Glen Riddersholm og Morten Frendrup
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Riddersholm om Brøndby-projektet: Der er masser af hjerte, intensitet og kvalitet

 
Glen Riddersholm sætter ord på Brøndbys projekt, som indeholder en blanding af erfarne kræfter og unge spillere. Det giver et godt mix, som andre hold tidligere har haft succes med i Superligaen.

  • Glen Riddersholm og Morten Frendrup
  • Nanna Møller Karlsen
   14. december 2020 - Klokken 09:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. december 2020 - Klokken 09:59

Søndag aften var der topkamp i Superligaen, da Brøndby IF tog imod SønderjyskE på Brøndby Stadion. Begge mandskaber havde inden kampen 21 point for de første 11 kampe, men denne gang blev det Brøndby, der trak sig sejrrigt ud, da de vandt med 2-1.

Det ærgrede efter kampen SønderjyskE-træner Glen Riddersholm, at hans mandskab ikke fik et point med hjem, men de manglede den afgørende skarphed, sagde han i mixed zone.

- Efter en første halvleg, som var meget lige og kendetegnende for Superligaen, synes jeg at Brøndby var en anelse skarpere end vi var i anden halvleg. Vi formåede ikke at få ramt Brøndby i deres bagrum godt nok, fordi vi manglede den fornødne skarphed i vores pasningsspil, boldmodtagelse og i den sidste og afgørende aflevering. Selvom mulighederne var der, fik vi ikke for alvor sat det ordentligt op. Det er vi ærgerlige over, for kampen var jo tæt. Det er en helt lige kamp, selvom Brøndby havde teten i anden halvleg, så levede kampen. Derfor skuffer og ærgrer det mig, at vi ikke får et enkelt point med herfra, for det kunne vi godt have fået, selvom vi gerne ville have spillet en bedre anden halvleg.

- Alle kampe i Superligaen er tætte. Vi har også spillet dårligere kampe, hvor vi har vundet. I dag (søndag, red.) arbejdede holdet stenhårdt. Vi savnede de sidste to procent, som vi nogle gange har været dygtige til at få over på vores banehalvdel, både individuelt og kollektivt. Det er et samsurium af at vi må kigge indad og give cadeau til Brøndby.

Brøndby kom stærkt ud til anden halvleg og lagde massivt pres på sønderjyderne, som alligevel holdt stand indtil sent i kampen, da Anis Slimane blev skiftet ind og blev matchvinder.

- Vi forsøgte at gå lidt højt og stresse og presse Brøndby. Der var de rigtig dygtige til at spille mellem vores linjer, og det gjorde, at de bagerste spillere blev nervøse for om de skulle skubbe op eller blive stående, fordi der er en dygtig Lindstrøm inde i mellemrummet. Det fik vi justeret efter indledningen på anden halvleg, men lige i starten var det kvalitet fra Brøndby og manlende sammenhængende pres fra vores side.

Der er blevet sagt og skrevet meget om det nye Brøndby-projekt, som er blevet yngre, mere dansk og mere af egen avl. Det er et godt mix, som tidligere har givet succes i Superligaen, lød det fra Riddersholm efter kampen.

- Det er historien om nogle af de hold, man nogle gange ser i den danske Superliga. Det er en kombination af nogle erfarne spillere, som har været i klubben i lang tid, og så en masse unge egenproducerede spillere fra Masterclass-projektet i Brøndby. Det giver en sammenhængskraft.

- Der er masser af hjerte, intensitet og kvalitet. Det gør selvfølgelig at de er dygtige til at præstere og det bliver selvforstærkende for dem, fordi de erfarne tager et stort slæb og de unge får virkelig gode muligheder for at udfolde sig. Det er et godt mix, som mange andre Superliga-klubber også tidligere har haft succes med.

Brøndby har to kampe tilbage i 2020. En pokalkamp mod Fremad Amager på torsdag og en Superliga-kamp mod AC Horsens på søndag.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Gizmo
 • Gizmo   14. december 2020   

 • Nej hvor Jeg gerne så den mand i Brøndby!
  Jeg tror på at han kunne tage os til next level.
  NF har fået utrolig flotte resultater. Men derfor kan man jo godt ønske mere.
  Jeg ser ikke den spillestil vi har nu, føre til noget stort. Vi har spillet skidt i størstedelen af kampene vi har vundet.... havde vi ikke fået de gode resultater, var det ramlet fuldstændigt.

  Måske vi har solgt spillere og har skader. Men sådan har det været altid i fodbold, det samme kan vi sige om 3 år

 • nu skal man bare ikke dumme sig på Torsdag mod Fremad Amager :/,vi SKAL hele vejen til finalen!

 • Jeg har tidligere dømt NF ude. Jeg må dog sige, at vi siden FCM kampen har spillet fint i de fleste kampe. Det er vel kun mod AAB og AGF det har set grimt ud.
  Dog har vi kæmpet med at vise godt spil over 90 min og ikke kun i en halvleg. I søndags var det godt i 90 minutter mod et stærkt SJE hold.
  Jeg sidder tilbage med en fornemmelse at det jeg tidligere har kritiseret NF for - og dømt ham ude pga - faktisk er blevet bedre.
  Spændende med de sidste to kampe. De bliver meget afgørende for julestemningen :-)
  1 enig
   
  • Hawk
  • Hawk   15. december 2020   

  • @Marc Johnson og sønderjyske er normalt et hold vi har det svært mod, Rado er blevet bedre til at holde sin plads og beskytte forsvaret, tydeligt NF aftryk, tre gange i kampen så vi Hedlund komme til farlige indlæg til Uhre, den ene resulterede i mål, NF aftryk. Og tydeligt at Hedlunds attitude er ændret. Tyder på at NF kan arbejde konstruktivt med spillerne også efter konflikt. Jung er blevet bedre og bedre(ingen koncentrationssvigt)
   Og hans udtalelse omkring Slimane sætter hovedet på sømmet for mig, NF er realist ifhlt. til de unge spillere, han holder dem varme når de er lidt nede, og han bringer dem når de er klar.
   I mine øjne kunne projektet godt bruge 2 år mere med NF. Og derefter noget nyt spændende.
   4 enige · 5 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021