Kamil Wilczek og Sigurd Rosted
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Rosted om mange dueller med Wilczek: Det var forventet

 
Sigurd Rosted havde mange dueller med Kamil Wilczek i søndagens derby. Det havde han også forventet. Han lykkedes med at komme i hovedet på FCK-angriberen og gøre ham irriteret.

  • Kamil Wilczek og Sigurd Rosted
  • Nanna Møller Karlsen
   21. september 2020 - Klokken 16:39
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. september 2020 - Klokken 16:39

Sigurd Rosted har været godt spillende for Brøndby IF i sæsonens to første kampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og FC København. Mod FCK stod han over for sin tidligere holdkammerat Kamil Wilczek og hans møde med Brøndby var den helt store historie op til kampen.

Rosted havde forventet mange dueller med Wilczek og var klar over, at han kunne irritere ham, men spillede ikke på det. Wilczek skabte selv situationerne, mener han.

- Det var forventet. Vi vidste, at han ville prøve at trække nogle frispark. Jeg vidste også, at han kunne blive lidt sur og det tog ikke lang tid, før han blev det. Jeg lykkedes med at komme i hovedet på ham og det var sådan jeg ville have det, sagde Rosted til 3point.dk efter kampen.

- Det var ikke så meget mig, der gjorde det, det var mere ham, der gjorde det for sig selv. Men jeg ved, at han bliver meget let irriteret, så det var ikke så meget. Men han skabte det selv. Jeg synes ikke de to første er frispark. Jeg står stille, og så falder han. 

Brøndby vandt, men det var ikke en god fodboldkamp, mener Rosted, der dog roser vindermentaliteten på holdet.

- Det var ikke en god og velspillet kamp. Vi tabte mange bolde på midtbanen. I anden halvleg blev det meget frem og tilbage fra begge hold, så det var ikke en velspillet fodboldkamp.

- Vi vinder fordi vi har vindermentalitet.Vi ved, at vi kan skabe noget til sidst. Alle på holdet vil gerne vinde. FCK virkede lidt slidte til sidst og vi gjorde hvad vi kunne.

Rosted og Brøndby skal i aktion igen på søndag, når de møder AC Horsens hjemme på Brøndby Stadion.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Polakken fik én på frakken >:-)
  2 enige

 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. september 2020   

 • Jeg elsker virkelig klippet hvor den unævnlige giver Rosted en skalle og derefter kaster sig som ellers kun Fischer og Zanka kan. Han må havde fået noget intensiv undervisning af Fischer.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Hvor er det bare fedt vi har en spiller på holdet som Rosted, der viser hvor meget vi foragter den prostituerede polak. Hans opførsel i går var historisk klam på Zankaniveau.

  Rosted, jeg har en stærk følelse af at du passer perfekt ind i Brøndby.
  6 enige · 2 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder