Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Terapi, tro og træstammer

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   26. april 2022 - Klokken 22:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. april 2022 - Klokken 22:23

Suk. Endnu et nederlag til Brøndby IF, det er virkelig blevet en dårlig vane. Men mandag aften fejlede præstationen faktisk ikke noget. Brøndby-spillerne kæmpede og kæmpede på trods af 85 minutter i undertal.

Men pointene mangler - selvom Brøndby fik scoret et mål. Hvor trykker skoen? Ligger forløsningen og venter, eller kommer det til at tage længere tid? Krise i Brøndby, men uden den sædvanlige krise- og rausstemning. Der bliver naturligvis også talt lidt om dommerne...

Dagens panel består af Klaus Byr og Søren Struve, samt sognepræst Karsten Møller Hansen, som var tilbage for at velsigne hjerteklubben. Nu skal det vendes. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre BrøndbyLyd:

 

BrøndbyLyd · #391 Terapi, tro og træstammer
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Solz
 • Solz   27. april 2022   

 • Fine betragtninger og på tide omsider for alvor at italesætte elefanten i rummet. Kan godt lide at man anderkender, at vi tidligere i sæsonen har haft det held vi mangler nu, mens den primære årsag til krisen er den manglende kvalitet i truppen. Det klæder os virkelig, når vi ikke virker alt for blåøjede.

  Det er dog efterhånden ved at være helt uoverskueligt, hvor meget de to særdeles svagt eksekverede transfervinduer i træk kommer til at koste, såvel sportsligt som økonomisk.
  2 enige · 2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder