Blas Riveros
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Riveros fik sine første Brøndby-minutter: Systemet passer mig godt

 
Blas Riveros fik torsdag aften debut for Brøndby IF mod Ledøje-Smørum. 3-5-2-systemet passer ham godt, fortæller han.

  • Blas Riveros
  • Nanna Møller Karlsen
   6. november 2020 - Klokken 11:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. november 2020 - Klokken 11:26

Torsdag aften var der debut til Blas Riveros i Brøndby-trøjen. Paraguayaneren startede inde mod Ledøje-Smørum og var oplægger til Simon Hedlunds matchvindermål. Riveros er fint tilfreds med debuten og føler, at systemet passer ham godt.

- Det var rigtig fint. Jeg følte mig godt tilpas på banen sammen med mine holdkammerater. Jeg er rigtig glad for at vi fik målet så relativt hurtigt, så vi kunne få lidt ro på kampen, så det ikke blev så nervøst., sagde Riveros efter kampen.

- Det er et system, der passer mig rigtig godt. Jo mere jeg vænner mig til det, jo bedre bliver det for mig. Jeg er en spiller, som godt kan lide at angribe meget. 

Men der er stadig noget at arbejde med, mener Riveros. Han blev dog ikke udforderet defensivt mod LSF.

- Jeg blev ikke udfordret så meget defensivt, for vi havde bolden hele tiden. Vi angreb meget. Jeg skal se på, hvad jeg skal gøre bedre, men det er svært at sige efter sådan en kamp, hvor vi havde bolden hele tiden og kun spillede offensivt. 

Søndag er der atter en kamp, når det gælder OB i Superligaen. Blas Riveros er klar til at spille igen, hvis træneren vælger ham. Han vil arbejde hårdt for at spille sig fast ind på holdet.

- Jeg skal fortsætte med at arbejde, for at vinde en plads på holdet. Jeg er kun lige startet og jeg har masser af lyst til at arbejde og spille mig fast ind. 

Kampen mellem Brøndby og OB spilles på søndag med kickoff klokken 16.00 på Brøndby Stadion.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • En ok debut i en betydende kamp og ikke uden perspektiver, men det undrer mig at han falder ud af kampen i 2. halvleg. Han burde være i kampform
  2 enige
   
  • Hawk
  • Hawk   6. november 2020   

  • @Sweeper mener ikke han faldt ud af kampen, var konstant med i feltet når spillet kom over vores højre side, men modstanderne fik lukket bedre af i hans side efter pausen, og så lå tværpasningerne jo heller ikke i fødderne i anden halvleg
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER