Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Riveros og Børkeeiet var Brøndbys bedste mod LSF

 
I har valgt Blas Riveros som Brøndbys bedste mod LSF. Tobias Børkeeiet kom ind lige efter ham i afstemningen.

  • Nanna Møller Karlsen
   7. november 2020 - Klokken 11:55
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. november 2020 - Klokken 11:55

Brøndby IF vandt torsdag aften med 1-0 over Ledøje-Smørum i pokalturneringen. I har vanen tro givet Brøndby-spillerne karakterer efter kampen og vi har nu fundet afgørelsen.

I har valgt debutanten Blas Riveros som Brøndbys bedste. Han endte med et karaktersnit på 7.0 og kom således ind lige foran Tobias Børkeeiet, der endte med et snit på 6.9.

I den anden ende af skalaen finder vi Anis Slimane med 3.3 og angriberne Simon Hedlund (4.8) og Andrija Pavlovic (4.6).

Se hele resultatet af afstemningen her:

Nanna Møller Karlsen © All rights reserved
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    7. november 2020   

 • Igen fik jeg en masse hug, for at sige han skulle bruges i superliga kampen, men sjovt nok sidder samme personer der haglet en ned for skrive de havde set ham, og han var langtfra og hellere bruge Bjur osv. Men glad for jeg igen stod fast, og selvom det er i en billig baggrund mod et lavere rangeret hold, og selvom han faldt ud i anden halvleg.

  Så fik han netop vist de ting jeg sagde jeg gerne stod til måls med at han ville blive en kæmpe succes, ligesom jeg flere gange herinde har skrevet at jeg ikke begriber at Curlu eller ikke har fået chancen i stedet for Slimane, samt Børkieet i stedet for Rado. Men det er jo vores træners valg, ligesom man har en sindssyg X faktor spiller der konstant blomstre på andet holdet i Singh men ikke vælger give ham kredit for det, han skulle KLART været udtaget og endda også i start opstillingen sidst. Han har om nogen fortjent det også mere end Kvistgaarden pt.

  Dertil virker Bruus til at kunne trænge lige til en kamp pause, han er fremtiden på HB men set lidt træt ud sidste par kampe, og tror han ville have gavn af en tur på bænken. Men nok fordi de alternativer vi har er stort set ikke tilstede, og det er jo vores meget defensive indkøbs politik at lige nu er der ingen der presser ham der, eller angrebet er der alt for lidt konkurrence og kvaliteten er ikke god nok. Uhre er en der kæmper og det har han min respekt for, han løber meget og han er mit første valg i angrebet, men det er også lidt skræmmende at han er ens første valg, men det er simpelthen fordi de andre ikke levere varen
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder