Mathias Greve og Anis Slimane efter batalje
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Politiet afviser anmeldelse - der er ingen voldssag

 
Fredag blev der meldt ud fra Vestegnens Politi, at hændelsen mellem Anis Slimane og Mathias Greve i forbindelse med tirsdagens træning, som af tredjepart efterfølgende blev anmeldt som vold, ikke bliver yderligere behandlet efter politiet har undersøgt episoden. Der er ikke tale om en straffelovsovertrædelse lyder udmeldingen, som hermed kan lukke ned for hændelsen.

  • Mathias Greve og Anis Slimane efter batalje
  • Kasper Pedersbæk
   17. februar 2023 - Klokken 13:44
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  17. februar 2023 - Klokken 13:44

 Fredag blev der meldt ud fra Vestegnens Politi, at hændelsen mellem Anis Slimane og Mathias Greve i forbindelse med tirsdagens træning, som af tredjepart efterfølgende blev anmeldt som vold, ikke bliver yderligere behandlet efter politiet har undersøgt episoden.

Der er ikke tale om en straffelovsovertrædelse lyder udmeldingen fra politiet, som hermed kan lukke ned for hændelsen. Således udtaler vicepolitiinspektør Claus Bardeleben i en pressemeddelese:

- Vi har set video igennem og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning, er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven.

I samme pressemeddelelse lyder der endvidere:

- Til vurdering af dette spørgsmål har København Vestegns Politi særligt lagt vægt på, at der i kontaktsport som fodbold, fra tid til anden bliver udøvet handlinger, som er voldsomme, men som ikke selvstændigt er en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold.

Vestegnens Politi meddelte fredag, at episoden involverende Anis Slimane og Mathias Greve i forbindelse med tirsdagens træning ikke bliver yderligere behandlet, da anmeldelsen om vold, indgivet af en ukendt tredjepart, er blevet afvist efter de indledende undersøgelser er foretaget. Dermed kan der udadtil sættes punktum i sagen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fedt - og dejligt CV er ude i medierne med historien. Han siger at de var lige gode om det, og Greve/Slimane var lige gode om det, uagtet at andre mener Slimane var voldsmanden. Så som jeg skrev tidligere - den håndteres internt også er vi videre. Fedt med ekstra tænding.
  1 enig

 • Hvis de kan overføre bare en mild udgave af dette spændingsniveau til når det virkelig gælder på søndag, ja så ser det sgu godt ud. Da vi var bedst under f.eks. AZ kom de startende 11 ofte ud som vilde dyr og jagtede modstanderen overalt. Det var bare SÅ fedt at se. I efteråret lignede spillerne ofte forkælede curlingbørn når tingene gik dem imod. Forhåbentlig vælger JS 11 vilde dyr til startelveren søndag.
  1 enig

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    17. februar 2023   

 • 1 fjer bliver hurtigt til 10 høns. Slimane er en fornuftig ung mand og han har taget springet fra AB fantastisk og tilmed spillet VM. Han scorede det afgørende mål til 2-0, der afgjorde Mesterskabet til vores fordel. Han er en af mange få spillere der rent faktisk har taget vejen fra 2.division til toppen af Superligaen. Han er Velkommen I start 11-eren og hans top niveau er noget af det bedste i Superligaen. Op Med humøret Anis Ben Slimane du er en af meget få fodboldspillere i din alder der allerede har opnået meget. 2021 Dansk Mesterskabet med Brøndby IF. 2022 VM med Tunesien, sejr over Frankrig.
  1 enig

---

 • Gizmo
 • Gizmo   17. februar 2023   

 • Luk træningerne, hvis det sker igen med en udefra kommende anmeldelse. Hvis folk ikke kan tåle sådan nogle historier.

  Der er så mange efterhånden, der ikke kan tåle noget, og værst af ALT bliver fornærmet forudlempet eller lignende, på andres vegne, i stedet for lige at tage en slapper, og passe egen biks.

  Man bliver jo total paranoid omkring det her, måske det er en fck’er med en tom kaffekop der ringer ind og vil skabe kaos, som følge af en medie historie, en syg modstander af GFH der er stået helt af sporet måske.
  1 enig

 • Enten en fra en anden klub eller en woke tosse der har anmeldt det

 • Det var garanteret en FC fan, der anmeldte Det. Ikke god lir.

---

 • Hvis man skulle tælle hvor mange bataljer der har været bland fodboldspillere under eller lige efter kampe/ i træningspas eller i omklæningsrummet i suppen inden for det sidste år, tror jeg ikke der er fingre nok.
  Sagen er jo totalt blæst op, hvilket Politiets konklusion også tyder på.
  Godt pressen(Ekstrabladet) ikke dækker Engelsk Championship, for så ville de være i Breaken året rundt.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder