Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Tro, håb og Brøndby

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   5. maj 2021 - Klokken 19:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. maj 2021 - Klokken 19:10

Hvad var det for en freak-kamp i Randers? Hvordan kunne det gå så galt for Andreas Maxsø og resten af Brøndby-holdet lige pludselig? Det tegnede ellers lige så godt, da Brøndby scorede på hjørne.

Men hvor efterlader nederlaget de blå/gule inden søndagens kamp mod FC Midtjylland? Den bliver definerende for hvilken vej vi skal kigge i de resterende tre runder. 

Og så har vi sørget for en velsignelse til Brøndby-holdet i Tårnby Kirke på søndag.

Panelet består i denne uge af sognepræst Karsten Møller Hansen, Klaus Byr og Lasse Lagoni. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter

Du kan lytte til episoden her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Tro, håb og Brøndby
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Forfriskende indslag med ham præsten, det var en ret interessant vinkel at få på.

  Jeg er kæmpe fan af Brøndbylyd, I har lavet fantastisk mange virkelig gode udsendelser med høj kvalitet. Mange tak for det, og jeg håber I bliver ved med det gode arbejde.

  Men når det så er sagt, så er der efter min smag ved at gå lidt for meget comedy club i nogle af afsnittene, specielt i det her. Klaus Byr kan efterhånden slet ikke sige noget uden at han selv og resten af panelet bryder ud i et stort grin. Det kan såmænd være hyggeligt nok i begrænsede mængder, men kvaliteten af udsendelsen synes jeg bliver dårligere, fordi den mister seriøsitet, når folk hele tiden sidder og joker. Vi har lige tabt et stort skridt i toppen, alle er skuffede, og jeg synes måske den der løsslupne stemning i panelet måske er lidt malplaceret lige nu.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6. maj 2021   

 • BrøndbyLyd er for mig den hellige gral indenfor Podcast - og jeg elsker at I tager en Brøndby-fan og præst med som ny deltager i panelet.
  Men, dette afsnit er det næst-dårligste at lytte til, til dato.
  Jeg vil anbefale @nannasoph at lytte afsnittet igennem med kritiske ører og måske læse noget af den gode og retvisende feedback fra tidligere episoder, hvor der har været en genganger i panelet, for der skal værnes om kvaliteten imo. Der er så meget substans og gode pointer, men det drukner simpelthen..
  3 enige · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder