Nicolai Vallys
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Topsejr over FCN baseret på kvalitet og karakter

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nicolai Vallys
  • Nanna Møller Karlsen
   30. oktober 2023 - Klokken 23:12
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. oktober 2023 - Klokken 23:12

I denne uges BrøndbyLyd paneldebat tager vi Brøndbys 2-1-sejr over FC Nordsjælland under kærlig behandling.

Panelet debatterer også de få minutter til Masterclass-spillere, som ikke hedder Kvistgaarden til efternavn. Er det et problem lige nu, eller først på længere sigt, hvis det fortsætter?

Denne uges panel består af Jonathan Lorenzen, Mads Lohse og Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Husk, at du lige nu kan få ekstra 15 procent, når du handler for mere end 499,- på Boozt.com. Brug koden 3POINT15. Vilkår: Kampagnen gælder ikke på Boozt gavekort, og enkelte brands og produkter kan være ekskluderet.

Du kan lytte til paneldebatten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    31. october 2023   

 • Jeg er ved at være træt af den utålmodighed og efterhånden enerverende snak om MasterClass. Vi ønsker alle, at vores egne drenge kommer igennem nåleøjet, men det er jo ikke noget som ændre sig fra uge til uge. Det er en fair pointe at diskutere udlejning som stop-gap-løsning, men de skal jo lige have lov at træne med en seniortrup først og det er det som sker nu. Frendrup var 2 år i Superligatruppen, før vi så noget til ham, så i den kontekst er Schwartau langt foran. Bertram Kvist er gået totalt i stå og spiller kampe på sit nuværende niveau på U19.
  Clement, Vraa-Jensen og Nartey træner fast med Superligatruppen og Kvistgaarden er midt i sit gennembrud - så alt er som det skal være for nuværende!

  Tag snakken op igen i det nye år.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     31. october 2023   

  • @Saesonkort Det var også det, jeg prøvede at sige. Jeg er ikke bekymret dags dato. Men selvfølgelig skal de i ledelsen holde øje med udviklingen over de kommende år. Jeg synes vi har fået gode svar i de seneste 4-5 måneder frs CV som har forklaret kontekst og set en Clement Bischoff stryge opad. Så helt enig at den diskussion ikke kan eller skal tages hver uge, for det kan netop ikke måles fra uge til uge, som du skriver så fint
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • I denne Brøndby Lyd nævner man, at de unge burde få noget spilletid i en pokal kamp. Samme person der siger det, nævner at Oscar burde få spilletid, men ikke får det i pokalen. Han startede sjovt nok inde mod HIK, og det er derfor ikke korrekt hvad han nævner, han spillede næsten 70 minutter og scorede målet til 2-0, Ligesom Clement B fik de sidste 20 minutter i kampen, så det er ikke korrekt hvad han siger. Men tænker han som mange af os andre, har kigget på Kasper P fine analyse, med de unge får for lidt spilletid, men det er vigtigt at han har styr på det han siger er korrekt. For der er mange af os der lytter med. Jeg så i hvert fald Oscar spille fra start og næsten 70 min i den kamp og Clement B fik også et indhop. Måske så han ikke kampen, og melder noget ud, uden at have styr på fakta.
  1 enig
   
  • @GARFIELD det virker spøjst at du, af alle brugere herinde, pludselig går så meget op i, hvad der er korrekt og hvad der er fakta, når du vitterligt har brugt en absurd rum tid på, at postulere selvopfundne transfers eller konspirationsterioer.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Heggheim-problematikken er desværre et hovedbrud af de større..

  Vi har lukket 13 mål ind i sæson. 3 af dem har været fatale fejl fra Henrik. Ikke blot indirekte, hvor han måske ikke lige er opmærksom på en markering eller taber en hovedstød duel, men deciderede clusterfucks, som han desværre udelukkende har været skyld i..

  - Hans fejl i Farum, hvor han er den eneste i muren, som ikke hopper

  - Hans fejl i derbyet

  - Straffet han begik i søndags.

  Ligeledes kostede han også et mål i Silkeborg på et gevaldigt fuck up, hvor de udligner til 2-2, og hvor vi er mere end bare heldige, at VAR opdagede en minimal offside i situationen.

  Det er altså næsten 25% af mål imod, som Henrik har kostet. Jeg er på ingen måder ude på at bashe ham eller vaske gulv med ham, for jeg kan tværtimod godt lide ham som spiller, og ønsker virkelig at han får succes..

  Men måske vi eventuelt skal indse, at Henriks måde at forsvare på ikke egner sig til de store kampe mod fc1, fc2 og fc3 (hans 3 graverende fejl er jo også imod to af disse klubber), men måske hellere bruge ham imod modstandere af lidt svagere karakter, ala Lyngby, Hvidovre, Vejle etc.

  Jeg har stadig store forhåbninger til Henrik, og jeg håber virkelig, at han har den mentale styrke til, at komme videre herfra.
  1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå

   Så glemte du sjovt nok at nævne FCM, som han også var med i, og lavede Cleansheet

   Nu kan han vel heller ikke køres mere under bussen, så vidt jeg husker roste DU og mange andre ham, ja hele forsvaret til skyerne i mange kampe, hvor de spillede kanon, vandt også i 3 kampe han har holdt nullet i.

   Man glemmer lidt den del, og har meget fokus på det negative, ja han lavede børnefejl i søndags. Men fordi man ikke får hoppet i en kamp, er lige at søge efter hullerne i osten.

   Manden er jo den mest offensive af dem alle, det gør også at der flere chancer i hans spil, og dermed flere fejl, det giver sig selv. Man kan da ikke sidde og skrive, at han kun skal være med mod mindre gode hold. Tror du så han som spiller vil udvikle sit defensive spil, hvis han ikke udfordres, så kan du lige så godt sælge ham.

   Så det giver slet ikke mening, dertil har han været med i flere cleansheet kampe heraf FCM, som beregnes som et tophold. Så det du skriver hænger ikke sammen. Ja han er bedre offensivt, men skal han udvikle sit defensive spil, som ikke er så dårligt som gøres til, men det er de fejl han gør der er børnefejl, men har også defensive kvaliteter. Så selvfølgelig skal han enten spille mod alle hold, eller videre. Hans selvtillid og psyke ville da også ryge helt ned, hvis han kun får dårlige hold, det er da ikke en måde at vise din spiller tillid og kredit på.

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Hvis dine Heggheim data er korrekte,hvilket jeg ikke har grund til at betvivle, køber jeg 100 % ind på præmissen om hovedbruddet i Heggheim-casen. Det er faktisk først ved straffesparket at Heggheim laver en helt ren personligfejl så jeg var overrasket over JS helt usædvanlige og tidlige udskiftning, men med dine oplysninger in mente, som jeg er sikker på JS og staben har 100 % styr på, så tror jeg faktisk at det er de omstændigheder der gør at JS flår ham ud i pausen.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    31. october 2023   

 • Helt ærligt.
  Ignorer nu bare hinanden.
  Forstår simpelthen ikke at i gider.
  1 enig
   
  • @LJS

   Enig og modtaget, svare ikke brugeren længere.
   2 god kommentar

 • @nannasoph
  Hvad kræver det at komme med i panelet i div podcasts ?
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder