Carsten V. Jensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Ranum stopper i Brøndby IF: John har givet os mere, end der kan sættes ord på

 
John Ranum stopper i Brøndby IF til sommer efter 41 år i klubben.

  • Carsten V. Jensen
  • 3point.dk
   22. december 2020 - Klokken 10:40
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  22. december 2020 - Klokken 10:40

John Ranum har betydet utrolig meget for Brøndby IF, hvor han siden 1979 har været træner. Blandt andet har han haft unge mennesker som Jonas Kamper, David Williams, Brent McGrath og Lebogang Phiri boende hjemme i sin kælder, og via sit virke i klubben har han været med til at opfostre et væld af talenter. 

- Af trænernavne kommer de ikke meget større i forhold til talentudvikling i Brøndby IF og formentlig heller ikke i Danmark. Tallet på, hvor mange talenter han har været med til at udvikle til vores klub, til diverse landshold og spillere, der er endt som profiler i andre klubber i dansk topfodbold, er næsten umuligt at fastlægge.

- Det er aldrig sjovt at sige farvel til kollegaer, der har givet så meget til os, og som har så stor en stjerne i klubben. Desværre er det dét, vi skal med sæsonens udgang. En kombination af en stigende arbejdskompleksitet og øgede krav gør, at vi har sat os ned sammen og taget denne beslutning. Vi siger farvel som venner, og det betyder meget for både mig personligt og klubben, for John har givet os mere, end der kan sættes ord på, siger Carsten V. Jense til brondby.com

John Ranum blev i 1995 den første fuldtidsansatte ungdomstræner i Brøndby IF.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    22. december 2020   

 • @3point- Når I interviewer John Ranum eller CV igen, så bed dem komme nærmere ind på dette:

  ''En kombination af en stigende arbejdskompleksitet og øgede krav''

  Hvad betyder det helt konkret? Har BIF ikke ment, at Ranum kunne fortsætte sit ungdomsarbejde fordi det blev for komplekst? Og øgede krav - hvilke krav? Træneruddannelser, kurser eller hvad??

  Synes det lyder meget mystisk. Hvis Ranum stoppede af personlige årsager - fair nok. Men han siger selv, at han er klar på nye udfordringer? Forhåbentlig ikke i andre klubber. Jeg tænker fyring når jeg læser de udmeldinger. Men det håber jeg godt nok ikke.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     22. december 2020   

  • @Broder Salsa virker mega underligt. Tror desværre også det er en fyring. Og måske CV kommer med en mand fra fcn
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
     22. december 2020   

  • @Broder Salsa, der er lavet en aftrædelsesaftale, da Brøndby ikke ønskede at fortsætte samarbejdet, eller John Ranum ikke kan i mødekomme en fremtidig jobbeskrivelse og kompetancekrav.
   Når man har været i et job i 41 år, så kan man sagtens tænkes, at stå i vejen for nødvendige forandringer.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Det er ulempen ved at have klubfolk i vigtige stillinger - det gør det meget sværere og følelsesladet at skifte ud. Vel samme øvelse vi var i gennem med Vilfort.

  Stor tak til JR for en kæmpe indsats for Brøndbyernes IF, og for at kæmpe for klubbens DNA med egenudviklede spillere i tider, hvor det har været udfordret.
  1 enig
   
  • @Klipklapperen Ja, gennemført professionalisme fra CV’s side, hvis man spørger mig.

   Mon ikke udviklingen omkring brugen af data for alvor ændrer en træners krav til kompetencer. Man skal jo nærmeste være fysiolog/matematiker/fodboldteoretiker på højt niveau nu om dage
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder