Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Rosted: Stor gulerod at kunne spille europæisk efter jul

 
Brøndby IF skal bruge en sejr torsdag aften mod Sparta Prag og det er det eneste, der fylder. Det er en stor gulerod, at en sejr vil give europæisk fodbold efter jul, siger Sigurd Rosted.

    • Nanna Møller Karlsen
      9. december 2021 - Klokken 10:44
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    9. december 2021 - Klokken 10:44

Torsdag aften spiller Brøndby IF skæbnekamp i Europa League, når de på udebane møder Sparta Prag. De blå/gule kan kun bruge en sejr i Prag, men den norske forsvarsspiller Sigurd Rosted ser det som en fordel at Generali Arena ikke kommer til at koge i vintersneen i Tjekkiet. Der må nemlig kun være 1.000 mennesker til stede på stadion på grund af tjekkiske coronarestriktioner.

- Selvfølgelig ser vi en fordel i det. Det er altid svært, når man kommer og skal spille i et andet land, hvor de har god opbakning fra deres hjemmefans. Så det er en fordel, at der kun er 1.000 til stede, lød det fra Rosted på onsdagens pressemøde.

Brøndby har to kampe tilbage i 2021 og dem ser Rosted som to finaler. Spillerne har kun sejr i hovedet.

- Det bliver fedt. Vi har bare én tanke i hovedet og det er at vi skal vinde. Man skal ikke gå ud og kaste alt over bord fra første sekund, men vi går ud og skal levere godt og vi skal gøre alt for at vinde. Sådan bliver det nu og sådan bliver det på søndag. Det bliver to gode finaler, vi skal spille.

Vinder Brøndby i Prag, står den på Conference League efter jul og det er en stor gulerod for spillerne, mener Rosted.

- Det er en stor gulerod at kunne spille europæisk efter nytår. Vi kan se, at de andre danske hold med sandsynlighed klarer det, eller har klaret det, så der vil vi gerne være med til at hjælpe den danske liga op i systemet.

Kampen mellem Sparta Prag og Brøndby IF spilles torsdag aften med kickoff klokken 18.45.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021