Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Vestegnen flyver fra reden - hvad er forventningerne til Jobbe i Frankfurt?

 
Hvordan er forventningerne til Jesper Lindstrøm i Eintracht Frankfurt? Vi har spurgt journalist og groundhopper Sonja Riegel.

  • Jesper Lindstrøm
  • Nanna Møller Karlsen
   30. juli 2021 - Klokken 09:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. juli 2021 - Klokken 09:25

En af Vestegnens helte, Jesper Lindstrøm, er denne sommer fløjet fra reden. Han har skiftet Brøndby ud med tyske Eintracht Frankfurt.

Men hvad er det egentlig for en klub, Jobbe er kommet til? Hvad er forventningerne til Lindstrøm? Hvor skal han byde ind og er han købt til startopstillingen eller vil der være mere tålmodighed?

Vi har spurgt Sonja Riegel, der er journalist og groundhopper. Riegel har også et forhold til Brøndby, som hun fortæller om i podcasten. 

Nanna Møller Karlsen og Klaus Byr er værter. Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter

Lyt til afsnittet her eller find det, hvor du normalt lytter til BrøndbyLyd:

 

BrøndbyLyd · Vestegnen flyver fra reden: Hvad er forventningerne til Jobbe i Frankfurt?
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    30. juli 2021   

 • Man kan kun rose Klaus for at være fuldstændig unik, for ingen andre griner så konsekvent af sine egne sætninger - om det så er egnet til podcasts er en anden sag..
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     30. juli 2021   

  • @Saesonkort Tag det sirligt sure med det søde? Kan man rose folk for at være unik? Hvad er det du mener, at det er uegnet for en fodboldpodcast?
   3 enige · 1 god kommentar

 • Jeg har virkelig store forventninger til Jobbe. Jeg mener han har alt det der skal til. Det kan være han skal tage et par kilo på, men det skal ikke være for mange, så det går ud over hans fart.
  Jeg kan sagtens se holdene i Bundesligaen bliver slemt overrasket over hans fart, blik for spillet, skud og touch på bolden. For ikke at tale om hans defensive arbejde.
  Jeg håber Frankfurt har fattet at han skal spille 8 eller 10 så han er med i spillet, hvor han kan lægge sine dybe afleveringer, spille 1-2 og skyde på mål ude fra.
  Min største bekymring er om han kan holde til den tyske træningsmængden, og holdes skadesfri og fit, så han kan spille på 100 % hver kamp.
  For der er krummer i den knægt.
  Jeg havde egentligt set Spanien som en bedre destination for Jobbe, men jeg er ret sikker på, han nok skal slå igennem i Frankfurt.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder