Bolden(e) ruller igen på Brøndby Stadion
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Pokalen: Brøndbys kamp flyttet til 5. november

 
Efter ønske fra LSF er pokalkampen mellem Ledøje Smørum-klubben og Brøndby IF blevet flyttet til torsdag den 5. november.

  • Bolden(e) ruller igen på Brøndby Stadion
  • Steen Sørensen
   28. oktober 2020 - Klokken 12:04
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  28. oktober 2020 - Klokken 12:04

Pokalkampen på Brøndby Stadion, hvor LSF er hjemmehold, er nu blevet rykket små to uger. Opgøret var oprindelig fasltlagt til tirsdag den 17. november, men er nu blevet flyttet til torsdag den 5. november kl. 20:15. Opgøret bliver stadig vist på 3+. Det skriver Brøndby IF på deres officielle hjemmeside.

Flytningen sker efter ønske fra LSF, der er blevet ramt af de seneste coronarestriktioner. Som Danmarksserie-hold kan de ikke spille kampe på grund af forsamlingsloftet på ti personer. Det betyder samtidig, at holdet heller ikke kan træne sammen.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • God stil

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • tåbeligt for det kommer ikke til at ændre sig senere hen med de restrektioner, skulle det ske, så sker det nok ikke i morgen. Men måske er der et hul de kan udnytte i klubberne for må man spille kampe må man vel også spille træningskampe for på den måde at mødes, det kunne være deres mulighed for samle hold, så kunne alle de berørte klubber mødes i trænings kampe.

  Men giver ikke mening man som klub kan spille kampe mod hinanden og så bagefter ikke må træne med dem man nok alligevel ser dagligt, det er en regering der er helt væk med dette. Så skulle de forbyde kampene, men det gør de ikke altså 22 mand der sveder og takler mod hinanden, tilskuere og hjælpere samlet 500 må man godt, men ikke 20 mand til træning, denne regering er helt helt væk, præcis det samme med Tivoli må man godt gå ved siden af hinanden, men ikke på stadions selvom det fungeret til ug og dem der så ikke kan holde det, får frataget muligheden med dette.

  Mundbind på rejser sig restaurant efter folk rørt ved håndtag kom ind, kort, wc håndtag osv rører derefter flere gange ved mund og øjne mundbind, smitten er langt større ved dette end skulle gå op bestille mad med afstand fra andre uden mundbind, det er symbolpolitik af værste skuffe, alle skal passe på. Men smitten er langt større ved at røre tage på og af mundbind på efter rørt ved en masse end kunne gå frit uden, det er jo ikke sådan folk spritter af hver gang for det er sjældent de husker det inden de rører ved deres mundbind
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder