Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Pyndt: Det handler om at gøre minutterne værdifulde

 
Midtbanespiller Andreas Pyndt Andersen har fokus på at gøre minutterne værdifulde, når han får spilletid for Brøndby IF.

  • Nanna Møller Karlsen
   25. september 2021 - Klokken 14:21
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. september 2021 - Klokken 14:21

Torsdag aften var en speciel aften for midtbanespilleren Andreas Pyndt Andersen. Han stod i Brøndby-trøjen over for barndomsklubben Allerød FK, da de to klubber tørnede sammen i Sydbank Pokalen.

- Jeg startede til fodbold i Allerød, da jeg var fem-seks år gammel, og så spillede jeg i Allerød indtil jeg skiftede til Brøndby som 11-årig, sagde Pyndt til 3point.dk efter kampen og fortsatte:

- Det var super fedt. Jeg havde egentlig aldrig rigtig troet, at det ville ske. Jeg troede heller ikke rigtig på det, da jeg så lodtrækningen, men det var en fed og sjov oplevelse.

Ud over mødet med barndomsklubben glædede Pyndt sig over kampminutter igen. Han havde ikke været i aktion siden OB-kampen i Superligaen knap en måned tidligere og Brøndby har ikke haft nogle reserveholdskampe i perioden. Det kunne Pyndt godt mærke på bentøjet.

- Det er om at tage minutterne og gøre dem værdifulde. Det var super fedt med en halv time i benene. Men jeg kunne da også godt mærke, selvom det kun var en halv time, at det er længe siden jeg har spillet, sluttede han.

20-årige Pyndt har kontrakt med Brøndby IF til sommeren 2023.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg kæmper stadig lidt med at spotte potentialet hos denne unge mand. Men hvis vi nu siger han har et meget stort potentiale, så er der virkelig gode muligheder for at slå sit navn fast i denne åbenlyse mellemsæson, hvor vi ikke skal vinde andet end pokalturneringen på eget græs. Så giv den gas og så lad os se hvad talentet rækker til. Som 20 årig så er det altså slut med mælketænder og beskyttet værksted, det er nu han skal vise sit værd hos os - hvis ikke han skal lånes ud.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     25. september 2021   

  • @Kristianbs, jeg synes faktisk at kunne se noget - som jeg er vild med. Jeg tror dog, at Pyndt skal ud og hærdes på lån i næste sæson - sammen med Ægidius.

  Se 2 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021