Josip Radosevic
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Ros til Radosevic efter Derbyet:- Han er en kriger

 
Der var kun ros til Josip Radosevic fra spillere og træner i Brøndby efter søndagens sejr over ærkerivalerne fra FC København.

    • Josip Radosevic
    • Anders Villaume Vestergaard
      4. maj 2023 - Klokken 13:00
  • Anders Villaume Vestergaard
  • Anders Villaume Vestergaard
    4. maj 2023 - Klokken 13:00

I søndagens Derby-sejr i Parken fik Brøndbys kroatiske midtbanekriger Josip Radosevic for første gang under Jesper Sørensen chancen fra start i 3F Superligaen. 

Efter kampen var der masser af roser til den 29-årige midtbanespiller fra både holdkammerater og cheftræner Jesper Sørensen.

- Han gjorde det fantastisk, sagde Jesper Sørensen efter kampen og fortsatte. 

- Josip har ventet tålmodigt på sin mulighed. Den fik han i dag, og han greb den på alle måder. Han hjælper holdet, som han altid gør, spiller med enorm intensitet i sit spil, dækker et stort område på banen og kan spille i den atmosfære og kulisse. 

Til spørgsmålet om det specielt er i den type kampe, som kampen mod FCK, Radosevic har sine kompetencer, lød svaret fra Jesper Sørensen som følger. 

- Han kan også spille mange andre typer af kampe, men det er klart, at i lige nøjagtigt en kamp som denne, er han virkelig en spiller, der kommer til sin ret. Det ser vi ved målet. Det tempo, han kommer ind i den nærkamp med og går ind og vinder bolden, er virkelig flot.

Også viceanfører og matchvinder fra Derby-kampen, Ohi Omoijuanfo, havde kun pæne ord at sige om Josip Radosevic og hans præstation søndag eftermiddag.

- Josip er en af de mest professionelle spillere, jeg har spillet med. Han klager aldrig, han kommer til træning hver eneste dag og gør arbejdet. Han har bare ventet på muligheden for at spille. Vi ved jo, hvad han kan give os. Han er en kriger, sagde Ohi Omoijuanfo og fortsatte roserne af midtbanespilleren.

- Jeg synes, at han og Wass komplimenterer hinanden godt. Wass kan være den, som slår de afgørende afleveringer, og så kan Rado være den, som vinder bolden og spiller den videre. Så de to er et godt par. 

Og netop midtbanemakkeren Daniel Wass var med på vognen om de rosende ord til kroaten. 

- Han er en fantastisk spiller. Jeg kan lide sådan en kamp fra ham. Vi ved, hvad Rado står for. Han har ikke fået så meget spilletid i år, men når han ved, han starter inde, så er han klar. Det viste han også mod FCK. 

Josip Radosevic kom til Brøndby fra Hajduk Split i hjemlandet tilbage i sommeren 2018, og han har siden spillet 165 kampe for de blå/gule. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Jeg har også Rado som en af kampens bedste spillere, han lavede meget få fejl og deltog i overaskende mange offensive aktioner.
    1 enig

  • Biffe
  • Biffe   4. maj 2023   

  • Det var fedt at se Rado i kamp fra start igen. Han spillede som en kæmpe chef på den defensive midt. Det bliver spændende at se om han kan beholde pladsen.
    2 enige

  • Han tog vist røven på os alle samme. Selv hans svage punkt pasningsspillet var i orden. Hvis han kan spille på det niveau konstant, så er han inde i varmen.
    1 enig

---

  • Fin at kunne sætte ind i kampe som i søndags, men vi har set Rado nok til at vide, at der ikke er perspektiv i ham

  • Elsker Radosevic. Hans mentalitet fejler intet, ligesom hans troskab til klubben også er lige i skabet. Han var ligeledes en vigtig brik da vi hentede det længe ventede mesterskab.
    1 enig

  • Rado får altså Joe Bell til at ligne en lille forvirret miniput spiller. Sålænge vi ikke har en klasse 6'er a la Bidstrup fra FCN, så er der i min bog ikke længere nogen tvivl om at Rado styrker holdet langt langt mere end Bell.

---

  • Kæmpe respekt til Rado, som bør spille pladsen fremfor Bell. Hvis man udnytter hans særlige evner og tager højde for hans begrænsninger er Radosevic den klart bedste i superligaen på den defensive midt


  • Jeg vil gerne slå et slag for Rados mentalitet, kampånd, fightervilje, hans rolige gemyt, professionalisme og bare det faktum at han er Josip Radosevic, Brøndby ind i hjertet i 5 år nu.
    Der snakkes så meget om Brøndbyværdierne og uha hvad sker der nu med GFH..
    Samtidig har mange travlt med at kaste solide og stabile spillere under bussen, fordi de ikke er dygtige nok. Rado er da i det mindste Brøndby på 5. År og ikke en GFH ide.
    Sæt dog pris på det guld vi har i en spiller der vil Brøndby og er en klubmand
    1 enig · 2 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder