Anis Slimane
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Reservederby: Brøndby manglede kynismen og tabte

 
Brøndby IF spillede godt, men manglede kynismen foran mål. Derfor vandt FCK torsdagens reservederby på Frederiksberg. Anis Ben Slimane var blandt de mest fremtrædende på det blå/gule hold.

  • Anis Slimane
  • Steen Sørensen
   16. februar 2021 - Klokken 15:38
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  16. februar 2021 - Klokken 15:38

Sneen var blevet skrabet af fodboldbanen langs KB Hallen på Frederiksberg, så den tirsdag lidt over middag stod klar til et reservederby mellem FC København og Brøndby IF. Mod blandt andre Sten Grytebust, Andreas Bjelland, Bryan Oviedo, Lukas Lerager, Nicolaj Thomsen, Kamil Wilczek og Mohamed Daramy stillede de blå/gule fra Vestegnen denne 4-4-2 opstilling:

Mads Hermansen

Andreas Bruus - Sigurd Rosted (A) - Joel Kabongo - Michael Lumb

Andreas Pyndt

Rezan Corlu - Anis Ben Slimane - Lasse Vigen

Andrija Pavlovic - Oskar Fallenius

Det blev en ganske velspillet affære, hvor Brøndby gennem det meste af opgøret havde et lille spilovertag. Ikke mindst i første halvleg, hvor gæsterne to gange havde forsøg på målrammen, og i forbindelse med det sidste forhindrede to mirakelredninger på stregen en Brøndby-udligning få minutter efter, at hjemmeholdet havde bragt sig i front.

Den unge højre back for FCK, Victor Kristiansen, havde fundet vej ind i Brøndby-feltet, hvor han modtog bolden, vendte godt rundt på Joel Kabongo og scorede sikkert uden chance for Mads Hermansen. I første halvlegs sidste minut fik Mohamed Daramy fordoblet FCK-føringen til 2-0, hvilket holdt hele kampen ud.

2-0 til værterne ved pausen var ikke helt efter spil og chancer, men for en gangs skyld var Brøndby ikke lige så kyniske foran mål, som de elelrs har været i denne Superliga-sæson. Til gengæld blev der vist fint spil ude på banen, hvor blandt andre Anis Ben Slimane og Andreas Bruus fik vist sig godt frem.

Efter pausen dalede niveauet, og det var noget skuffende at Brøndby ikke formåede at lægge mere tryk på modstanderne i jagten på først et reduceringmål og siden en udligning. Faktisk var værterne tættest på scoringer i anden halvleg, men Mads Hermansen i Brøndby-målet var påpasselig og virkede ganske sikker i sin agering og sine indgreb.

I den offensive del af banen kan man ikke sætte en finger på Rezan Corlus arbejdsindsats, men den ellers kreative og teknisk velfunderede spiller kom næppe tættere på en startplads i Brøndbys Superliga-trup efter indsatsen tirsdag eftermiddag. Faktisk var Jagvir Singh Sidhu mere iøjnefaldende på sine blot 20 minutter på banen.

Brøndbys reserver skal i aktion igen på mandag, hvor HIK's 2. Divisions-hold venter. Tid og sted er endnu ikke offentliggjort.

Kampen i tal

FC København - Brøndby IF 2-0 (2-0)

27. minut: 1-0; Victor Kristiansen

45. minut: 2-0; Mohamed Daramy

62. minut: Gult kort til Sigurd Rosted (BIF)

70. minut: Jagvir Singh Sidhu IND / Andreas Pyndt UD

88. minut: Marinus Larsen IND / Andrija Pavlovic UD

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kort og fint referat.
  Personligt synes jeg også Lumb så ud til at være meget langt fra en startplads, også når modstanderen hedder Bjur.
  Han var usikker defensivt, og offensivt. Mistede bolden utallige af gange. Og vandt sådan set heller ikke sine hovedstødsdueller..
  Pavlovic, gjorde ikke meget figur ud g sig heller.
  Fallenius så til gengæld spændende ud, endnu engang. Han kommer frem til en del chancer, dog mangler der lige det sidste slutprodukt, dog skal det også siges at FCK havde heldet med sig på 2 af hans forsøg.
  Men vi ved at han kan ramme målet fra hans tid i Sverige. Han var også godt med i kombinationsspillet.
  Slimane gjorde det godt igen, og så synes jeg også Pyndt var en fornøjelse at se på, sikker i alt han foretog sig med bolden.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    16. februar 2021   

 • Tak for et fremragende referat Steen!
  Du skriver: “for en gangs skyld var Brøndby ikke lige så kyniske foran mål”. Jeg tænker, at du mener effektive og ikke kyniske?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Wilde1
  • Wilde1   16. februar 2021   

  • @Saesonkort At være kynisk foran mål er jo netop at være effektiv ;-)
   1 enig

  Se 5 flere kommentarer

 • Lumb virkede langsom i tanke og handling, hans førsteberøring kan også være bedre...
  Vigtigste mand for mig var Vigen, bandt midtbane og spil sammen, Slimane gjorde også god figur.
  Havde håbet at se lidt mere fra Corlu... Og må lige sige at det simpelthen er for sløvt man igen igen skal se vores træningskampe på modstandernes hjemmesider/streams. Betal nu den kameramand og en kommentator kære Brøndby IF..!!
  1 enig
   
  • @TibblingLove en kommentator ville være herligt også.. Men det er nok nærmere Brøndby du skal kontakte ang. dette, og ikke 3point. :)

   - Ellers er jeg enig i alt du skriver ;)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Tak for referat og indspark. Lækkert når man ikke selv har set kampen.

  Nogen der ved hvorfor Børkeeiet ikke var med?
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16. februar 2021   

  • @Klipklapperen nej men et bud kunne være at man planlægger at han skal spille mod HIK, at han har en mindre skade eller at han af personlige årsager ikke var med.
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     16. februar 2021   

  • @Klipklapperen - undre mig også, havde været rart at se ham i en 3 back kæde og så i øvrigt svært at sammenligne de enkelte spillere op mod start 11'verda reserveholdet stiller op i en 4-4-2. En ting er sikkert Hermansen er klar til at tage over for schwaebe, god indsats i dag


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16. februar 2021   

 • Lumb virker mere og mere som et fejlkøb. Han er meget langt efter Bjur, Mensah (så kan Bruss spille til højre) og Frendrup som nok alle pt er foran Lumb som VB. Jung er også foran men NF vil næppe bruge ham på VB. Det er lidt trist, men det er positivt man ikke bare kommer på holdet.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder