Brøndby-fans til derby med afstand.
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Regeringen tillader flere tilskuere resten af sæsonen

 
Sænket afstandskrav gør nu, at regeringen åbner for, at der kan komme mere end 500 tilskuere til fodboldkampe i resten af sæsonen.

  • Brøndby-fans til derby med afstand.
  • Marcus Linkhorst
   30. juni 2020 - Klokken 13:33
 • Marcus Linkhorst
 • Marcus Linkhorst
  30. juni 2020 - Klokken 13:33

Kulturministeriet har netop offentliggjort den aftale, der gør, at der i denne sæson kan komme mere end 500 personer til Superliga-kampe.

- At få fans tilbage til alle kampene i Superligaen – og mærke suset og glæden på lægterne – er både fantastisk og en vigtig del af superligafodbold. Tiltaget sker efter, at justitsministeren og jeg har haft drøftelser med de politiske partier. Vi har lyttet til ønsket om flere fans på stadionerne, og jeg synes, at vi har fundet en god balance mellem hensynet til holdene og deres fodboldfans – og til at vi fortsat skal undgå smittespredning, siger kulturminister Joy Mogensen i en pressemeddelse

En af grundene til, at der nu kan komme flere på stadion, er, at regeringen sænker afstandskravet fra to meter til én meter. 

Modellen, der gør, at der nu kan komme flere tilskuere på stadions, indeholder bl.a, at stadions bliver inddelt i sektioner, hvor der maks må være 500 siddende tilskuere. Den nye aftale gør også, at personer fra samme husstand og andre nære personer kan sidde sammen uden afstand. 

Brøndby oplyser til TV2, at man med sådan en model forventer en kapacitet på 7-8000 tilskuere. 

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    30. juni 2020   

 • Godt nyt for fans, klubberne samt spillerne. Det er bare ikke det samme uden.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021