Jesper Jobbe Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Resultat: Jesper Lindstrøm scorede årets Brøndby-mål, da han fjernede spindelvæv i krogen

 
I har valgt Jesper Lindstrøms langskudsdrøn mod OB som årets Brøndby-mål for 2020.

  • Jesper Jobbe Lindstrøm
  • Nanna Møller Karlsen
   2. januar 2021 - Klokken 13:04
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. januar 2021 - Klokken 13:04

På 3point.dk havde vi udvalgt 10 kandidater til årets Brøndby-mål for 2020 og vi har nu fundet en vinder.

I har valgt Jesper Lindstrøms perlemål mod OB, da han fjernede spindelvævet fra det ene målhjørne. Det mål fik overvældende 63% af stemmerne. På andenpladsen kom Jesper Lindstrøms mål mod Lyngby med 16%. Se årets Brøndby-mål 2020 herunder:


Medie af: Discovery
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er også et lækkert mål! Udover afslutningen, så synes jeg også Jung fortjener hyldest her. Super fed aflevering han sender til Jobbe :)
  3 enige

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25 dage siden   

 • Super mål, men blev faktisk lidt trist af at se videoen, da Blas var i aktion, hold op jeg er træt af han er skadet.

  Glæder mig at se hvad der sker i dette kommende vindue, har sagt det før, jeg tror det bliver et meget aktivt vindue for BIF, og der vil ske ting, allerede nu er der 3 unge spillere på vej.

  VB kommer der noget ind der, JA er jeg sikker på men hvem? Angrebet skal der komme noget, og der er det ikke nok med den unge svenske spiller, der skal komme en ind der kan gøre en forskel. Vi skal jagte det mesterskab, vi ligger altså a point med nummer 1 og hele 7 point foran plastik klubben, det skal udnyttes, jeg tror forlænges Vigen ikke, så kommer Mike Jensen tilbage til os og måske vil det være en gevinst, jeg kender ikke hans formåen pt. men ved han vil dø for blusen, og så er man hos mig kommet MEEEEEEEEEEEEEEEEEEGET langt.
  1 enig
   
  • @BIF til jeg dør Jeg er ikke sikker på, at der bliver købt så voldsomt ind i vinterpausen. Eller at der er behov for det på kort sigt: Pavlovic skal forbedres og køres ind igen, hvilket kunne give angrebet en ekstra dimension. Og på VB kan Kevin Mensah godt vikariere igen - indtil pladsen forhåbentlig generobres af Blas Riveros til sommer
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @BIF Det kunne sgu være dejligt hvis vi lige kunne sprænge banken og købe os til et længe savnet mesterskab......... Men det har været gjort en del gange siden seneste mesterskab og jeg har meget svært ved at se hvad det egentlig har rykket kluben i de forløbne år udover at farven på bundlinjen er blevet rødere og rødere.... og så mener jeg personligt at det er meget interresant at se hvor meget kluben resultatmæssigt og omkring udvikling af egne spillere har rykket sig ved at gøre det stik modsatte.
   Hav en dejlig dag :)
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder