Josip Radosevic og Muamer Brajanac
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Radosevic, Lindstrøm og Jung på rundens hold

 
Brøndby IF har tre spillere på rundens hold i Superligaen. Det er Josip Radosevic, Jesper Lindstrøm og Anthony Jung.

  • Josip Radosevic og Muamer Brajanac
  • Nanna Møller Karlsen
   22. december 2020 - Klokken 13:14
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. december 2020 - Klokken 13:14

Brøndby IF sluttede efterårssæsonen af med at besejre AC Horsens med 2-1 på udebane. 

Den kamp har sikret tre Brøndby-spillere en plads på rundens hold Superligaen. Der er tale om Josip Radosevic, Jesper Lindstrøm og Anthony Jung.

Se hele rundens hold i Superligaen her:

 
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    22. december 2020   

 • Til alle jer der klager over NF og spillet. 3 ud af 11 spillere har vi på, synes vi lader tallene stå lidt. 3 ud af 11 det er mere end 25 % BIF har på rundens hold.

  Bemærk der er 12 hold, det vil sige vi er præsenteret ca. 8 % men alligevel har vi +25% på rundens hold. Vi spiller korrekt ikke altid godt, men vi ligger altså på delt første plads men en meget lille bredde og med en spareplan der aldrig er sket før.

  NF synes jeg laver fejl og mangler at handle i kampe hvor han er presset i, der har han mangler. Men jeg er også den der i den grad LØFTER min hat HØJT for hvad han har formået, at få ud af denne smalle og unge trup.

  Jeg vil dog give lige så meget kredit, til de unge der har grebet chancen for uden en FRendrup og Jobbe ville NF nok ikke få sin kontrakt forlænget. Jeg skal være den første til indrømme at jeg ikke altid synes vi spiller godt, men jeg er gået i dybden med det og kigger på hvad han har byde ind med fra bænken, og det er desværre ikke så høj kvalitet eller også mangler de erfaring. CV må hjælpe ham i vinduet så vi kan holde fast i top placeringen, det kræver der kommer noget til i angrebet det er for tyndt og sårbart og VB. Samt gerne hvis 1-2 smutter noget til forsvaret eller midten en type der kan åbne lidt et forsvar op.
  2 god kommentar

 • Hvor er alle Rado haters nu ???, han bliver bedre og bedre med tiden, kanon spiller han skal beholdes i laaaaannngggggg tid!
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     22. december 2020   

  • @BIF_Sherra haters ??? man hader forhåbentlig ikke spillere fra BIF så skal man finde en anden klub.

   Men man kan være kritisk hvis det er retfærdigt og det har det været med Rado masser af gange, men samme personer roser ham også når han har spillet 2-3 gode kampe.

   Nu skal vi heller ikke gøre ham til messias fordi han har haft et par virkelig gode kampe, jeg vil gerne se det over længere tid. Synes tit han som spiller har været for langsom og laver mange fejlafleveringer, men elsker at han kæmper for holdet. Det får man altid min anerkendelse af.

   Jeg synes bestemt han har fortjent at komme på ugens hold, for han var for mig en af de bedste igen, han har haft 2-3 virkelig gode kampe på det sidste og for ham er det surt med pause, for han virker som en der er i super form. Jeg tror Rado er lidt som Curlu en der skal have flere kampe for spille sig i form, lidt som Curlu og bruger mere tid.

   NF har lavet en del rotation netop på de pladser, og det tror jeg ikke Rado er så god til som andre er. Det kan måske være grunden til han igen er begyndt at spille godt, som vi alle herinde ved og har set han kan
   2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder