde med AAB lige nu.
  Så set i dét lyst, giver det bedre mening, hvorfor det kan være så svært at finde den rette 6’er. For dem der godt gider BIF, er nok ikke gode nok. Dem der er gode nok, er enten alt for dyre, trods pengene fra GFH eller også ser de ikke vores elskede klub, som et attraktivt tilbud.
  Sad, but true…
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder