Carsten V. Jensen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Vinterstatus med Carsten V. Jensen

 
Her kan du høre en times podcast med Brøndby IFs fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

  • Carsten V. Jensen
  • Nanna Møller Karlsen
   20. december 2023 - Klokken 12:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. december 2023 - Klokken 12:26

Det er blevet tid til status på år 2023 med fodbolddirektør Carsten V. Jensen. Vi taler om året der gik, udviklingen i efteråret, sommerens transfers, det kommende transfervindue og Masterclass.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan høre podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    20. december 2023   

 • CV er godt nok blevet trættende at høre på og måske er årsagen, at han er blevet klædt ufatteligt dårligt på af kommunikationschefen. Han sidder jo og småskændes med Nanna som en gammel ægtemand, hvilket ingenlunde kommer ham til gode. Stor ros til Nanna for ikke at ryste på hånden og bide sig fast.

  Tænk hvis vi havde en sportdirektør, som rent faktisk lød som om han synes, at tiden i BrøndbyLyd er en gave til ham. Tænk hvis vi havde en sportsdirektør som så fornuften i en proaktiv kommunikation frem for at læne sig tilbage og lade journalisten styre samtalen til stor irritation.

  7 enige · 2 god kommentar
   
  • @Saesonkort helt uenig, CV er en stærk og kompetent Sportschef, spørgsmålet om MC er jo efterhånden trættende de skal spille hvis de er gode nok og kan slå de etablere spillere af længere er den ikke
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Solz
 • Solz   20. december 2023   


 • Jeg synes virkelig det er bekymrende, når CV nærmest ikke kan tåle kritiske spørgsmål. Ja, det er faktisk decideret pinligt. Nanna formår as usual flot at skabe en samtale podcast, hvor jeg synes CV får alle muligheder for en samtale, hvor han ikke behøver at have paraderne oppe, men alligevel går han i forsvarsposition, hver eneste gang der er den mindste antydning af bekymring / kritik.
  6 enige · 3 god kommentar

 • Normalt kan jeg godt lide CV i diverse podcast og hans ageren/håndtering af medierne..  Lige i denne her synes jeg dog, at han fremstår som en mand med minus på overskudskontoen, hvilket er ærgerligt. Flere af spørgsmålene bliver end ikke stillet færdigt, inden han bryder ind, og man kan tydeligt mærke hans irritation angående visse af spørgsmålene. Normalt synes jeg ellers, at der er god stemning. Hans: Nanna, du om nogen ved at.. - Synes jeg også er en underlig måde at svare på.

  CV: Gør os andre og dig selv en tjeneste og LAD VÆR MED at forud-skrab din skrabekalender, inden du går på i Brøndbylyd. Ja, vi ved godt at du havde 9 juletræer allerede d. 18 december, men det faktum at du nu valgte at tyv-skrabe og indså, at det heller ikke blev i år, ødelægger altså podcasten.

  4 enige · 1 god kommentar

---

 • de masterclass spørsmål altid zzz det sku da ikke svært og forstå at var masterclass spillerne bedre ville de også spille
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Tommyp310 Når de ikke får chancen er det svært at bevise sig, kig på Seb, som flere nævner er den som gennem denne sæson har arbejdet mest af alle til træning, hvor længe gik der ikke før han igen fik lidt spilletid? Når de er udtaget til truppen er de også gode nok til spilletid. længere er den ikke.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • CV kommer ud af denne podcast på en ærgerlig måde. Afbryder inden spørgsmålene er færdigstillet og har samme tendens som tidligere til at kapre spørgsmålene og dreje dem over på egen dagsorden. Jeg er med på at manden i årevis har måttet modtage en uendelig mængde, ofte uberettiget og uretfærdig kritik, men det nytter ikke noget ikke at kunne absorbere det til en vis grad, når man er sportschef i Brøndby.

  Når det er sagt, synes jeg stadig det var et fremragende, oplysende interview. Generelt mener jeg at retningen i klubben og måden tingene bliver gjort overordnet er rationel og fornuftig. Folk kan råbe op om masterclassminutter (og det er så også tilfældet), men jeg kan godt lide princippet om at man først får spilletid når man har kæmpet sig igennem og slået en etableret spiller af. Det tror jeg der kommer bedre/stærkere spillere ud af i den anden ende. Tålmodighed skal lønne sig. Pointen om at vores MC-spillere derfor har klaret sig godt i udlandet, synes jeg er helt valid. Og jeg tror også, at lavede vi en sammenligning med spillere fra andre klubber, ville vi stå stærkt på den front.

  Jeg er også glad for at man har fokus på at holde på truppen henover både vinter- og sommervinduet. Så stiger chancen for succes.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman det er sjovt, at Slimane ikke blev nævnt, da listen af spillere blev remset op.. Anden gang han gjorde det, virkede det som om, at han godt vidste, at han manglede én og at den var lige på tungen, men kom ikke ud.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   20. december 2023   

 • Så er varmluftballonen Carsten Vagn på banen igen, ros til Nanna for ikke at gå på kompromis med spørgsmålene.
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Kloge langsigtede vurderinger fra CV om at stabilisere og udbygge holdets nuværende gode udvikling og Ikke sælge Kvistgaarden og Vallys nu. Så er jeg sgu ligeglad med, hvordan folk herinde føler og fornemmer at han lyder. Godt at CV og ikke kræmmerne herinde driver butikken
  3 enige · 2 god kommentar

 • Godt interview. CV svarer ærligt og relevant, og han markerer klart og tydeligt, hvad han ikke ønsker at tale om.

  Nannas MC-kæphest er selvfølgelig også oppe og vende, men CV få også den diskussion hen, hvor den hører hjemme. Men hans stil irriterer CV-haderne, og sådan er det bare.
  1 enig
   
  • @Brøndby85 Jeg kan godt lide CV, og det kan jeg stadig. Derfor synes jeg stadig ikke, at han slipper lige så godt fra den podcast som tidligere.

   Jeg er ligeglad med et CV afbryder spørgsmål fra viasat. Nanna er trods alt eget fan medie og en velkendt skikkelse af huset mildt sagt. Så kan man godt lade sig interviewe pænt, og det gør CV altså ikke her.
   5 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Stærkt interview af Nanna, det er modigt, ikke mindst klogt at hun ikke lader sig forstumme, af CVs måde at regere på.

  Brøndbylyd har flere gange fået kritik, for ikke at gå CV, nok på klingen.

  Så når det sket, så fortjener det et stort skulderklap. For Nanna viser mod og rygrad, CV har tit haft det for nemt, i disse interviews

  I sidste ende er det CV, som taber denne dialog på jorden, da Nanna ikke ryster på hånden, og står fast i sine spørgsmål, hvilket giver Brøndbylyd en anden klang, respekt herfra

  Så flot arbejdet, dejlig med en person, som ikke lader sig forblænde af CVs normale forsvarstale.
  7 enige · 3 god kommentar

---

 • Fuzzy
 • Fuzzy   20. december 2023   

 • Intet nyt fra vestfronten - fint han giver sig tid til en snak hver 6 måned, men man bliver ikke meget klogere i forhold til have der kommer til at ske, det er det samme før hvert transfervindue
  4 enige · 1 god kommentar

 • mimor1
 • mimor1   21. december 2023   

 • Man bliver skræmt når CV siger at spillere skal bruge mellem 6-18 måneder på at komme ind i klubben og spillestilen , hvilket er helt normalt ifølge ham. Så er der jo ikke meget grund til at købe spillere til 10-15 som skal bruge så lang indkøring
  Ellers svarer CV faktisk godt på mange spørgsmål, men bliver lidt pigefornærmet indimellem
  Man kunne også høre på CV at det ikke er meningen holdet skal generere ret mange MC spillere hvert år. 1-2 måske
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mimor1 - hvis 2 MC-spillere etablerer sig på førsteholdet hvert år, er det flot og langt over, hvor vi har set i rigtig mange år.
   2 enige

 • Som andre skriver er det en dominerende leder/chef der har sat sig foran Nanna som gør som magtfulde personer ofte gør, de vil gerne styre samtalen i deres retning,det er jo helt almindelig adfærd,ikke al tid lige kønt med ret forventeligt,men der er samtidig en tydelig og bestemt kommunikation CV leverer.

  Det er evident at CV følger godt med herinde, hvor der jo bliver skrevet mange fantasifulde og utålmodige forslag,hvem der skal spille, hvor og hvordan vi skal osv.
  og i hans ivrighed for at sætte klubbens strategi og sportslige tanker i scene afbryder han lidt rigeligt,men det er til at leve, med for det er jo næsten i et internt klub setup interwievet/samtale foregår, han og Nanne kender hinanden godt hvilket nok også medvirker til at CV ikke har nogen facade sat op, men kommer med en lidt No bull shit attitude,hvilket jeg synes er meget befriende og ærligt.....! Hellere det en omgang politisk korrekt snakken efter munden......!
  FORZA BRØNDBY.....!!!
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • Occir76
  • Occir76   21. december 2023   

  • @Rasmus Stephansen
   Er meget enig i din udlægning, han tromler Nanna uden nogen form for respekt, forstil dig hvordan han reagerer overfor medarbejdere når ingen lytter med.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Kæft den mand fabler, altså tror han ikke vi ser kampene eller hvordan.. Det altså sidste podcast med cv jeg gider at høre, kæft han er trættende at høre på!!
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Ingen Over Klubben Glædeligt, så slipper vi for dine 100 % indholdsløse kommentarer.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    21. december 2023   

 • CV har fuldstændig ret. Hvis vi skal være en fast top 3 klub, så handler det om kontinuitet, oversat at vi holder på vores bedste spillere start 11-eren. Nye spillere skal KUN indkøbes: Hvis de kan gå direkte ind I start 11-eren eller der er et stort potentiale i en ung spiller. Masterclass spillere skal KUN indgå i superliga truppen, hvis de har gjort sig fortjent til det. De næste 2 transfervinduer er med tanke på en trup der kan klare 3 turneringer: Superligaen, Pokal og Europæiske kampe.
  I Sidste vindue synes jeg CV fortjener ros:
  Til Start 11-eren:
  - Jakob Rasmussen
  - Sean Klaiber
  - Patrick Pentz.
  Unge talenter med Potentiale:
  - Suzuki (21 år)
  - Kowalchyk (19år)
  - Yeboah (20år)
  Jo, Yeboah har endnu ikke vist sin værdi og det skuffende, men de andre har løftet truppen. Vi er reelt en Mesterskabs bejler.......
  Selvom min stor favorit er:
  FCMidtjylland...
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sunderland Meget enig, Yeboah har vist sig at være et længere projekt end først antaget,de siger hans intellekt på træningsbanen er kraftigt udfordret. Den unge mand har med andre ord en ret svær tid i kolde mørke DK. Han er meget ung og uerfaren fodboldtaktisk og ikke mindst på livet generelt,han er ufattelig langt hjemme fra, har altså en svært mega tid, tror ikke rigtigt vi ser noget til ham før tidligst til sommer når solen står højt på himmelen og det er plus 20 grader.....!

 • -

---

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    22. december 2023   

 • CV svarer da på spørgsmålene, de fleste bliver svaret med et indhold, der underbygger retningen med kontinuitet i øjemed. Nanna bliver også respekteret for, at stille gode spørgsmål. At tonen fra CV er lidt irriteret, er ikke noget nyt. Lyt til ordene.
  At vi ikke får alt, at vide er naturligt.

  At nogle spillere i truppen bruger lang tid på, at falde til, kan have noget at gøre med det taktiske niveau trænergruppen ligger for dagen, den måde det bliver kommunikeret ud på.
  For nogle uvant, og måske meget detalje-orienteret. Det kan dræbe motivationen for fodbold, at man altid fokuserer på taktik. Og så sprogbarrieren, den spiller også ind.
  Når det er sagt, så vil nogle spillere opgive at komme på holdet, og derfor vise dårligere præstation på træningsbanen. De går i stå.
  1 enig · 3 god kommentar

 • Er glad for Nanna ikke giver CV ret når de snakker om MC

  Det bekommer ikke CV, det mest underlige er at han nærmest skamroser Jesper og Oscars indhop

  Øhhh ser CV ikke kampene Oscar har da langt fra fået tillid fra sin træner

  Skulle næsten tro at CV læser med på 3point for her har jeg særligt givet Jesper
  Kritik for ikke at bruge Oscar nok.

  Har meget svært ved at finde det positive billede af Jespers brug af Oscar som CV sætter op

  Ligesom Clement, hvorfor giver Jesper så ikke ham chancen hvis han mener hans udvikling været så fantastisk

  Synes CV er lige lovlig god til at rose sig selv og træner teamet i dette interview

  Da godt vi er på 2 pladsen mener cv vi spiller den form for fodbold der høre til en klub som BIF

  Så han ikke under Zorniger hvor vildt det var og den offensive stil var fantastisk fed underholdning at se

  Vil hellere vinde en pokal mindre hvis det gør vi kan få det flotte ofrensive spil frem igen, synes vi lever på Vallys og Kvistgaarden redder vores offensiv det er dem der levere varen ikke vores spil
  3 enige
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     22. december 2023   

  • @GARFIELD Med ærlighed kommer man længst: Schwartau har virkelig ikke været god I efteråret, hverken i pokalen eller Superligaen........var det ikke fordi han var fra Masterclass ja så havde han nok fået 0 Spilleminutter. Ved godt det en hård konklusion: Evjen og Suzuki er foran Schwartau og Schwartau må sagt suseme steppe op, hvis vi Fans skal blive ved med at se ham som den Store fremtidens Mand. I fodbold er der INGEN GRATIS pladser.....Så lad os håbe Schwartau snart stepper op i foråret, ellers tror jeg helt ærligt: tag Schwartau ned på u19 holdet og giv ham noget spilletid og selvtillid. Lige nu får Schwartau Spilleminutter på Superliga holdet af Navn og ikke af Gavn.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     22. december 2023   

  • @GARFIELD Zorniger brugte INGEN/begrænset spilletid til Masterclass spillere. Zorniger udtalte: Lindstrøm, Frendrup, Hermansen har ikke niveauet til A-truppen.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    22. december 2023   

 • Schwartau var 12 år da Zorniger forlod Brøndby, så helt sikkert Zorniger så et lys i ham....
  2 god kommentar
   
  • @19Magic64

   Ja det er korrekt, men Frendrup fik debut under Zorniger som den yngste BIF spiller nogensinde så Zorniger gav dem chancen

   Senere kom Oscar til at få debut som den yngste og korrekt ikke under Zorniger

   Zorniger gav Frendrup debut som den yngste og så et lys i ham, ligesom han udtalte sig flere gange positivt om ham og jobbe.

   Jobbe som dengang manglede meget, så Zorniger valg var klart forståeligt, da dem der stod på spring var 1-2 år for unge
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Ganske fint interview, jeg tror sådan set godt at CV ved det ikke helt køre som han fremstiller det, men holder kortene tæt til kroppen for at bevare roen i klubben, det meste af hans udtalelser om hvor det godt høre til i den pædagogiske ende, det er stadig ikke nogen hemmelighed at vi stadig ikke har spillet en god hel kamp, eller at JS virker fuldstændigt blottet for taktisk snilde, også en masse vrøvl om spiller ikke får foræret en plads på holdet, der er Ohi jo et ganske fint eksempel på at der skal gå meget lang tid før man røger på bænken, og Mensah stadig kan blive skiftet ind selv om han overhovedet slet ikke bidrager med noget som helst på banen (nej det er ikke en hetz mod Mensah), spillestilen mangler stadig meget efter min mening, jeg tænker den dag vi får den på plads bliver vi uhyggelige at spille imod
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder