Fodbold live resultater
Josip Radosevic
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Radosevic efter forlængelse: Jeg har det utrolig godt i Brøndby

 
Brøndbys kroatiske midtbanekriger forlængede fredag kontrakten med Brøndby frem til 2025. Det var en glad nummer 22 der udtalte sig til Brondby.com - for med hans egne ord, så har han det utrolig godt i Brøndby.

  • Josip Radosevic
  • Kasper Pedersbæk
   20. august 2021 - Klokken 15:25
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  20. august 2021 - Klokken 15:25

Han har spillet en vital rolle i udviklingen af Brøndbyholdet under Niels Frederiksen. Som en sikker sidste skanse på midtbanen, patruljerende foran bagkæden har Josip Radosevic haft en nøglerolle på banen for de blågule fra Vestegnen. Tilfredsheden hos begge parter var derfor stor, da en forlængelse af aftalen mellem parterne fredag blev annonceret - den oprindelige aftale udløb til næste år, men Radosevic trives i Danmark, og udtrykker til Brondby.com sin tilfreds med den nye aftale der løber til 2025:

- Jeg har det utrolig godt i Brøndby IF, og jeg nyder den store tillid, trænerteamet og mine holdkammerater viser mig til træning og kamp. Den tillid forsøger jeg hver uge at betale tilbage ved at gå forrest og tage ansvar.

Netop tilværelsen i Danmark var også et punkt kroaten tidligere har nævnt til Brondby.com i efteråret 2020, hvor han ikke lagde skjul på at hans familie trivedes i landet:

- Vi er rigtig glade for at bo i Danmark. Vores store dreng går i børnehave og elsker det, mens vi stadig har den yngste hjemme hos os. Der er legepladser over det hele, og dem bruger vi hver dag. Vi er virkelig overraskede over, hvor mange muligheder der er i fritiden, og det er noget, vi sætter meget pris på ved at bo i et velfungerende samfund som Danmark. Vi oplever samtidig danskerne som utrolig venlige og respektfulde, og det gør, at vi føler os meget hjemme i Danmark.

Det var også en stolt midtbanemand som omtaler sidste sæsons mesterskab:

- Jeg er stolt over, at vi vandt mesterskabet i sidste sæson, og at vi i dag har et rigtig stærkt hold, som jeg er stolt over at være en del af. Jeg har udviklet mig meget, siden jeg kom til klubben, og jeg arbejder dagligt på at udvikle mit spil, så jeg kan fortsætte med at bidrage til holdets udvikling.

Hans personlige udvikling som spiller er i øvrigt noget Radosevic selv addresserede tilbage i november 2020, da han reflekterede over tilværelsen på Vestegnen og den skulderskade han vendte retur fra i det tidlige 2020, og i den forbindelse til brondby.com udtalte:

- Jeg føler, at jeg er kommet tilbage som en mere moden spiller, og jeg er blevet mere fokuseret på at arbejde med de små detaljer i mit spil, som f.eks. min boldføling og at stå på tæerne, så jeg hurtigere kan reagere og erobre en bold og få vendt spillet. Dertil lagt, så har Niels (cheftræner, red.) givet mig mere struktur i mit spil, da han er meget tydelig i, hvad han forventer, og hvilke opgaver man har i en kamp.

En ting iagttagere af Radosevic aldrig har været i tvivl om har været kroatens hårde arbejde på banen. Og hårdt arbejde er også vejen frem til at løfte holdet ud af den pointmæssige træge start ifølge Radosevic:

- I denne sæson har vi haft marginalerne lidt imod os, men med hårdt arbejde og fokus skal sejrene og pointene nok komme.

Josip Radosevic har forlænget sin aftale med Brøndby IF, således den nu udløber i 2025.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fantastisk match og en utrolig vigtig spiller for os. Brøndby er simpelthen to forskellige hold med og uden Rado. Virkelig dejligt med en forlængelse :)
  6 enige · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    20. august 2021   

 • Jeg savner virkelig en kommentar fra Niels Frederiksen i sådan en sammenhæng. Men nu mangler vi blot en Uhre og Maxsø forlængelse, så ser fremtiden i hvertfald lys ud.
  4 enige

 • Joblar
 • Joblar   20. august 2021   

 • Uden tvivl, en af de vigtigste spillere på holdet, den udvikling han har haft de seneste år har virkelig været en fornøjelse at følge, og han havde en kæmpe andel i Mesterskabet.
  1 enig

 • Sådan! Så vigtigt og godt arbejde af CV!
  Hans sportslige værdi er langt højere end et salg nu med et år tilbage på kontrakten. Så det er super.
  Han har virkelig udviklede sig det sidste år og er blevet en klassespiller, derudover har NF formået at give ham en rolle hvor han ikke skal gøre tingene sværere end de er.
  Mon ikke han er selvskrevet i anførergruppen, hvis ikke han er der i forvejen?
  4 enige


 • Mik
 • Mik   20. august 2021   

 • En ting jeg husker særligt ved Rado, var da vi blev mestre og han stolt gik rundt med sit hjemlands flag noget jeg ser meget sjældent andre spillere gøre

  Det beviser for mig, at han er en der ikke kun spiller for pengene men har meget hjerte med og er der 100 % i det han går ind til.

  Det får man stor respekt for hos mig, meget handler i dag om at score bedste kontrakter og tjene flest penge, desværre.

  Jeg husker godt et par spillere der forlængede eller fik deres købs klausul indfriet, hvor de derefter faldt meget i niveau, det tror jeg ikke vil ske her. Da han er ærekær og en vinder.

  Fedt at høre han går forrest til træning og omklædnings rum. Noget jeg synes mest man har hørt om maxsø og Mensah gøre.
  2 enige · 3 god kommentar

 • Dejligt når en spiller rent faktisk vælger klubben til og ikke fra. Mere af det og mindre snak om at at man gerne vil videre til udlandet på et tidspunkt. Vi har brug for spillere der er længere tid i klubben.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Thorsten Netop, det er næsten aldrig lykkes. Nu blæser der nye vinde både i masterclass og på førsteholdet.
   Det at spillerne ved at de nok skal blive solgt, hvis det rette bud kommer(Maxsø/Jobbe), betyder alt, desuden at spillerne fra MC ved, at der er en real og ret så stor chance for at komme på førsteholdet, såfremt man har talentet til det.
   Alt dette er CVs værk, intet mindre.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg husker tydeligt Radosevic første års tid i klubben hvor de fleste fans bandede ham hele vejen tilbage til Kroatien, jeg selv var også meget skeptisk angående ham da han virkede til slet ikke at ku falde ind i spillet.
  Et år efter fandt man så ud af at det åbenbart var Zornigers spillestil han ikke ku med, for efter at Niels Frederiksen er kommet til er det kun gået en vej for Josip og det er fremad :)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Bornholms_Granit meget fin og rigtig betragtning. NF har taget på ham. Det sjove er at han i efteråret sidste år, sad flere gange på bænken. Men efter det, skal jeg love for der kom andre boller på suppen.
   Jeg håber bare at der er skrevet en klausul/bonusordning på, at han skal ramme målet ved skud ude fra :)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer


 • Mik
 • Mik   21. august 2021   

 • En lille tanke herfra:

  Når man ikke har offentliggjort at Uhre har forlænget, kan det tænkes at der er bud efter ham.

  Synes vi plejer tit med nye spillere eller forlængelser komme samtidig.

  Tænker der kan være et salg inden vinduet lukker.

  Men tror ikke CV sælger hvis den ikke hedder +15 millioner og så det ikke engang sikkert.

  Håber Uhre fortsætter men tænkte tanken i dag.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Mik Med hvad du tænker og tror, kan der skrives mange debat indlæg om..!


  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER