Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Vejle Stadion
 • Vejle Boldklub

  Vejle Boldklub logo
 • 1 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...Rasmus Wikström
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Rasmus Wikström udlejes til Sønderjyske

 
Brøndby sender den svenske stopper Rasmus Wikström til Sønderjyske på en 1-årig lejeaftale frem til sommeren 2023. Det sker i bestræbelserne på at kombinere den videre udvikling med spilletid.

  • Rasmus Wikström
  • Kasper Pedersbæk
   16. juni 2022 - Klokken 18:07
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  16. juni 2022 - Klokken 18:07

Torsdag aften blev det bekræftet at Brøndby sender svenske Rasmus Wikström på udlejning i et år frem til sommeren 2023. Det sker hos netop nedrykkede Sønderjyske, hvor stopperen altså skal være med til at spille sønderjyderne tilbage i den bedste danske række.

Om sin udlejning fortæller Wikström følgende til brondby.com:

- Jeg har allerede lært meget og udviklet mig, siden jeg kom til Brøndby sidste sommer, og derfor ser jeg meget frem til lejeopholdet i SønderjyskE, for jeg vil gerne tættere på spilletid og fortsætte min udvikling.

Og uddyber selv:

- Mit fokus er lige nu på at komme godt i gang i min nye klub og lære en masse nye mennesker og holdkammerater at kende, så jeg glæder mig til at komme i gang.

I den sportslige administration er det tanken, at Wikström netop skal bruge en mere regelmæssig spilletid på at udvikle sig yderligere for at tage de næste skridt i karrieren.

Den svenske defensivspiller Rasmus Wikström udlejes frem til sommeren 2023 til Sønderjyske.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    16. juni 2022   

 • Indtil videre har han ikke sat et ben forkert på kontoret i dag, CV - gode beslutninger, lad os håbe det fortsætter indtil slutningen af august.
  7 enige · 1 god kommentar

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    16. juni 2022   

 • Ganske fin disponering og kommer heller ikke som en overraskelse. Håbet er at Wikström kan komme til mere spilletid og bygge mere på spillet, nu når der ikke er plads i truppen her.
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    16. juni 2022   

 • Jeg har det sgu lidt svært med SønderjyskE, og de har allerede en horde af stoppere i truppen.
   
  • @Saesonkort de mister både Gartenmann og Sanneh, så der er vel minimum 2 pladser åbne. Kender ikke hans konkurrenter, men det skal heller ikke være for nemt, så udvikler han sig ikke

  Se 1 flere kommentarer

 • Fin løsning for begge parter.

  I et større perspektiv kan jeg godt være lidt ærgerlig over, at en spiller som Wikström ikke bare valgte at blive i sin barndomsklub. Så havde han været fanfavorit i en kæmpe klub og formentlig fået masser af spilletid i Allsvenskan. Nu skal han i stedet spille på en pløjemark i Haderslev efter en sæson uden skyggen af fast spilletid. Græsset er ikke altid grønnere.
  2 enige


 • Fremragende løsning til en fremragende spiller. Glædeligt han nu får fast spilletid på et ok niveau....Han blir god ham Wikstrøm.....
  2 enige

 • mp80
 • mp80   16. juni 2022   

 • Vigtigt at få sådan en aftale lukket hurtigt, så han får hele opstarten med i SønderjyskE. God nyhed sammen med de to mc forlængelser. Godt arbejde fra CV.
  1 enig

 • Når vi har hentet en talentfuld ung spiller til klubben er det vel for at han skal spille for os, ikke udlejes kort tid inde i hans kontrakt. Wikstrøm er altså ældre end Heggheim og har i en længere periode mig bekendt været skadesfri. Udlejning viser sig 9 ud af 10 gange at være første skridt mod et permanent exit fra klubben. Hvis det også sker i denne case, så er han et CV flop. Derfor forstår jeg ikke helt hvorfor vi nu ligefrem roser ham bare fordi han udlejer sit eget potentielle fejlkøb. At det så er det rigtige at gøre er så en anden ting. Nogen medfans som kan huske sidste gang vi udlejede en spiller, som så efter endt lejemål kom tilbage og brændte banen af for os...nej vel?
   
   
  • @Kristianbs Den udmelding du kommer med, forstår jeg slet ikke.
   Wikstrøm har været ramt af ganske uheldige omstændigheder, først med en langvarig skade, dernæst under at Maxsø ikke blev solgt, hvilket sådan set stadigt er en gåde i forhold til pris og kompetance.
   Wikstrøm har derfor være 6. valg i stedet for 5. valg. Hvilket sagtens kunne have kastet spilletid af i et 3 mands forsvar, såfremt der kom en skade til en af de etableret spillere.
   Dernæst har han spillet nogle super fine reserveholdskampe, hvor han i den grad har vist sit potentiale.
   Faktisk vil jeg våge den påstand, at udlejninger er noget vi bør benytte os meget mere af, både i forhold til at hvis de klarer cuttet, så er bedre fit til at indgå i førsteholdstruppen, og såfremt de ikke gør, er nemmere at sælge videre da de har fået spilletid andetsteds.
   Personligt håber jeg, det er en model vi kigger mere og mere ind i
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Kristianbs der er godt nok ikke meget nuance i den her kommentar, det virker meget som om at tingene kun er sort eller hvid for dig når det kommer til spillere.
   Du har helt ret i at Wikstrøm er en hel måned ældre end Heggheim er, men du glemmer så at hvor Heggheim har spillet fast i halvandet år i Eliteserien og kostede omkring 10 millioner kr., så har Wikstrøm udover at ha haft en korsbåndsskade, kun spillet en halv sæson i den svenske 1. division og kostet under 1 million kr.
   Så Heggheim har allerede bevist at han har et potentiale, mest at Wikstrøm er købt med et håb om at kunne udvikle hans potentiale, det er samme case med eksempelvis Fallenius.

   Angående udlejede spillere, så kan jeg da nævne Bruus, Svenn Crone, Wass og Mike Jensen der alle har været lejet ud og er kommet tilbage og har spillet fast på holdet før de er taget videre. Derudover er Brøndby ikke ligefrem kendte for at udleje spillere, det er først her indenfor de seneste 5 - 6 år at man er begyndt at udleje andre end hovedsageligt nyoprykkede ungdomsspillere.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER