Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Rasende Jesper Sørensen: Der gik halvandet minut!

 
Brøndby IF-cheftræner Jesper Sørensen var efter nederlaget til FC Nordsjælland rasende over at Mads Hermansens indsats ikke var nok til point.

    • Jesper Sørensen
    • Nanna Møller Karlsen
      19. marts 2023 - Klokken 21:39
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    19. marts 2023 - Klokken 21:39

Brøndby IF kunne selv afgøre sin skæbne søndag eftermiddag i Farum. Det gik også planmæssigt med en blå/gul føring ved pausen, men Brøndby-holdet spillede en dårlig anden halvleg og endte med at tabe kampen med 2-1.

Det på trods af en pragtpræstation af keeper Mads Hermansen, som blandt andet diskede op med en vanvittig triple-redning i forbindelse med et straffespark til FCN. I minut 89! Efter kampen var cheftræner Jesper Sørensen rasende:

- Jeg er irriteret og rasende over vores præstation. Jeg er irriteret over, at vi ikke kan præstere bedre i så vigtig en kamp. Jeg er irriteret over, at vi virker bekymrede i vores spil og ikke er hurtige nok i tanke og handling til at matche et hold som FC Nordsjælland pånær i 20-25 minutter i første halvleg, sagde han i mixed zone efter kampen.

- Og så er jeg rasende over at vi har en målmand, som leverer en fantastisk målmandsaktion med en tredobbelt redning på et straffespark, som gør, at vi bør ende denne kamp uafgjort. Hvilket havde gjort at det havde været ligemeget om FC Midtjylland havde scoret eller ej. Og så går der guddødemig halvandet minut, så ligger bolden nede i vores mål. Det er jeg simpelthen rasende over. 

- Der kommer lige til at gå lidt tid, før jeg sætter mig ned og puster ud over at vi er i top seks. Det er selvfølgelig det, vi har gået efter. Men det var ikke på grund af i dag, vi kom med, det var på grund af hvad der var sket tidligere.

 

Mads Hermansen skal i morgen samles med det danske A-landshold. Det forstår Jesper Sørensen godt, og han storroser sin målmand:

- Det var en fantastisk præstation af ham. Jeg kan ikke være mere irriteret over at vi har en målmand med så god en præstation uden at det kaster point af sig. Han leverede en enestående præstation i dag. Det er godt for Mads. Jeg er sikker på, at han også er irriteret over, at det ikke var nok til at give holdet point. Den irritation deler jeg.

De sidste fem-seks minutter af kampen var en decideret følelsesmæssig rutsjebanetur. Først var Brøndby med i top seks. Så var de ude. Så var de med igen. Jesper Sørensen fortalte efter kampen, hvordan han oplevede det hele fra sidelinjen:

- Det var hektisk. De får et straffespark, som bliver kaldt på VAR. Da han blev kaldt ud, vidste jeg godt, at den ville blive dømt. Det er fint nok. Hvis der er et straffespark, så er der straffespark. Vi forberedte en dobbeltudskiftning, for der havde FCM scoret til 4-3. Så var vi ude. Men så snuppede Mads straffesparket, og så var vi med igen. Så vi holdt igen med udskiftningerne. Derfra går der så et minut, og så skulle vi til at skifte igen. Til sidst skulle vi bare jagte uanset for at se, om vi kunne få et point ud af kampen.

- Vi manglede ikke information i dag, vi manglede kvalitet, sluttede han.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Joblar
  • Joblar   19. marts 2023   

  • Fedt at JS taget bladet fra munden, og siger det som det er, dårlig præstation og meget at arbejde på før vi er der hvor vi skal være.
    4 enige

  • Hørt! Det var pivringe længere er den ikke. Der venter nogle kæmpe snittere på endnu sværere udebaner i slutspillet, hvis ikke vi løfter os markant i alle spillets facetter. Jeg troede vi var kommet længere med dette hold. Det er vi ikke og slet ikke mod de bedre hold. I dag blev vi tæt på udspillet og fremstod febrilske og usikre. Tænk at der ikke skal mere til. SÅ gode var FCN heller ikke, men det var alt rigeligt til at få os til at ligne små drenge, med undtagelse af verdensklasse keeperen naturligvis.
    4 enige
     
    • @Kristianbs vi gør FCN 3 gange bedre end de virkelig er med en naiv og idéløs omgang fodbold, det er helt fantastisk at vores træner team ikke har set hvad vi andre set de sidste 3 kampe, Bell duer ikke når modstanderen presser højt og Wass er for dårlig på højrebacken, jeg håber inderligt at CV får fat i en ordrenligt 6'er til sommer for vi mangler i den grad et bindeled på midtbanen begge veje
      1 enig

    Se 2 flere kommentarer

  • Skønt at have en træner der kan se, når det ikke var godt nok.

---

  • Solz
  • Solz   20. marts 2023   

  • Er virkelig spændt på at se os i mesterskabsspillet, især så man får en idé om vores egentlige niveau. Når det kører offensivt ser vi vanvittigt spændende ud, mens de lange perioder, hvor vi bliver tvunget langt tilbage og kæmper med at spille os ud af modstanderens pres, næppe er holdbart i længden.

    Der er eksamen i de kommende 10 kampe, hvor det burde være realistisk at nå op omkring bronzen. Der skal dog med det samme gøres noget, så vi ikke på den måde bliver presset tilbage i så lange perioder, som tilfældet har været indtil videre.

    Når vi spiller godt er vi sindssygt stærke, så potentialet er til stede, men bundniveauet har vist sig skræmmende lavt, so far.
    1 god kommentar

  • Det var under al kritik igår , dejligt at se j’s, og nv tage bladet fra munden . Håber at der bliver arbejdet godt og grundigt med det hele i pausen , og please senden på hb og wass på midtbanen , tror der kan blive langt bedre!!. Forza mægtige vstgn.

  • Edit mente SEB SEB på hb

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder